Новини про мультфільм (2015)

18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Добрий динозавр»
Арло повертається додому
28 грудня 2015,  16:48 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Яким був би наш світ, якби динозаври не вимерли 66 мільйонів років тому? Вигадники студії Pixar подумали над цим, і зняли мультфільм про пригоди юного динозавра, чиї родичі уникли злої долі і продовжили еволюціонувати, поки, нарешті, поруч з ними не з'явилися перші представники Homo sapiens...

«Добрий динозавр» став вельми багатостраждальним мультфільмом Pixar останніх років, його реліз переносився, сюжет перероблявся, а режисери змінювалися. В результаті довести до розуму історію незвичайної дружби і пригод апатозавра Арло і людського дитинчати Скока випало Пітеру Сону, для якого цей мультфільм став повнометражним режисерським дебютом. Та чи опинився «Добрий динозавр» дійсно гідним довгого очікування і стільким старанням піксарівських аніматорів і фантазерів?

Придумуючи світ, де динозаврів не стер з лиця Землі якийсь метеорит, команда сценаристів вирішила відправити їх шляхом еволюції, схожим з нашим. Травоїдні представники цих істот заснували свої ферми і стали вирощувати культурні рослини, щоб прогодуватися, а хижаки стали скотарями. Їхні родинні зв'язки також стали більш міцними і осмисленими, і коли нас знайомлять з сім'єю Арло, то в ній існують свої глибокі відносини, які не обходяться без сварок і суперництва між дітьми. Але найголовніше – вони люблять і піклуються одне про одного, як роблять це в нашому розумінні тільки люди.

Що ж стосується людей, то їх яскравим представником є малюк Скок, що більше нагадує дику собачку, оскільки люди ще не так далеко пішли у своїй еволюції, як динозаври. Але він все прекрасно розуміє і має величезне серце. Їх відносини з Арло не можна назвати простими, тим не менш, перед нами – справжня дружба. І найнезвичайніша, такого тандему ще варто пошукати в сучасних мультфільмах. Подорож, яку вони роблять, щоб апатозавр зміг повернутися додому, стане доленосною для обох. Які б небезпеки їх не підстерігали, вони готові поглянути їм в обличчя, хоча самі про це ще не знають.

Мультфільм вже отримав номінацію на «Золотий глобус», як і інше піксарівське творіння цього року «Думками навиворіт», хоча у світовому прокаті пройшов майже непомітно, ледве окупивши свій бюджет. Але в порівнянні з галасливими, яскравими і блокбастерними «Думками навиворіт», пригоди Арло і Скока є чимось простим і зворушливим, таким що звертається безпосередньо до серця глядача і показує чудеса природи. В тій сцені зі світлячками присутнє справжнє чаклунство. А коли Арло і Скок розповідають, вірніше показують історії своїх родин, то стискається серце. І, звичайно, не варто забувати безпосередньо про динозаврів. Хто ж їх не любить.

Традиційно перед показом піксарівського мультфільму була представлена нова короткометражка, якою на цей раз стала історія про зіткнення східної і західної культур «Санджай і його команда». Це режисерський дебют аніматора Санджая Пателя який черпав натхнення у своєму власному житті. Мультфільм показує сім'ю індійців: батька, який намагається привити синові традиції своєї релігії, і сина, який більше захоплений американськими супергероями. Але поступово фантазія хлопчика дозволяє йому по-новому подивитися на колись нудних індійських богів і зблизитися з культурою своїх предків.

Втративши дорогу додому, юному апатозавру не варто впадати у відчай. Адже в цій подорожі вгору по мальовничій та небезпечній річці його супроводжує новий друг Скок. І яким би дрібним той не здавався, він ні за що не кине в біді.

10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
18 листопада 2015,  14:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

До Вашої уваги – відео репортаж про створення анімаційної комедії «ДОБРИЙ ДИНОЗАВР» з коментарями режисера та творчої групи.

Для того, щоб створити реалістичний і неповторний світ анімації «ДОБРИЙ ДИНОЗАВР», група художників і сценаристів студій Disney та Pixar вирушила у дослідницьку подорож на Дикий Захід, де вони сплавлялися на плотах по гірській річці, робили замальовки краєвидів, пасли худобу на фермі та вивчали природу хмар.

В кінотеатрах України мультфільм стартує з 31 грудня.

7 листопада 2015,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году попасть в номинацию на «Оскар-2016» надеются целых 16 мультфильмов, среди которых оказались миллиардеры «Посипаки», «Мыслями наизнанку», «Монстры на каникулах 2» и грядущий «Добрый динозавр».

Читати далі...
21 жовтня 2015,  19:48 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Звичайна дружба може змінити світ. Pixar святкує 20-річчя дружби в їх чудових мультфільмах від Історії іграшок до Доброго динозавра, і на честь цього свята випустила невелике промо-відео.

«Добрий динозавр» в кінотеатрах України з 31 грудня.

19 жовтня 2015,  17:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый фрагмент из нового короткометражного мультфильма студии Pixar «Супер команда Санджая», который будет показан перед «Добрым динозавром».

Читати далі...
16 жовтня 2015,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці року на наші екрани, нарешті, виходить піксарівський мультфільм «Добрий динозавр», чий реліз спочатку повинен був відбутися ще півтора роки тому. Про те, що ж змусило кіностудію Pixar переробляти свій 16-й мультфільм, які пригоди переживала знімальна група, вивчаючи локації, що згодом з'явилися в ньому, і чим він все-таки унікальний, читайте в нашій добірці 11 цікавих фактів.

Читати далі...
8 жовтня 2015,  01:52 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Студія, яка подарувала глядачам найбільш дивних і незвичайних анімаційних героїв, запрошує здійснити подорож в найзахоплюючий світ: той, в якому Землю населяють розумні динозаври, обігнали в розвитку первісних людей та створили власну цивілізацію. Disney/Pixar представляє анімаційну пригоду «Добрий динозавр»: історію неймовірної дружби юного бронтозавра Арло і маленького хлопчика на ім'я Спот. Цим, на перший погляд, несхожим героям належить разом здійснити небезпечну подорож і зрозуміти, що вони не так вже й відрізняються один від одного.

У кінотеатрах України з 31 грудня.

23 липня 2015,  19:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо новий трейлер анімаційної комедії «ДОБРИЙ ДИНОЗАВР» від студій "Дісней" та "Піксар".

Що було б, якби гігантський астероїд не врізався в Землю, не спричинив кліматичних змін, а гігантські ящери не вимерли? У грудні 2015 цікава і зворушлива анімаційна історія від Піксар про динозавра Арло - добропорядного велетня з чуйним серцем. У результаті трагічних подій Арло залишається один-однісінький у великому світі, допоки не зустрічає маленького неслухняного хлопчика-неандертальця. Так починається їхня надзвичайна мандрівка, сповнена пригод, гумору і вірної дружби.

У кінотеатрах України з 31 грудня.

16 червня 2015,  12:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Труднощі з виробництвом «Доброго динозавра» тривають. На цей раз студія Pixar вирішила змінити його акторський склад озвучення, серед якого з'явилася Анна Пекуін.

Раніше «Добрий динозавр», чий вихід планувався ще влітку 2014 року, відчував сюжетні труднощі, і коли, нарешті, вийшов перший трейлер, студія продовжила вносити зміни в своє нове творіння.

Зірка «Людей Ікс» і «Справжньої крові» Анна Пекуін озвучить в мультфільмі тиранозавра Ремсі. Самого динозавра Арло, який після важкого випадку відправляється в незабутню подорож, де знаходить друга в особі хлопчика, озвучить Реймонд Очоа. 13-річний актор вже встиг взяти участь у створенні багатьох мультфільмів, серед яких «Різдвяна історія» і «Університет монстрів».

Також в оригіналі тепер можна буде почути голоси Джеффрі РайтаСтіва ЗанаДжека БрайтаА. Дж. БакліСема Елліотта і Маркуса Скрібнера.

У режисерському кріслі мультфільму залишається Пітер Сон, який замінив Боба Пітерсона. Раніше голос динозавра Арно повинен був дати 29-річний Лукас Нефф відомий за головною роллю в серіалі «Виховуючи Хоуп». Компанію йому складали Джон Літгоу Френсіс МакДорманд Джуді Грір і Ніл Патрік Харріс.

Для Пекуін, яка виграла свій «Оскар» в 11 років за свою дебютну роль у драмі «Піаніно», це буде перший проект з часів закінчення серіалу «Справжня кров». І в розробці зараз знаходиться серіал «Мадам Ікс», де вона виступає продюсером і зіграє головну роль.

Прем'єра «Доброго динозавра» запланована на 26 листопада, і хочеться вірити, що більше переносити її не будуть.

5 червня 2015,  16:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший тизер анімаційної комедії «Добрий динозавр».

Що було б, якби гігантський астероїд не врізався в Землю, не спричинив кліматичних змін, а гігантські ящери не вимерли? У грудні 2015 цікава і зворушлива анімаційна історія від Піксар про динозавра Арло - добропорядного велетня з чуйним серцем. У результаті трагічних подій Арло залишається один-однісінький у великому світі, допоки не зустрічає маленького неслухняного хлопчика-неандертальця. Так починається їхня надзвичайна мандрівка, сповнена пригод, гумору і вірної дружби.

У кінотеатрах України з 31 грудня.