Статті (2015)

13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
26 травня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Що відбувається в голові у дитини?

Це питання турбує усіх батьків світу, що мають дітей підліткового віку. Над цим питанням також ламав голову й оскароносний режисер Піт Доктер, спостерігаючи за тим, як зростає його власна донька Еллі.

Моя доня озвучила роль однієї з героїнь фільму «Вперед і вгору» - дівчину на ім’я Еллі, у якої волосся стирчить в різні боки і характер відповідає зачісці. Коли доньці було стільки  років, скільки й анімаційній героїні, вони були дуже схожі, - згадує Доктер. – Коли ми почали працювати над «Думками навиворіт», моїй доні було вже 11 років і вона стала тихою і замкненою. Я мимоволі думав: «Що ж відбувається в її голові і чому вона змінюється?»

Читати далі...