Новини фільмів про (2014)

2 листопада 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий міжнародний трейлер анімаційної картини «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де крім диснеївських принцес з'являються персонажі з мультфільмів «Історія іграшок», «Супер шістка» і «Зоотрополіс» та штурмовики із «Зоряних воєн».

Власник магазину відеоігор «Litwak» підключає ігрові автомати до Wi-Fi, і через нього поганий хлопець з аркади Ральф (Джон К. Райлі) та гонщиця Ванілопа (Сара Силверман) відправляються в незабутню пригоду по просторах Інтернету. Але від їхньої нестримної цікавості всесвітню мережу починає глючити, і Ральфу з Ванілопою доводиться її рятувати.

Дивіться також новий ТВ-ролик «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де з'являється знаменитий герой відеоігор Сонік. У кіно з 22 листопада.

12 жовтня 2018,  21:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні вийшов фінальний трейлер діснеївського мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», в якому звучить нова пісня популярної американської рок-групи Imagine Dragons «Zero».

Приєднуйтесь до Ральфа (Джон К. Райлі) і Ванілопи (Сара Сілверман) в їхній новій спільній пригоді, де герої будуть досліджувати яскравий світ всесвітньої павутини з гумором, добротою і купою камео відомих компаній та персонажів з інших діснеївських мультфільмів, як, наприклад, диснеївські принцеси, штурмовики, Базз Лайтер з «Історії іграшок» та Беймакс із «Супер шістки».

Голосом гонщиці Шенк, яку Ральф і Ванілопа зустрінуть в екстремальній мережевій грі «Перегони смерті», є зірка «Диво-жінки» Галь Гадот.

В очікуванні нового українського трейлера слухаємо повну версію нової пісні Imagine Dragons із саундтрека «Ральфа Руйнівника 2». У кіно з 22 листопада.

15 серпня 2018,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix показав офіційний трейлер свого науково-фантастичного мультфільму «Наступне покоління», чий сюжет нагадує фільм «Я, робот» та анімацію «Супер шістка».

Події мультфільму від режисерів Кевіна Р. Адамса і Джо Ксандера розгортаються в майбутньому, де у кожної людини з'являється персональний робот-помічник. Самотня юна дівчина, яка насторожено ставиться до роботів, знайомиться з дуже розумним роботом, єдиним представником своєї серії, який говорить голосом Джона Красінскі і нагадує Беймакса з «Супер шістки», і разом їм належить врятувати світ від божевільного генія та злих ботів.

На Netflix прем'єра «Наступного покоління», персонажів якого також озвучують Шарлін Йі, Майкл Пенья, Констанс Ву і Джейсон Судейкіс, відбудеться 7 вересня.

3 лютого 2015,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відбулася 42-я церемонія нагородження Annie Awards, що відзначає досягнення анімаційного кінематографа і телебачення в минулому році. Найбільшу кількість нагород під час неї отримав мультфільм «Як приручити дракона 2».

Творці «Як приручити дракона 2» забрали цілих 6 статуеток «Енні». Серед телевізійних мультфільмів переможцем виявився «Міккі Маус» з перемогами у 5 категоріях, вивівши таким чином в лідери студії DreamWorks Animation і Disney Television Animation.

Перемога на Annie Awards показує, що у мультфільму є хороший шанс завоювати також «Оскар», наприклад, в минулому році так сталося з «Крижаним серцем». Але кілька років тому «Як приручити дракона», отримавши нагороду «Енні», не удостоївся «Оскара». Так що складно сказати, яка доля чекає його другу частину.

Читати далі...