Оновлення (2013)

25 серпня 2017,  17:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Open Road Films поділилася кумедним фрагментом мультфільму «Реальна білка 2», продовження анімації 2013 року. Відео показує, як головний герой Злюк (Вілл Арнетт) приходить в темний провулок і зустрічає там лідера мишей містера Фенга (Джекі Чан). Він був проклятий мати великі милі очі й пухнастий животик, але не обманюйте себе, цей мишеня може вдарити не гірше за Джекі, який його озвучив.

Український трейлер мультфільму дивіться тут. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

2 квітня 2014,  22:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Намагаючись вижити в місті, нерозлучні друзі - білка Злюк і щурик Бадді натикаються на магазин, до країв набитий їх улюбленими ласощами - горіхами. Відчуваючи, що "мрії збуваються", приятелі планують найбільше пограбування в історії гризунів. Але тут зовсім недоречно намалювалися бідні родичі з парку - прямо 13 друзів арахісу! Однак їм усім невтямки, що магазин горіхів - лише прикриття для банди грабіжників, які мають намір вирити тунель під банк і підмінити мішки з грошима на мішки з тими самими горіхами. Відчуваєте, запахло смаженим?!

У кінотеатрах України і Росії з 17 квітня.

11 грудня 2013,  18:42 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Намагаючись вижити в місті, нерозлучні друзі - білка Злюк і щурик Бадді натикаються на магазин, до країв набитий їх улюбленими ласощами - горіхами. Відчуваючи, що «мрії збуваються», приятелі планують найбільше пограбування в історії гризунів. Але тут зовсім недоречно намалювалися бідні родичі з парку - прямо 13 друзів арахісу! Однак їм усім невтямки, що магазин горіхів - лише прикриття для банди грабіжників, які мають намір вирити тунель під банк і підмінити мішки з грошима на мішки з тими самими горіхами.

У кінотеатрах України і Росії з 20 лютого 2014 року.