Новини фільмів про (2016)

29 березня 2023,  14:45 | Новини фільмів

Анімаційна студія DreamWorks вирішила підняти нам настрій, представивши перший трейлер мультфільму «Тролі: Знову разом» («Trolls Band Together»), головних героїв якого в оригіналі знову озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
1 червня 2020,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія DreamWorks Animation представила новий фрагмент свого музичного мультфільму «Тролі 2: Світове турне», чия прем'єра в українських кінотеатрах відбудеться наступного місяця, 16 липня.

Читати далі...
24 квітня 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джастін Тімберлейк і Андерсон Паак записали спільну пісню для мультфільму від студії DreamWorks Animation «Тролі 2: Світове турне», і в її запальному кліпі компанію їм склала Анна Кендрік у піжамі.

Читати далі...
14 квітня 2020,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слухаємо нову зворушливу пісню «Perfect for Me» з мультфільму «Тролі 2: Світове турне», яку написав і заспівав Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
10 квітня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З нетерпінням чекаєте прем'єри музичного мультфільму від DreamWorks Animation «Тролі 2: Світове турне»? Тоді у нас є для вас хороша новина! Він отримав нову дату виходу на великі екрани 4 червня.

Читати далі...
6 березня 2020,  22:12 | Новини фільмів

Анна Кендрік співає легендарний поп-хіт Spice Girls «Wannabe» в четвертому трейлері музичного мультфільму від DreamWorks Animation «Тролі 2: Світове турне», де також можна почути пісню «Who Let the Dogs Out».

У продовженні номінованої на «Оскар» анімації «Тролі» Мачок (Кедрик) та Пагін (Джастін Тімберлейк) відправляються в нову пригоду своїм яскравим світом і відкривають, що в ньому існує шість різних племен тролів, кожне з яких виконує свою музику: фанк, кантрі, техно, класику, поп і рок. Тепер їм належить зупинити королеву рок-тролів Барб (Рейчел Блум), яка хоче, щоб світом правила тільки її музика.

Також милуємося новим українським постером мультфільму «Тролі 2: Світове турне», де зібралися тролі з різних музичних племен. У кіно з 19 березня.

28 січня 2020,  16:25 | Новини фільмів

В Інтернеті з'явився новий трейлер музичного мультфільму «Тролі 2: Світове турне», який відправляє наших героїв в нову пригоду і показує чарівну силу джазу. А також представляємо його 12 яскравих постерів.

Читати далі...
24 листопада 2019,  20:00 | Новини фільмів

На хвилях веселки до нас прибув офіційний український трейлер музичного мультфільму від DreamWorks «Тролі 2: Світове турне», продовження номінованої на премію «Оскар» анімаційної картини 2016 року.

Нова пригода виведе яскравих тролів під проводом головних героїв на ім'я Мачок (Анна Кендрік) та Пагін (Джастін Тімберлейк) за рамки звичного. Герої дізнаються, що вони тут не одні крім них існують ще й інші племена. Всі вони слідують і поважають свій власний стиль музики: фанк, кантрі, техно, класику, поп і рок. На порозі нових викликів і загроз тролі зазвучать в повну силу різними голосами!

Українська прем'єра мультфільму «Тролі 2: Світове турне», де також заспівають Сем Роквелл, Джеймі Дорнан, Рейчел Блум, Джеймс Корден, Кунал Нейер і Келлі Кларксон, відбудеться 19 березня 2020 року.

16 листопада 2019,  15:44 | Новини фільмів

На цьому тижні американська студія DreamWorks порадувала нас новим трейлером свого очікуваного мультфільму «Тролі 2», який обіцяє ще більше яскравих фарб і запальної музики від різних відомих виконавців.

Сиквел анімаційного мюзиклу «Тролі», який був номінований на премію «Оскар», покаже нову незабутню пригоду милих тролів. Мачок (Анна Кендрік) та Пагін (Джастін Тімберлейк) відправляються у подорож своїм казковим світом, де живуть шість різних племен тролів, кожне з яких любить свою музику: фанк, кантрі, техно, класику, поп та рок. Але одного разу рок-тролі вирішують знищити всю музику, окрім року, і герої повинні цьому перешкодити.

У світовий прокат мультфільм «Тролі 2» прибуде навесні 2020 року. Чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.

21 червня 2019,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія DreamWorks представила офіційний трейлер свого анімаційного мюзиклу «Тролі 2: Світовий тур», головних героїв якого озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
16 вересня 2016,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конкурсную программу 60-го Лондонского кинофестиваля, который пройдет в октябре, вошли новые кинокартины с участием Кита Харингтона, Мишель Уильямс, Кристен Стюарт, Гая Пирса, Дакоты Фаннинг, Гаэля Гарсиа Берналя и Руни Мары.

Читати далі...
21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...
12 травня 2016,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера на юге Франции состоялось открытие 69-го Каннского кинофестиваля, и первым фильмом, который там показали, стала «Светская жизнь» Вуди Аллена. Без скандала не обошлось.

Читати далі...