Новини про мультфільм (2010)

5 лютого 2020,  19:33 | Новини фільмів

Як нам і обіцяли, сьогодні вийшов офіційний трейлер комедійно-пригодницького мультфільму від Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»), який ви одразу можете подивитися з українським дубляжем.

Мультфільм «Посіпаки 2» буде одночасним сиквелом анімації «Посіпаки» і приквелом франшизи «Нікчемний я», оскільки покаже знайомство армії жовтих посіпак з маленьким лиходієм Грю (Стів Карелл). Трейлер розкриває, що малюк Грю збирається вступити в надсекретну організацію суперлиходіїв Жахлива шістка, але коли вони йому відмовляють, Грю викрадає їхній дорогоцінний камінь.

В кінотеатрах України «Посіпаки 2» будуть веселитися цього літа мультфільм вийде в прокат 2 липня. У той же день відбудеться прем'єра науково-фантастичного екшену «Персонаж» з Раяном Рейнольдсом.

3 лютого 2020,  17:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних в рамках трансляції Супербоула був показаний перший тизер очікуваного комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»).

Читати далі...
13 грудня 2019,  14:10 | Новини фільмів

Промо-кампанія сімейної пригоди «Дулітл» продовжує радувати нас веселими промо-роликами з участю Роберта Дауні мол., який у новому відео проводить акторські проби для тварин.

У фільмі «Дулітл» Дауні мол. втілює доктора Джона Дулітла, який володіє незвичайним даром розмовляти з усіма тваринами: від мишей до тигрів. Щоб знайти кращих тварин-акторів для подорожі в далекі краї, зірка «Месників» влаштував їм кастинг, де вони зіграли сценки з відомих фільмів «Щелепи», «Форсаж», «Нікчемний я», «Обличчя зі шрамом», «Ноттінг-Гілл», «Знайомство з Факерами» і «Парк Юрського періоду».

У попередньому промо-ролику фільму «Дулітл» Дауні мол. звертався до українських глядачів і згадував Ольгу, солов'їв і навіть борщ. У кіно з 9 січня.

7 жовтня 2019,  16:42 | Новини фільмів

Стримінговий сервіс Netflix поділився добрим трейлером святкового мультфільму «Клаус» від одного зі сценаристів хітової анімації «Нікчемний я» Серджо Паблоса.

Простий акт доброти завжди запалює інший, навіть в найбільш холодному й далекому місці. Коли новий листоноша найбільш нещасливого міста на планеті Сміренсбурга Джеспер заводить дружбу з майстром іграшок Клаусом, їхні подарунки кладуть кінець віковій ворожнечі і доставляють жителям міста цілі сани святкових традицій.

Прем'єра мультфільму «Клаус» в Інтернеті відбудеться 15 листопада.

21 травня 2019,  15:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Illumination, яка подарувала нам хітові мультфільми «Нікчемний я» та «Посіпаки», поділилася фінальним трейлером своєї нової пригодницько-комедійної анімації «Секрети домашніх тварин 2».

Сиквел мультфільму «Секрети домашніх тварин» покаже повернення двох суперників, які стали друзями, Макса (Петтон Освальт) і Дюка (Ерік Стоунстріт), що тепер мирно живуть в квартирі своєї хазяйки Кейті (Еллі Кемпер). На них чекають нові подорожі, нові знайомства й різні випробування як на вулицях улюбленого Нью-Йорка, так і за його межами. Так що пристебніть ремені, оскільки за кермо сідає їхній безбашенний товариш Капітан Сніжок (Кевін Гарт).

Ви вже можете купити квитки на сеанси «Секрети домашніх тварин 2» на нашому сайті. Допрем'єрні покази мультфільму стартують 25 травня, а в широкий український прокат він вийде 31 травня.

24 квітня 2019,  18:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер пригодницько-комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2» від режисера франшизи «Нікчемний я» Кріса Рено.

Знамениті домашні улюбленці повертаються! У продовженні хітової анімаційної картини «Секрети домашніх тварин» на Макса (Петтон Освальт), Дюка (Ерік Стоунстріт), Хлою (Лейк Белл), Гіджет (Дженні Слейт), Сніжка (Кевін Гарт) та інших домашніх улюбленців різних видів і характерів чекають нові захоплюючі пригоди як у великому місті, так і за його межами.

До речі, голосом суворого пса Рустера, якого Макс зустрічає на фермі, в оригіналі став зірка франшиз «Індіана Джонс» та «Зоряні війни» Гаррісон Форд.

Українська прем'єра «Секретів домашніх тварин 2» відбудеться 30 травня.

6 липня 2017,  17:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладательница «Оскара» Джули Эндрюс рассказала о своем возвращении в «Гадком я 3» и любви к миньонам.

Читати далі...