Новини фільмів про (2019)

19 квітня 2019,  01:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивні, але дуже милі ляльки намагаються відвоювати своє місце під сонцем у дебютному ТБ-ролику комедійного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

У місті Аглівілль щасливо живуть браковані іграшки, включаючи добродушну Моксі (Келлі Кларксон) та її дивакуватих друзів. Але одного разу, піддавшись цікавості, вони відправляються у містечко Досконалість, де всі ляльки ідеальні. Місцевий лідер Лу (Нік Джонас) заявляє, що Мокси та її друзям не місце в їхньому гарному світі, але головна героїня не здається і вирішує довести, що вони з друзями теж можуть дарувати людям радість.

Дивіться також український трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером», де відбувається справжнє плюшеве божевілля. У кіно з 22 серпня.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
30 березня 2019,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Браковані іграшки борються за своє право дарувати людям радість у фінальному трейлері музично-комедійного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером», який зняв режисер відомих анімаційних картин «Спірит: Душа прерій» і «Шрек 2» Келлі Есбері.

Анімація «UglyDolls. Ляльки з характером», продюсером якої є творець франшизи «Діти шпигунів» Роберт Родрігес, відправляє глядача в місто Аглівілль, де живуть безжурна Моксі (Келлі Кларксон) та її дивакуваті друзі. Вони є бракованими іграшками і одного разу вирішують дізнатися, що лежить за межами їхнього містечка. Різнокольорові герої потрапляють до містечка Досконалість, де всі іграшки є ідеальними, і намагаються довести їм, що вони теж можуть робити людей щасливими, адже важливіше те, що знаходиться всередині, а не те, як вони виглядають.

Дивіться також офіційний український трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером». У кіно з 22 серпня.

6 лютого 2019,  14:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Келлі Кларксон озвучує головну героїню в новому трейлері мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

Читати далі...
24 листопада 2018,  19:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія STX Entertainment, яка нещодавно представила дивний фільм про маппетів «Іграшки для дорослих», поділилася офіційним трейлером до не менш дивного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

У милому і вельми незвичайному містечку Ляльковіль вільнодумна Моксі (Келлі Кларксон) та її друзі-ляльки стикаються з тим, що означає бути інакшими в цьому суворому світі, боряться зі своїм бажанням бути любимими і в результаті відкривають, що тобі не потрібно бути ідеальним, щоб бути класним, оскільки найважливіше це те, ким ти є всередині.

Світова прем'єра «UglyDolls. Ляльки з характером» відбудеться у травні 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, коли мультфільм прибуде в український прокат.