Новини про мультфільм (2019)

9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
19 квітня 2019,  01:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивні, але дуже милі ляльки намагаються відвоювати своє місце під сонцем у дебютному ТБ-ролику комедійного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

У місті Аглівілль щасливо живуть браковані іграшки, включаючи добродушну Моксі (Келлі Кларксон) та її дивакуватих друзів. Але одного разу, піддавшись цікавості, вони відправляються у містечко Досконалість, де всі ляльки ідеальні. Місцевий лідер Лу (Нік Джонас) заявляє, що Мокси та її друзям не місце в їхньому гарному світі, але головна героїня не здається і вирішує довести, що вони з друзями теж можуть дарувати людям радість.

Дивіться також український трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером», де відбувається справжнє плюшеве божевілля. У кіно з 22 серпня.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
30 березня 2019,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Браковані іграшки борються за своє право дарувати людям радість у фінальному трейлері музично-комедійного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером», який зняв режисер відомих анімаційних картин «Спірит: Душа прерій» і «Шрек 2» Келлі Есбері.

Анімація «UglyDolls. Ляльки з характером», продюсером якої є творець франшизи «Діти шпигунів» Роберт Родрігес, відправляє глядача в місто Аглівілль, де живуть безжурна Моксі (Келлі Кларксон) та її дивакуваті друзі. Вони є бракованими іграшками і одного разу вирішують дізнатися, що лежить за межами їхнього містечка. Різнокольорові герої потрапляють до містечка Досконалість, де всі іграшки є ідеальними, і намагаються довести їм, що вони теж можуть робити людей щасливими, адже важливіше те, що знаходиться всередині, а не те, як вони виглядають.

Дивіться також офіційний український трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером». У кіно з 22 серпня.

19 лютого 2019,  20:16 | Оновлення

Вийшов український трейлер анімаційного музичного фільму «UglyDolls. Ляльки з характером» від режисера Роберта Родрігеса.

Головну героїню Моксі (її озвучує співачка Келлі Кларксон) та інших мешканців, в принципі, все влаштовує в житті, але цікавість пересилює, і Моксі з друзями відправляється дізнатися, що знаходиться за стіною їх міста. Так іграшки потрапляють в інститут Досконалості, де гарненьких ляльок доводять до ідеалу перед відправкою у реальний світ до дітей. Звичайно, дивним новачкам доведеться зіткнутися зі страхом та нерозумінням, але вони зможуть довести, що теж гідні любові.

У світовий прокат мультфільм «UglyDolls. Ляльки з характером» виходить 3 травня, в український – 22 серпня.

6 лютого 2019,  14:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Келлі Кларксон озвучує головну героїню в новому трейлері мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

Читати далі...
22 січня 2019,  12:30 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером» режисера Келлі Есбері.

У чарівному містечку Аглівілль живуть незвичайні істоти, комусь на перший погляд вони можуть здатися страшними, але їх краса не на поверхні, а глибоко всередині. Головна героїня Моксі (Келлі Кларксон) обожнює своє миле місто, але при цьому їй дуже хочеться дізнатися, що ж знаходиться на іншій стороні гори, за межами Аглівілля.

Прем'єра мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером »в Україні запланована на 22 серпня.

24 листопада 2018,  19:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія STX Entertainment, яка нещодавно представила дивний фільм про маппетів «Іграшки для дорослих», поділилася офіційним трейлером до не менш дивного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

У милому і вельми незвичайному містечку Ляльковіль вільнодумна Моксі (Келлі Кларксон) та її друзі-ляльки стикаються з тим, що означає бути інакшими в цьому суворому світі, боряться зі своїм бажанням бути любимими і в результаті відкривають, що тобі не потрібно бути ідеальним, щоб бути класним, оскільки найважливіше це те, ким ти є всередині.

Світова прем'єра «UglyDolls. Ляльки з характером» відбудеться у травні 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, коли мультфільм прибуде в український прокат.