Новини про мультфільм (2010)

13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
18 серпня 2019,  16:19 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні до клубу мільярдерів приєднався пригодницький мультфільм «Історія іграшок 4», який за 57 днів світового прокату заробив $1,003 млрд і допоміг Disney поставити новий рекорд.

Читати далі...
15 травня 2017,  16:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня матері студія Pixar представила милий промо-ролик, присвячений матерям з мультфільмів «Суперсімейка», «Історія іграшок 3», «Відважна», «У пошуках Дорі», «Думками навиворіт» та майбутнього «Коко». Мами ведуть нас, втішають нас і вчать бути відважними; вони є такими сильними, неймовірними, щедрими і люблячими. Не забувайте частіше говорити своїй мамі, як сильно ви її любите, та радувати її.

Тизер-трейлер мультфільму «Коко», який прибуде у кіно в листопаді, дивіться тут.

19 січня 2017,  00:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Pixar поділилася оновленим відео, де розкривається, в яких мультфільмах її відомі герої ховаються в вигляді так званих «пасхалок». А ви помітили Саллі з «Корпорації монстрів» в «Хоробрій серцем», ведмедя Лотсо з «Історії іграшок 3» у «Вгору» чи аналог ресторану «У Густава» з «Рататуя» в «Тачках 2»?

У цьому році на екрани виходять два піксарівський творіння «Тачки 3» і «Коко», чиї прем'єри відбудуться в червні та листопаді. Радимо дивитися їх дуже уважно, щоб першими виявити такі приховані камео.

29 лютого 2016,  05:12 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно завершилася 88-а церемонія нагородження «Оскар», яка підбила остаточні підсумки досягнень кінематографу 2015 року. Найбільшу кількість статуеток отримав «Шалений Макс: Дорога гніву», а зі своїм першим і таким довгоочікуваним «Оскаром» додому пішов Леонардо ДіКапріо.

Читати далі...
7 грудня 2015,  12:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подбивая итоги уходящего года, самый популярный англоязычный портал о кино IMDb назвал 10 фильмов, вышедших в 2015, которые получили от зрителей самые высокие оценки.

Читати далі...
30 серпня 2015,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфильм «Посипаки», также известный как «Миньоны», заработал в мировом прокате более 1 миллиарда долларов.

В широкий прокат мультфильм от Illumination Entertainment вышел 10 июля, и вот чуть больше, чем за полтора месяца он вошел в историю как один из самых прибыльных мультфильмов.

За последние годы это уже третий анимационный фильм, перешагнувший такой рубеж. Первым стала оскароносная «История игрушек 3», а в прошлом году ее перескочило «Холодное сердце». Немного до миллиарда не дотянул «Король лев», которого в 2011 году перевыпустили в 3D.

Чтобы попасть в двадцатку самых кассовых фильмов всех времен, «Посипакам» нужно победить «Темного рыцаря», «Хоббита: Неожиданное путешествие» и «Алису в стране чудес», заработавшую в прокате 1 миллиард и 25 миллионов долларов, то есть на 22 миллиона больше, чем у главных героев данной новости.

Так что, хотя забавные желтые малыши существуют с целью служить самому злодейскому злодею, им и самим удалось покорить мир.