Новини фільмів про (2019)

16 серпня 2019,  00:45 | Новини фільмів

Якщо вам потрібна доза хорошого настрою, то американська співачка Кеша записала оптимістичну пісню «Best Day», яка увійшла до саундтрека мультфільму «Angry Birds у кіно 2». Слухайте нижче.

Пісня «Best Day» обіцяє, що «this is gonna be the best day of your life» («це буде найкращий день у твоєму житті»), і, дивлячись на веселі пригоди пташок і свинок, які зарили сокиру війни, в це важко не повірити. А наприкінці кліпу можна побачити той смішний баттл між нашими героями в костюмі дивного «орла» і командою справжніх орлів-охоронців на ворожій базі головної лиходійки, яка хоче знищити острова пташок і свинок, і наші відважні герої повинні її зупинити.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Angry Birds у кіно 2», який вже можна побачити у найближчому кінотеатрі.

10 серпня 2019,  11:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures опублікувала в мережі четвертий фрагмент свого пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», чия прем'єра відбулася 8 серпня.

У сиквелі «Angry Birds у кіно» птах Ред (Джейсон Судейкіс) і свин Леонард (Білл Гейдер) укладають тимчасове перемир'я, щоб зібрати команду і врятувати обидва свої острови від знищення. Для такої небезпечної місії їм потрібні найкращі гаджети, і в новому фрагменті Леонард приводить їх суперкоманду в секретний дослідний центр свиней, де вчений Геррі (Стерлінг К. Браун) показує їм свої розробки, наприклад, невидимий спрей, у якого є маленький побічний ефект.

Чому цей мультфільм є відмінними ліками від поганого настрою і для дітей, і для дорослих, читайте в нашій рецензії на «Angry Birds у кіно 2».

4 серпня 2019,  22:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо веселий український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який точно підніме вам настрій.

Продовження мультфільму «Angry Birds у кіно» змусить Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) об'єднатися зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб захистити острів птахів та острів свиней від загадкового третього острова, який збирається влаштувати зиму посеред літа. Для цього їм доведеться непомітно пробратися туди і відключити зброю масового ураження.

Дивіться також новий фрагмент анімації «Angry Birds у кіно 2», де милі пташенята грають у свиней. У кіно з 8 серпня.

1 серпня 2019,  16:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures вирішила повеселити нас новим фрагментом своєї очікуваної анімаційної комедії «Angry Birds у кіно 2» за участю милих пташенят.

Мультфільм «Angry Birds у кіно», який прибув на екрани в 2016 році, показав знамениту війну пташок і свинок з популярної однойменної відеогри. Пташки перемогли, їхній ватажок Ред (Джейсон Судейкіс) став справжнім героєм острова, і тепер маленькі пташенята розігрують цю історію на дозвіллі. От тільки даремно вони взяли погратися своїх молодших сестер, які ще не вилупилися з яєць...

Раніше вийшов новий український ТБ-ролик «Angry Birds у кіно 2», який представляє нову пташку. У кіно з 8 серпня.

26 липня 2019,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нову пташку звуть Сріблинка, і вона допомагатиме цій різношерстій компанії в її дуже небезпечній місії в мультфільмі «Angry Birds у кіно 2».

Сріблинка (Сільвер), яку в оригіналі озвучує зірка серіалу «Пришелепкувата колишня» Рейчел Блум, є сестрою нестримного Чака (Джош Гад) і буде допомагати йому з Редом (Джейсон Судейкіс) та Бомбом (Денні МакБрайд) у новій війні. Тільки тепер це буде війна не зі свинями, а з загадковим третім островом, де всім заправляє пташка Зета (Леслі Джонс). І заради перемоги Реду та іншим птахам доведеться об'єднатися зі свином Леонардом (Білл Гейдер) і його компанією.

Дивіться також розширений фрагмент «Angry Birds у кіно 2», який відправляє героїв в туалетний квест. У кіно з 8 серпня.

24 липня 2019,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це практично місія неможлива. У мережі з'явився розширений фрагмент очікуваного комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який ви вже можете подивитися з українськими субтитрами.

Сиквел анімації «Angry Birds у кіно» покаже об'єднання пташок та свинок заради захисту своїх островів від нової загрози. В даному фрагменті вони відправляються на третій острів, щоб відключити його зброю і врятувати рідних. Для цього свині Леонард (Білл Гейдер), Кортні (Аквафіна) і Геррі (Стерлінг К. Браун) та пташки Чак (Джош Гад) і Бомб (Денні МакБрайд) залазять в костюм величезної птиці і пробираються на ворожу базу, де в туалеті намагаються викрасти у орла з охорони пропуск.

Дивіться також другий український ТБ-ролик «Angry Birds у кіно 2». У кіно з 8 серпня.

17 липня 2019,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Летючий та смердючий мають перестати ворогувати в другому українському ТБ-ролику очікуваного комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2» від Sony Pictures. Але чи зможуть вони стати друзями?

Коли третій острів загрожує острову птахів і острову свиней тотальним знищенням, давні вороги Ред (Джейсон Судейкіс) і Леонард (Білл Гейдер) ставлять свою ворожнечу на паузу і разом з птахами Чаком (Джош Гад), Бомбом (Денні МакБрайд), Могутнім орлом (Пітер Дінклейдж) та Сільвер (Рейчел Блум), а також зі свинями Кортні (Аквафіна) та Геррі (Стерлінг К. Браун) придумують хитрий план, як врятувати обидва острови.

Українська прем'єра «Angry Birds у кіно 2» відбудеться 8 серпня.

15 липня 2019,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де пташки і свинки вирішують створити «ідеальне» маскування.

Сиквел мультфільму «Angry Birds у кіно», заснованого на популярній відеогрі, покаже, як птахи в особі Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестри Чака Сільвер (Рейчел Блум) повинні укласти зі свинями Леонардом (Білл Хейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун) перемир'я, щоб врятувати свої острови від масштабної загрози.

В український прокат злі пташки, чию другу пригоду зняв режисер Туроп Ван Орман, двічі номінований на премію «Еммі», увірвуться 8 серпня.

20 червня 2019,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Месники відпочивають. Сьогодні вийшов фінальний український трейлер пригодницько-комедійного мультфільму від Sony Pictures «Angry Birds у кіно 2», який представляє нову команду супергероїв.

Коли на горизонті з'являється нова загроза, яка несе небезпеку і для острова пташок, і для острова свинок, Ред (Джейсон Судейкіс), Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд) та Могутній орел (Пітер Дінклейдж) вербують сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) і об'єднуються зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб укласти хитке перемир'я заради порятунку своїх островів.

Українська прем'єра «Angry Birds у кіно 2» відбудеться влітку, 8 серпня.

16 червня 2019,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 16 червня, в Україні, США, Великій Британії і багатьох інших країнах світу святкують День батька. Всесвіт мультфільму «Angry Birds в кіно 2» вирішив не відставати і представив з цього приводу своє веселе відеопривітання.

В промо-ролику, яким на цьому тижні поділилася студія Sony Pictures, троє пташенят з Острова птахів вирішують провести День батька разом зі своїм татом і робити все те, що він так любить робити у вільний час. Пташенята дуже цього чекають, але виявляється, що дивитися футбол з батьком, який хропе перед телевізором, не так весело, як здавалося на перший погляд...

Дивіться також перший фрагмент мультфільму «Angry Birds у кіно 2», в якому свин Леонард (Білл Гейдер) намагається помиритися з Редом (Джейсон Судейкіс). Його українська прем'єра переїхала на 8 серпня.

23 травня 2019,  03:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я прийшов з миром». Кінокомпанія Sony Pictures поділилася веселим фрагментом свого очікуваного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де свин Леонард намагається помиритися з Редом.

У продовженні мультфільму «Angry Birds у кіно» на горизонті з'являється нова загроза у вигляді третього острова, де живе лиходійка на ім'я Зета (Леслі Джонс), яка скрізь хоче влаштувати Льодовиковий період. Дізнавшись про це, свин Леонард (Білл Гейдер) заявляється у гості до свого давнього ворога Реда (Джейсон Судейкіс) і хоче укласти з ним перемир'я, але птах не поспішає вірити свину на слово і швидко його зв'язує.

Дивіться також український трейлер «Angry Birds у кіно 2». У кіно з 22 серпня.

30 квітня 2019,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж сумували за цими милими пташенятами з мультфільму «Angry Birds у кіно»? Вони повертаються, щоб привітати нас з Великоднем і нагадати про те, що сиквел вийде цього літа.

В мультфільмі «Angry Birds у кіно 2» пташкам і свиням доведеться тимчасово помиритися, щоб врятувати свої острови від нової загрози. Ред (Джейсон Судейкіс), Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд) і Могутній орел (Пітер Дінклейдж) вербують сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) і об'єднуються зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб протистояти наступаючій зимі, яка може знищити їх усіх.

Раніше були представлені персональні постери «Angry Birds у кіно 2», які натякають на наближення Льодовикового періоду. У кіно з 22 серпня.

3 квітня 2019,  17:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зима гряде. Ред, Леонард та їхні родичі перетворилися на льодинки на персональних постерах пригодницького мультфільму «Angry Birds в кіно 2».

Читати далі...
1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
29 березня 2019,  15:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зима близько. Дивимося офіційний трейлер пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який йде на 1 хвилину довше, ніж його українська версія.

Пам'ятайте злюку Реда (Джейсон Судейкіс), якого ніхто не любив, поки він не врятував пташиний острів від навали свиней? Тепер він є справжнім героєм, хоча війна зі свинями все ще триває. Але коли островам птахів і свиней загрожує новий ворог екзотична птиця Зета (Леслі Джонс), свин Леонард (Білл Гейдер) приходить до Реда з пропозицією укласти тимчасове перемир'я і об'єднати їхні сили, щоб врятувати свої острови. Допомагати їм у цій справі будуть Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд), Могутній орел (Пітер Дінклейдж), сестра Чака Сільвер (Рейчел Блум), асистентка Леонарда Кортні (Аквафіна) та вчений свин Геррі (Стерлінг К. Браун).

Нові кадри «Angry Birds у кіно 2» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 22 серпня.