Новини про мультфільм (2001)

24 листопада 2020,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перший кадр і тизер-постер пригодницько-комедійної анімаційної стрічки «Пончари. Глобальне заокруглення», головними героями якої будуть... напівпончики-напівхом'яки.

Читати далі...
7 листопада 2019,  17:15 | Новини фільмів

Кіностудія Pixar щойно поділилася зворушливим і веселим тизер-трейлером свого наступного мультфільму «Душа», який знімає режисер знаменитих анімацій «Корпорація монстрів», «Вгору» і «Думками навиворіт» Піт Доктер.

Головним героєм цієї анімаціної історіі є викладач музики в середній школі Джо Ґарднер (лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс), який щиро любить грати джаз. І одного разу йому таки вдається виступити на сцені джазового клубу. Однак дорогою додому у результаті нещасного випадку душа Джо відділяється від тіла і переноситься до центра, у якому душі розвиваються перед тим, як відправитись до новонародженої дитини. Тут Джо доведеться задуматись над тим, що значить мати душу.

Українська прем'єра мультфільму «Душа» призначена на 18 червня 2020 року.

19 січня 2017,  00:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Pixar поділилася оновленим відео, де розкривається, в яких мультфільмах її відомі герої ховаються в вигляді так званих «пасхалок». А ви помітили Саллі з «Корпорації монстрів» в «Хоробрій серцем», ведмедя Лотсо з «Історії іграшок 3» у «Вгору» чи аналог ресторану «У Густава» з «Рататуя» в «Тачках 2»?

У цьому році на екрани виходять два піксарівський творіння «Тачки 3» і «Коко», чиї прем'єри відбудуться в червні та листопаді. Радимо дивитися їх дуже уважно, щоб першими виявити такі приховані камео.

25 березня 2013,  16:27 | Оновлення | Автор: redder

А ось свіжий ТВ-ролик діснеївського мультфільму "Університет монстрів" про те, як чудовиська, відомі нам по "Корпораціі монстрів", вчилися в університеті. Студенти-чудовиська - це зрозуміло, близько, і, найголовніше, смішно!