Новини фільмів про (2019)

8 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році ми спостерігали веселі пригоди голуба-шпигуна в анімації «Шпигуни під прикриттям», а в цьому місяці на великі екрани вийде мультфільм «Кіт під прикриттям», де світ рятуватимуть... кіт і мишеня.

Читати далі...
6 січня 2020,  14:45 | Новини фільмів

Вже подивилися пригодницький мультфільм «Шпигуни під прикриттям», де Вілл Сміт озвучує голуба? У будь-якому випадку вам точно підніме настрій його новий фрагмент, де цей самий голуб намагається забратися в машину.

В «Шпигунах під прикриттям» Сміт став голосом суперагента Ленса Стерлінга, якого недолугий молодий вчений Волтер Беккет (Том Голланд) випадково перетворює на голуба. Щоб потрапити в свою машину, голуб Ленс намагається переконати себе, що це «просто костюм з крилами», ось тільки керувати новим тілом виявляється набагато складніше, ніж він припускав. Але йому якось вдалося «проникнути в Кремль за допомогою серветки і скотча», то й ця місія йому точно під силу. Чи все ж таки ні?

Чому ця весела анімаційна пригода є одним з кращих мультфільмів 2019 року, читайте в нашій рецензії на «Шпигуни під прикриттям».

19 грудня 2019,  18:04 | Новини фільмів

У мультфільмі «Шпигуни під прикриттям» зірка супергеройського блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд знову втілить милого ботана.

Пригодницька комедія від творців франшизи «Льодовиковий період» познайомить нас з незвичайним дуетом шпигунів — харизматичним супершпигуном Ленсом Стерлінгом і трохи наївним винахідником Волтером Бекеттом. Першого озвучує Вілл Сміт, а другого — Том Голланд. Актор описує свого юного вченого як «дуже життєрадісного хлопця, який хоче зробити світ кращим». Він вигадує для Ленса різноманітні гаджети і прагне кардинально змінити шпигунську професію, як раптом один його експеримент йде не за планом...

До прем'єри мультфільму залишився рівно 1 тиждень — вона відбудеться 25 грудня. Купуйте квитки на «Шпигуни під прикриттям» на нашому сайті.

16 грудня 2019,  13:51 | Новини фільмів

Вийшов новий фрагмент пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям», головних героїв якого озвучують зірка «Аладдіна» Вілл Сміт і зірка блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд.

Читати далі...
14 грудня 2019,  16:30 | Новини фільмів

Щоб остаточно переконати нас у тому, що пригодницький мультфільм «Шпигуни під прикриттям» є дуже святковою історією для всієї родини, студія 20th Century Fox випустила спеціальний різдвяний трейлер.

Анімаційна стрічка режисерів Ніка Бруно і Троя Квона покаже пригоди супершпигуна Ленса Стерлінга (Вілл Сміт) і молодого вченого Волтера Бекетта (Том Голланд), які є абсолютними протилежностями. Ленс впевнений в собі, хоробрий і чарівний. А Волтер... ні. Зате хлопець компенсує відсутність соціальних навичок своїм розумом іта винахідливістю, створюючи круті гаджети для епічних місій Ленса. Ось тільки його черговий винахід дає збій, Ленс перетворюється на голуба, і тепер цим різним героям потрібно об'єднатися, щоб врятувати світ.

Дивіться також другий фрагмент анімації «Шпигуни під прикриттям», в якому Ленс панікує, ставши голубем. У кіно з 25 грудня.

11 грудня 2019,  19:31 | Новини фільмів

Буває, що науковий експеримент призводить до несподіваних результатів, але мультфільм «Шпигуни під прикриттям» виходить у цьому плані на новий рівень, перетворюючи одного з центральних героїв на пташку.

Читати далі...
7 грудня 2019,  18:19 | Новини фільмів

Акторський склад мультфільму «Шпигуни під прикриттям» розповідає про супершпигуна Ленса Стерлінга, якого озвучує зірка «Аладдіна» Вілл Сміт.

У своєму світі харизматичний супершпигун Ленс Стерлінг є аналогом Джеймса Бонда і неодноразово рятує світ від різних лиходіїв. Але коли Ленс знайомиться з сором'язливим винахідником Волтером Бекеттом (Том Голланд), який створює різні гаджети для його місій, хлопець випадково перетворює героя на... голуба. І тепер порятунок світу лягає на плечі молодого вченого та птиці, яка говорить голосом Ленса, але не має його фізичної підготовки. Що з цього вийде, дізнаємося наприкінці місяця.

Дивіться також перший фрагмент анімації «Шпигуни під прикриттям», який об'єднує паркур з фізикою. У кіно з 25 грудня.

6 грудня 2019,  15:49 | Новини фільмів

Дебютний фрагмент пригодницького мультфільму «Шпигуни під прикриттям» показує, що новий персонаж Тома Голланда далеко не в усьому схожий на Пітера Паркера.

У мультфільмі «Шпигуни під прикриттям» Голланд озвучує молодого і дуже талановитого винахідника Волтера Бекетта, який ненавмисно перетворює кращого шпигуна у світі Ленса Стерлінга (йому голос позичив Вілл Сміт) на... голуба. Щоб врятувати світ, їм доводиться об'єднатися, і в цій сцені Ленс говорить Волтеру, що їм доведеться зайнятися паркуром і що цю задачу можна вирішити за допомогою фізики. Волтер все розраховує, але, виявляється, що до Людини-павука йому ще дуже далеко.

Дивіться також четвертий трейлер мультфільму «Шпигуни під прикриттям», який показує ще більше веселих моментів з цією парочкою. У кіно з 25 грудня.

19 листопада 2019,  01:21 | Новини фільмів

Супершпигун Ленс Стерлінг готовий рятувати світ зі своїм новим напарником. У понеділок студія 20th Century Fox випустила новий секретний трейлер свого пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Читати далі...
5 жовтня 2019,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні Інтернет підірвали трейлери супергеройського екшену від DC «Хижі пташки», науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум», шпигунського приквела «Кінгс Мен», мультфільмів «Крижане серце 2» і «Шпигуни під прикриттям» та екшену Майкла Бея «6 Underground», в якому запалює Раян Рейнольдс.

Читати далі...
5 жовтня 2019,  02:21 | Новини фільмів

Хотіли дізнатися, що буде, якщо об'єднати агента Джея з «Людей в чорному» з Пітером Паркером з «Людини-павука»? Веселий хаос, як показує новий український трейлер анімаційної картини «Шпигуни під прикриттям».

Зірки двох хітових франшиз Вілл Сміт і Том Голланд надихнули і озвучили головних героїв мультфільму «Шпигуни під прикриттям». Перший «грає» супершпигуна Ленса Стерлінга, який нагадує Джеймса Бонда, а другий молодого винахідника Волтера Бекетта, який є таким же незграбним, як і Пітер Паркер. Волтер вирішує випробувати на Ленсі свою нову сироватку невидимості, проте експеримент йде не за планом, і Ленс перетворюється на... голуба. Тим часом світу загрожує небезпека, тому їм доводиться покладатися один на одного — і на нові сили Ленса, — щоб усіх врятувати.

Ця весела парочка буде рятувати світ на Новий рік. Українська прем'єра мультфільму «Шпигуни під прикриттям» відбудеться 25 грудня.

28 вересня 2019,  02:13 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Люди в чорному» Вілл Сміт перетворюється з самого крутого спецагента у світі на... голуба в новому веселому трейлері пригодницького мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Мультфільм Троя Квона та Ніка Бруно представить нам новий незвичайний дует спецагентів, якому доведеться рятувати світ від небезпечного лиходія. Супершпигун Ленс Стерлінг (Сміт) і молодий вчений Волтер Бекетт (зірка екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд) є абсолютними протилежностями. Ленс — зухвалий, досвідчений і чарівний. А Волтер... ні. Зате хлопець компенсує відсутність соціальних навичок своїм розумом та винахідливістю, створюючи круті гаджети для епічних місій Ленса. Але коли події приймають несподіваний оборот, Ленс і Волтер змушені покладатися лише один на одного.

Дивіться також другий український трейлер анімації «Шпигуни під прикриттям», чия прем'єра в кінотеатрах відбудеться напередодні Нового року, 25 грудня.

16 вересня 2019,  16:03 | Новини фільмів

Намагаємося вгадати, які зірки ховаються під котячим хутром і вусами на нових кадрах очікуваного мюзиклу «Кішки», який влаштує нам справжнє шоу перед Новим роком.

Читати далі...
2 липня 2019,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Аладдіна» Вілл Сміт об'єднується із зіркою екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Томом Голландом для веселих пригод в анімаційній комедії «Шпигуни під прикриттям».

Читати далі...
18 квітня 2019,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки промо-тур блокбастера «Месники: Завершення» знаходиться в самому розпалі, Тома Голланда відправили подалі від допитливих журналістів в ліс на додаткові зйомки екранізації науково-фантастичного роману Патріка Несса «Хода хаосу».

Читати далі...