Новини про фільм (2018)

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
10 серпня 2018,  11:06 | Оновлення

З'явився український трейлер фільму жахів «Мара» від режисера Клайва Тонга.

Кейт Фуллер (Ольга Куриленко) займається розслідуванням вбивства чоловіка, якого, як вважає поліція, задушила уві сні власна дружина. В якості свідка злочину проходить восьмирічна дочка вбитого Софі.

Поступово, все далі заглиблюючись у цю справу, Кейт дізнається про існування древнього демона, який вбиває своїх жертв уві сні. Вона відчуває ті ж жахливі симптоми та кошмари, тому сон стає для неї небезпечним.

Українська прем'єра фільму «Мара» відбудеться 20 вересня.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
30 червня 2018,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Французька актриса українського походження Ольга Куриленко, відома завдяки фільмам «Світ забуття» і «Квант милосердя», стикається з древнім демоном в першому трейлері містичного горору «Мара».

Куриленко грає кримінального психолога Кейт Фуллер, яка займається розслідуванням загадкового вбивства одного чоловіка. Його нібито задушила уві сні дружина, і єдиним свідком злочину є їх 8-річна дочка Софі. Кейт знаходить зв'язок між цією справою та древнім демоном, який вбиває людей уві сні, і починає помічати, що у неї з'являються ті ж самі симптоми, що і у попередніх жертв цього монстра. Занурюючись в світ кошмарів на яву, жінка намагається врятувати себе і дівчинку Софі, поки сон не взяв над ними владу.

У світовий прокат фільм жахів Клайва Тонга вийде у вересні.