Новини про фільм (2017)

18 жовтня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Володар 4 премій «Оскар» Клінт Іствуд повертається у світ біографічних драм зі своїм новим фільмом «Річард Джуелл», головні ролі в якому виконають Пол Волтер Гаузер з байопіку «Я, Тоня» та лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл.

«У Столітньому парку лежить бомба. У вас тридцять хвилин». Так світ вперше познайомиться з Річардом Джуеллом (Гаузер), охоронцем, який повідомив про виявлений пристрій під час теракту в Атланті в 1996 році. Ця звістка одразу зробила Річарда героєм, адже він врятував безліч життів. Але протягом декількох наступних днів життя Річарда Джуелла перетворюється на пекло, тому що він стає підозрюваним номер один у ФБР, його засуджує преса і громадськість. Щоб очистити своє ім'я, Річард звертається до незалежного адвоката Вотсона Браянта (Роквелл), якому заявляє про свою невинуватість.

В український прокат байопік «Річард Джуелл», де також зіграли Олівія Вайлд, Джон Гемм і Кеті Бейтс, вийде 20 лютого 2020 року.

4 листопада 2018,  21:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Еллісон Дженні приєдналася до Г'ю Джекмана у драматичній комедії «Bad Education», чиї події розгортатимуться в школі.

Читати далі...
29 березня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вышел полноценный трейлер триллера «Конечная», где Марго Робби играет героиню, которая напоминает Харли Квинн из «Отряда самоубийц».

Читати далі...
5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Я, Тоня»
Скандальная фігуристка
9 лютого 2018,  15:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли дивишся фігурне катання по телевізору, здається, ніби спостерігаєш за балетом на льоду, тому не дивно, що за його лаштунками існує не менш жорстка конкуренція. Амбітні дівчата присвячують своє життя цьому суворому виду спорту, роблячи на льоду небезпечні трюки, невдале виконання яких може завершити їх кар'єру і поставити під загрозу здоров'я. Але кар'єра Тоні Гардінг постраждала не через погано виконаний елемент, а через причетність до нападу на свою головну конкурентку Ненсі Керріган. І у фільмі «Я, Тоня» вона представляє свою версію тих скандальних подій.

Читати далі...
6 лютого 2018,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантки на премію «Оскар» Марго Роббі та Еллісон Дженні з'ясовують стосунки в третьому фрагменті біографічної картини «Я, Тоня».

Роббі грає амбітну фігуристку Тоню Хардінг, чия мати ЛаВона, яку втілює Дженні, все життя жорстоко з нею поводилася, вважаючи, що робить дочці послугу, загартовуючи її характер та виховуючи в ній чемпіонку. Але, як каже Тоня в цій сцені, мати її не благословила цим, а прокляла.

Квитки на сеанси «Я, Тоня» ви вже можете придбати на нашому сайті. У кіно фільм Крейга Гіллеспі виходить 8 лютого.

11 січня 2018,  21:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Еллен запросила на своє шоу двох австралійських акторів Кріса Гемсворта і Марго Роббі й влаштувала їм вікторину про Австралію.

Актори, найбільш відомі завдяки ролям супергероя Тора зі світу Marvel і суперлиходійки Харлі Квінн зі світу DC, надягли костюми кенгуру й відповідали на питання про те, в якому дитячому серіалі Роббі зіграла з Ліамом ГемсвортомСлон і принцеса»), де народилася Ніколь Кідман (Гонолулу), де живе Гемсворт і котра зараз година в Австралії. За результатами Еллен, в поєдинку переміг Гемсворт.

У листопаді Гемсворта можна було побачити в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», а в лютому на екрани вийде байопік «Я, Тоня», за який Роббі була номінована на «Золотий глобус».

30 грудня 2017,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі і Себастьян Стен переживають незграбний перший поцілунок в новому фрагменті байопіку «Я, Тоня».

Роббі грає амбітну фігуристку Тоню Хардінг, яка є молодою зіркою національного чемпіонату США, а Стен — її запального чоловіка Джеффа Гіллоулі, який в 1994 році наймає чоловіка, щоб він поламав ногу головній конкурентці Хардінг, чим ставить кар'єру тоді вже своєї колишньої дружини під загрозу. А як все мило починалося...

Дивимося український трейлер «Я, Тоня». У кіно з 8 лютого.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...