Оновлення (2017)

13 серпня 2017,  23:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate поділилася дуже зворушливим трейлером до своєї майбутньої драми «Диво», яка розповість про незвичайного хлопчика Оггі Пуллманом у втіленні Джейкоба Трембле. Він переніс багато операцій, його обличчя покрите шрамами, але Оггі мріє бути космонавтом й сміливо вперше вирушає у звичайну школу, де заводить справжніх друзів і вчиться приймати себе таким, яким він є. Його батьків грають Джулія Робертс та Овен Вілсон.

У світовий прокат драма від режисера фільму «Переваги скромників» Стівена Чбоскі виходить в листопаді. У «Дива» поки немає дати української прем'єри.

25 травня 2017,  12:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до знайомства з Оггі Пуллманом? Перший трейлер драми Стівена Чбоскі «Диво» показує юного Джейкоба Трембле, відомого завдяки своїй ролі в оскароносній «Кімнаті», в образі хлопчика, якому довелося пережити 27 операцій, щоб мати змогу дихати і бачити. Але вони залишили на його обличчі багато шрамів. Й тепер він уперше відправляється у школу, де усупереч знущанням більшості знаходить справжніх друзів.

Батьків головного героя зіграли володарка «Оскара» Джулія Робертс та оскарівський номінант Овен Вілсон. Фільм вийде у світовий прокат 17 листопада.