Новини фільмів про (2016)

19 січня 2021,  14:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія боротьби легендарної американської співачки та активістки Біллі Голідей оживає в першому трейлері байопіку «Сполучені Штати проти Біллі Голідей», який зняв номінант на премію «Оскар» Лі Деніелс.

Читати далі...
7 квітня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адаптація коміксів «Блейд» з лауреатом премії «Оскар» Махершалою Алі в головній ролі є одним з найбільш очікуваних проектів Marvel Studios. Чекати його доведеться довго, але новий фан-арт, який показує Алі в цьому легендарному образі, підтверджує, що наше очікування буде того вартим.

Читати далі...
6 вересня 2019,  19:37 | Новини фільмів

Кінокомпанія американського незалежного кіно A24, яка випустила оскароносну драму «Місячне світло», представила трейлер свого нового фільму «Хвилі», який вже породив розмови про «Оскар».

Драма, яку написав і зняв Трей Едвард Шульц, слідує за епічною подорожжю афроамериканської родини із передмістя, яку очолює батько з добрими намірами, але деспотичними методами, поки вони знаходять любов і прощення та збираються разом після серйозної втрати. Роль батька виконує зірка серіалу «Це ми» і фантастичного бойовика «Хижак» Стерлінг К. Браун.

Фільм «Хвилі» був представлений минулого тижня на кінофестивалі у місті Теллурайд, а незабаром буде показаний на кінофестивалі в Торонто. В американський прокат нове творіння Шульца вийде в листопаді в розпал оскарівської гонки.

9 листопада 2018,  23:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features опублікувала в мережі другий тизер-трейлер науково-фантастичного трилера «Земля в облозі», який зняв режисер «Повстання планети мавп» Руперт Вайатт.

Події нового творіння Вайатта відбуваються в чиказькому районі через 10 років після того, як Землю окупували іншопланетні сили. Героями історії виступлять дві сторони конфлікту люди, які погодилися підкоритися іншопланетянам і служити їм, і ті бунтарі, які вирішили стати опором. Даний тизер-трейлер присвячений представнику останніх — юному афроамериканському хлопцеві, якого грає Ештон Сандерс з оскароносного «Місячного світла».

Світова прем'єра фантастики «Земля в облозі», де також знялися володар премії «Золотий глобус» Джон Гудман і номінантка на премію «Оскар» Віра Фарміга, відбудеться навесні 2019 року.

16 вересня 2016,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конкурсную программу 60-го Лондонского кинофестиваля, который пройдет в октябре, вошли новые кинокартины с участием Кита Харингтона, Мишель Уильямс, Кристен Стюарт, Гая Пирса, Дакоты Фаннинг, Гаэля Гарсиа Берналя и Руни Мары.

Читати далі...