Новини про фільм (2017)

18 лютого 2020,  00:30 | Новини фільмів

Навесні в український прокат вийде біографічний фільм «Вірю в кохання», головну роль в якому виконає зірка культового серіалу «Рівердейл» і драми «Життя і мета собаки» Кей Джей Апа.

Кінострічка режисерів Ендрю Ервіна та Джона Ервіна розповість історію кохання американського музиканта Джеремі Кемпа (Кей Джей Апа), який виступає в жанрі християнський рок, і Мелісси Геннінг (зірка серіалу «Для людей» і фантастики «Земля майбутнього» Брітт Робертсон). Вони зустрілися і шалено закохалися одне в одного, але, коли пара вирішила одружитися, Меліссі поставили страшний діагноз — рак яєчників. І вона разом з Джеремі починає боротьбу з хворобою.

Також в цій мелодрамі з'явиться актор Гері Сініз, найбільш відомий завдяки оскароносній стрічці «Форрест Гамп». Українська прем'єра фільму «Вірю в кохання» відбудеться 26 березня.

10 червня 2019,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик сімейної драми «Подорож хорошого пса» нагадує, що фільм виходить у прокат вже в цей четвер, 13 червня.

Драматична картина режисера Гейл Манкусо буде продовженням фільму «Життя і мета собаки». Доля подарує відважному псу Бейлі (Джош Гад) нову мету стати справжнім другом і захисником для СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт), онуки свого господаря Ітана (Денніс Квейд). Для цього пес знову відправляється в захоплюючу пригоду, яка розповість про любов і дружбу, відданість і надію.

Квитки на сеанси «Подорож хорошого пса» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

30 січня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася трейлером своєї нової сімейної драми «Подорож хорошого пса», яка є сиквелом фільму «Життя і мета собаки», що вийшов у 2017 році.

Пес Бейлі (голос Джоша Гада) живе щасливим життям на мічиганській фермі свого власника Ітана (Денніс Квейд) та його дружини Ханни (Марг Гельгенбергер) та з задоволенням грає з маленькою онукою Ханни СіДжей. Одного разу мама СіДжей Глорія (Бетті Гілпін) забирає дівчинку з ферми у місто, і Бейлі дає собі обіцянку, що знайде її в своєму наступному житті. Пес перероджується і стає цуценям вже більш дорослої СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт). І, щоб не трапилося, він завжди буде повертатися до своєї нової власниці.

Українська прем'єра фільму Гейла Манкусо «Подорож хорошого пса» відбудеться влітку, 13 червня.

Рецензія на фільм «Життя і мета собаки»
Життя та смерті пса на ім'я Бейлі
24 лютого 2017,  16:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пес Бейлі з'явився на світ радісним маленьким цуценям, і коли потрапив в руки до хлопця Ітана, то став з ним не розлий вода. Вони днями ганяли разом за м'ячем, здійснювали витівки і разом ставали старше. Але потім Бейлі постарів, помер і переродився в тілі іншої собаки, пам'ятаючи і сумуючи за своїм Ітаном, і продовжуючи шукати сенс свого існування...

Неодноразовий оскарівський номінант Лассе Халльстрем зняв у минулому кілька відмінних фільмів, як «Що гризе Гілберта Грейпа?» і «Шоколад»; у нього добре вийшов навіть рімейк японської драми «Хатіко: найвірніший друг». Але після він поринув з головою в світ мелодрами, і його спроба повернутися до теми дружби людини і собаки, якою стала драма «Життя і мета собаки», провалилася з величезним тріском. Чому? На те є кілька причин.

Спочатку історія про те, як один милий пес протягом декількох життів і відносин з різними господарями намагається дізнатися про сенс свого життя, звучить досить непогано і у стилі сімейних фільмів, але після перегляду «Життя і мети собаки» категорично не хочеться радити цей фільм до перегляду дітям. І емоційним людям. Та й просто людям, які люблять собак. З тієї простої причини, що вам доведеться цілих три рази побачити, як гине чудова собака, яка віддала себе своїй людині. А це дуже непросто, і часом навіть схоже на моральні тортури. Ну хто добровільно захоче таке дивитися? Може, ті, кому було мало «Хатіко».

Сюжетна лінія, незважаючи на свою часткову оригінальність, яка полягає в тому, що тут неодноразово перероджується головний герой (прямо Доктор з «Доктора Хто»), страждає від великої кількості штампів, зібраних, здається, з купи різних підліткових і дорослих мелодрам. Якщо у маленького Ітана обидва батьки живі, то батько обов'язково повинен бути владним тираном, що перетворюється в алкоголіка. Якщо підліток Ітан відмінно вміє грати в американський футбол, зустрічається з гарною дівчиною Ханною і отримує спортивну стипендію, то обов'язково повинен зламати собі ногу. Якщо господиня однієї з інкарнацій Бейлі відмовляється йти на вечірку з хлопцем, який їй подобається, то собака обов'язково потім все виправить, у них з'явиться другий шанс, і потім всі будуть жити довго і щасливо. Крім Бейлі. Тому що він знову помре і знову народиться в новому тілі, зберігаючи пам'ять про всі попередні житті, при цьому бажаючи лише одного – знову побачити свого рідного Ітана.

З усіх акторів, що з'явилися в «Житті і меті собаки», найбільш сподобалися юні і життєрадісні Кей Джей Апа і Брітт Робертсон, які втілили Ітана і Ханну в старшій школі, а також мила Кірбі Хауелл-Баптісте, яка зіграла студентку Майю. Денніс Куейд тут теж хороший в образі 60-річного Ітана, але історія його самотності, на яку він сам себе прирік, розбиває серце, і хепі-енд через це зовсім не здається хепі-ендом.

Останньою і досить великою ложкою дьогтю, яка псує фільм «Життя і мета собаки», виявляється інцидент, що стався з німецькою вівчаркою під час зйомок її стрибка в потік вируючої води та спасіння нею звідти дівчинки. На екрані цей епізод виглядав вельми реалістично не випадково – замість того, щоб зняти плаваючу в спокійній воді собаку, а потім накласти на комп'ютері сильну течію, творці не придумали нічого кращого, як змусити перелякану собаку стрибнути в бурхливу стихію, організовану в басейні, де вона потім на кілька секунд пішла під воду. З вівчаркою зараз все добре, але таке недбале ставлення кінематографістів до тварині обурює. Як і те, що про це ніхто не знав: ні режисер, ні актори, ні продюсери, поки що не спливло таке відео. Як можна було не поцікавитися, яким чином буде втілюватися перед камерою такий складний і небезпечний для собаки епізод, знаючи, що він є в сценарії? Очевидно, що можна, а потім дружно висловлювати своє засудження по відношенню до тих, хто так повів себе з твариною.

У зв'язку з перерахованими вище причинами дуже складно назвати «Життя і мета собаки» фільмом про дружбу і кохання між людьми і собаками. Це просто прозвучить фальшиво. І навряд чи ця історія зможе навчити чогось хорошого, якщо сама, по суті, не вміє любити кращого друга людини.

Це у кішок може бути по дев'ять життів, а собакам давайте залишимо одне і будемо намагатися, щоб вони проживали його в любові і турботі.

23 лютого 2017,  20:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 11 цікавих фактів про зірку серіала «Рівердейл» і фільму «Життя і мета собаки» Кей Джей Апі.

Читати далі...
17 лютого 2017,  14:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик комедійної драми «Життя і мета собаки», що розповідає про пошуки собаки сенсу свого існування в різних життях і разом з різними господарями. Відео нагадує нам, що ті, кого ми рятуємо, рятують і нас.

Повноцінний український трейлер кінокартини, знятої режисером «Хатіко: Вірний друг» Лассе Халльстремом, дивіться тут.

23 вересня 2016,  18:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

В українському прокаті з'явився цікавий фільм – «Життя і мета собаки», який вийде в кінотеатрах з 2 лютого 2017 року.

Фільм знято за мотивами популярного роману-бестселера В. Брюса Камерона «Життя Собаки», режисер – Лассе ХалльстрьомПравила виноробів», «Любий Джон», «Прянощі та пристрасті»). Це – душевна та дивовижна історія про одного відданого собаку (озвучення – Джош Гад), що знаходить сенс власного існування через життя людей, яких він вчить сміятися й кохати. У цьому сімейному фільмі про життя очима собаки також знялися Денніс Куейд, Брітт Робертсон, К.Й. Апа, Джон Ортіс, Джульєт Райленс, Люк Кірбі, Пеггі Ліптон та Пуч Холл.

27 серпня 2016,  13:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Universal Pictures представили зворушливий і розчулюючий трейлер сімейної драматичної комедії «Життя і мета собаки», знятої 3-кратним номінантом на «Оскар» Лассе Халльстремом, де Джош Гад озвучує пса, який намагається знайти сенс свого існування, переживаючи кілька життів і господарів.