Новини серіалів про (2018)

8 червня 2020,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Ель Фаннінг та Ніколас Голт і творець серіалу «Велика» Тоні МакНамара розповідають в новому закулісному відео про те, як їхня частково правдива історія молодої Катерини Великої втілювалася в життя.

Читати далі...
23 квітня 2020,  22:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стильний трейлер частково історичного серіалу «Велика» показує, як Ель Фаннінг затіває з Ніколасом Голтом небезпечну гру, головним призом в якій буде престол царської Росії.

Читати далі...
17 січня 2020,  23:05 | Новини серіалів

Тизер майбутнього історичного серіалу «Велика» («The Great») представляє перший погляд на зірку фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг в образі юної Катерини Великої.

Очікуваний серіал від номінованого на «Оскар» сценариста Тоні МакНамари, який написав «Фаворитку», буде сатиричною драмеді і покаже несподіване сходження до влади і ефектне царювання Катерини Великої (Фаннінг), однієї з найзнаменитіших жінок-лідерів в історії людства. У тизері вона зазначає, що «завжди знала, що народилася для великих справ», але, на жаль, «вийшла заміж за ідіота» російського царя Петра III, якого втілює Ніколас Голт.

У минулому році історія Катерини Великої була екранізована в серіалі з Хелен Міррен в головній ролі. Комедійний серіал «Велика» за участю Фаннінг та Голта прибуде на екрани навесні, 15 травня.

20 вересня 2019,  17:30 | Новини серіалів

На початку року Олівія Колман отримала «Оскар» за втілення королеви Анни у фільмі «Фаворитка», а тепер актриса зіграє зрілу королеву Єлизавету II в 3 сезоні історичної драми «Корона».

Читати далі...
23 квітня 2019,  15:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неї немає ані минулого, ані майбутнього. Володарка премії «Оскар» Емма Стоун доводить в іронічному скетчі шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», що можна глибоко зіграти навіть роль дружини, яку в гей-порно зраджує її наречений.

Скетч починається з поїздки головної героїні Грейс у втіленні Стоун в машині вона є актрисою-початківцем і прямує на свою першу велику роботу. Але незабаром виявляється, що ця роль кілька фраз в гей-порно, де за сюжетом вона втілює дружину, чий чоловік зраджує їй з її 18-річним хрещеником. Тим не менш, актриса ставиться до своєї ролі дуже серйозно. Вона дає своїй героїні ім'я Дірдра й намагається зрозуміти її, прожити її життя, нехай це буде всього лише кілька секунд на екрані...

У минулому році Стоун зіграла в історичній картині «Фаворитка», за яку була номінована на премії «Оскар» і «Золотий глобус», та в серіалі «Маніяк».

17 квітня 2019,  20:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фібі Воллер-Брідж повертається разом зі своїм фірмовим чорним гумором у 2 сезоні драматичної комедії «Погань», за яку вона в 2017 році отримала телепремію BAFTA.

Читати далі...