Оновлення (2016)

12 жовтня 2018,  14:17 | Оновлення

Друзі, з'явився другий український трейлер психологічного трилера «Скло».

Остання частина трилогії, написана та зрежисована М. Найтом Ш'ямаланом, зведе разом героїв фільмів «Невразливий» – Девіда Данна (Брюс Вілліс) та Містера Скло (Семюел Л. Джексон) зі злочинцем Кевіном Крамбом (Джеймс МакЕвой) з множинним розладом особистості із фільму «Спліт».

За сюжетом, вся трійка героїв опиняється в одній психлікарні, де їх намагається «вилікувати» профільний фахівець доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Проте її експерименти закінчуються тим, що Містер Скло викликає найсильнішу із 24 сутностей Кевіна Крамба на ім'я «Звір» і разом вони тікають з ув'язнення.

Українська прем'єра фільму «Скло» очікується 17 січня 2019 року.

23 липня 2018,  13:07 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер фільму «Скло» від режисера М. Найта Ш'ямалана.

Фільм є продовженням «Невразливого» та «Спліта», головні ролі у якому зіграли Джеймс МакЕвой, Брюс Вілліс, Семюел Л. Джексон та Аня Тейлор-Джой. Дія сюжету розгорнеться незабаром після фіналу «Спліта». Девід Данн (Брюс Вілліс) починає переслідування таємничого чоловіка з надздібностями на прізвисько Звір (Джеймс МакЕвой) і в підсумку зустрічається з ним.

Українська прем'єра фільму «Скло» відбудеться 17 січня 2019 року.

6 березня 2018,  16:03 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму жахів «Правда або дія» з Люсі Гейл та Тайлером Поузі у головних ролях.

Творці моторошних і шокуючих трилерів «Спліт» та «Щасливий день смерті» запрошують у гру. Невинна забава «Правда або дія» перетворюється в жорстокі перегони зі смертю, коли у процес втручається потойбічна сила. Переможе той, хто виживе…

В кінотеатрах України з 12 квітня.

28 лютого 2017,  13:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій закулісній фічуретці психологічного трилера «Спліт» з українськими субтитрами виконавець головної ролі Джеймс МакЕвой і режисер М. Найт Шьямалан розповідають про особливості цього сценарію. Кожні 10 сторінок він шокував МакЕвоя, поки той не зрозумів, що відбувається з його героєм. Актор каже, що в цьому і полягає краса роботи Шьямалана — ніколи не знаєш, будеш потім дивитися трилер, хоррор або містику. Але йому сподобалося це безумство.

Український трейлер «Спліта», який вийде в прокат 16 березня, дивіться тут.

21 лютого 2017,  16:20 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо подивитися невелике відео з українськими субтитрами, у якому Джеймс Макевой розповідає про особливості свого персонажа у фільмі «Спліт», в якому він зіграв людину з 23 особистостями.

В кінотеатрах України фільм стартує з 16 березня.

21 лютого 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український ТБ-ролик психологічного трилеру «Спліт», який виходить в український прокат в середині березня, нагадує, що в тілі головного героя Кевіна (Джеймс МакЕвой) живуть 23 особистості... і скоро в ньому прокинеться 24-та. На що він тоді буде здатний?

«Спліт» отримує переважно позитивні відгуки від глядачів і критиків, а його рейтинг на Rotten Tomatoes становить зараз 75%.

17 лютого 2017,  13:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Психологічний трилер М. Найта Шьямалана «Спліт» обзавівся першим українським ТБ-роликом, в якому Джеймс МакЕвой зі своїми 23 особистостями переслідує Аню Тейлор-Джой та її подружок. Навіщо він схопив дівчат? І що він з ними зробить? Дізнаємося через місяць.

Український трейлер «Спліта», який вийде в прокат 16 березня, дивіться тут.

27 жовтня 2016,  14:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер трилера М. Найта Шьямалана «Спліт» ближче знайомить нас з Кевіном у втіленні Джеймса МакЕвоя, страждаючого від серйозного психічного розладу, через якого в ньому уживаються 23 різні особистості. І незабаром він збирається перетворитися на щось набагато страшніше — звіра, якого ніщо не зупинить. Компанію МакЕвою тут склала зірка «Відьми» Аня Тейлор-Джой, що грає одну з його полонянок.

Офіційний український трейлер фільму дивимося тут.

12 серпня 2016,  12:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Від визнаного містика М. Найта Ш’ямалана шокуючий і безпрецедентний трилер!

Кевін (Джеймс МакЕвой) страждає від психічного розладу: у його тілі живуть понад 23 різних особистості. Одна з них змушує хлопця викрасти і утримувати в полоні трьох молодих дівчат. Демон в людській подобі терзає і грається з полонянками, готуючи їх до пришестя Звіра.

У кінотеатрах України з 26 січня 2017 року.

27 липня 2016,  19:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер до таємничого трилера М. Найта Шьямалана «Спліт», де Джеймс МакЕвой втілює Кевіна, в якому уживаються 23 різні особистості.