Новини фільмів про (2016)

30 грудня 2022,  06:15 | Новини фільмів

Врятувати родину чи врятувати світ? Дивіться перший український трейлер нового фільму від режисера стрічок «Шосте чуття», «Спліт» та «Час» М. Найта Ш'ямалана, який отримав назву «Стукіт у двері» («Knock at the Cabin»).

Читати далі...
27 вересня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Спліт» і «Скло» М. Найт Ш'ямалан приступив до зйомок свого нового загадкового проекту, який називається «Old» («Старий»).

Читати далі...
24 лютого 2020,  17:13 | Новини фільмів

«З ким Ви збираєтеся танцювати?» У мережу потрапив перший фрагмент очікуваної екранізації роману Джейн Остін «Емма», який показує Емму та містера Найтлі на балу.

Романтична кінострічка «Емма» розповість про красиву, розумну та багату англійську дівчину Емму Вудхаус (зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой), яка є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. Їй здається, що вона прекрасно вміє зводити пари разом, але згодом Еммі самій доведеться пережити різні романтичні помилки, щоб зрозуміти, що її кохання в особі Джорджа Найтлі (зірка серіалу «Геній» Джонні Флінн) було весь час у неї прямо під носом.

Другий український трейлер комедії «Емма» вийшов у січні. Українська прем'єра фільму режисерки Отем ДеВайлд відбудеться на наступному тижні, 5 березня.

22 листопада 2019,  20:04 | Новини фільмів

Зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой відправляється в романтичний світ письменниці Джейн Остін в тизер-трейлері фільму «Емма».

Режисерка Отем ДеВайлд зняла нову версію відомої романтичної комедії Остін про пошуки свого рівного партнера і свого хепі-енду. Вродлива, розумна і багата Емма Вудхаус (Тейлор-Джой) є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. У цій блискучій сатирі на соціальні класи і труднощі дорослішання Емма повинна відправитися у подорож крізь романтичні помилки, щоб знайти кохання, яке було перед нею весь цей час.

У світовий прокат «Емма», де також знялися Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор, Білл Найі і Каллум Тернер, вийде в лютому 2020 року.

15 червня 2019,  20:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой представила ретро-образ, в якому вона з'явиться в драматичному трилері «Минулої ночі в Сохо» від культового режисера Едгара Райта.

Читати далі...
8 січня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стильний український ТБ-ролик незвичайного супергеройського фільму М. Найта Ш'ямалана «Скло» показує об'єднання трьох небезпечних людей із суперздібностями.

«Скло» буде спільним сиквелом двох хітових фільмів Ш'ямалана «Невразливий» та «Спліт» і познайомить невразливого супергероя Девіда Данна (Брюс Вілліс) та злого генія Містера Скло (Семюел Л. Джексон) з серійним вбивцею Кевіном Венделлом Крамбом (Джеймс МакЕвой), який уміє перетворюватися на кровожерливу істоту на ім'я Звір, що володіє величезною силою. Місцем зустрічі цих людей виявляється психіатрична лікарня, де їхні випадки вивчає доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Вона вважає, що всі вони психічно хворі і не володіють ніякими надздібностями, але незабаром вона дізнається, як сильно помилялася...

Дивіться також міжнародний трейлер трилера «Скло», який показує багато нових моментів і цю небезпечну трійцю на свободі. У кіно з 17 січня.

29 грудня 2018,  02:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Семюел Л. Джексон підступно посміхається у другому українському ТБ-ролику супергеройського трилера «Скло», названого на честь його персонажа.

Культовий режисер М. Найт Ш'ямалан приготував єдиний сіквел для своїх хітових картин «Невразливий» та «Спліт», і в центрі його сюжету буде терорист-інвалід Містер Скло (Джексон), у якого дуже гострий розум та дуже крихкі кістки. Він виявляється в одній психіатричній лікарні зі своїм давнім ворогом Девідом Данном (Брюс Вілліс) та серійним вбивцею Кевіном Венделлом Крамбом (Джеймс МакЕвой), в якому живе безліч особистостей. І скоро Містер Скло вирішує об'єднатися з однією з них жорстоким та кровожерливим Звіром.

Дивіться також третій український трейлер «Скло». У кіно з 17 січня.

26 грудня 2018,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Спліт» Джеймс МакЕвой знову перетворюється на кровожерливого монстра Звіра в розширеному українському ТБ-ролику супергеройського трилера «Скло».

«Скло» буде спільним сиквелом картин М. Найта Ш'ямалана «Невразливий» та «Спліт», в якому невразливий Девід Данн (Брюс Вілліс), злий геній Містер Скло (Семюел Л. Джексон) та серійний вбивця Кевін Венделл Крамб (Джеймс МакЕвой) з множинним розладом особистості зустрінуться в психіатричній лікарні. Але її стіни не зможуть надовго утримати під замком людей з надздібностями.

Українська прем'єра трилера «Скло», де компанію Віллісу, Джексону і МакЕвою складуть Сара Полсон і Аня Тейлор-Джой, відбудеться в наступному місяці, 17 січня.

14 грудня 2018,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон намагається переконати Джеймса МакЕвоя, Брюса Вілліса і Семюела Л. Джексона у тому, що вони є абсолютно звичайними, але психічно хворими людьми, в міжнародному трейлері супергеройського трилера «Скло».

Фільм «Скло» помістить трьох людей із суперздібностями з картин «Невразливий» та «Спліт» — невразливого Девіда Данна (Брюс Вілліс), злого генія Містера Скло (Семюел Л. Джексон) і серійного вбивцю Кевіна Венделла Крамба (Джеймс МакЕвой) з множинним розладом особистості — в психіатричну лікарню, де їх спробує вилікувати доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Але Містер Скло придумує план втечі і випускає Звіра на свободу, щоб руйнувати й сіяти хаос, і тепер лише Девід Данн може їх зупинити.

В український прокат нова кінокартина М. Найта Ш'ямалана вийде 17 січня.

16 листопада 2018,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures представила перший ТБ-ролик очікуваного супергеройського трилера «Скло», який йде 1 хвилину і може вважатися міні-трейлером.

Режисер М. Найт Ш'ямалан приготував спільний сиквел для своїх картин «Невразливий» та «Спліт». Він покаже, як їх головні герої невразливий супергерой Девід Данн (Брюс Вілліс), терорист Містер Скло (Семюел Л. Джексон) з дуже крихкими кістками та серійний вбивця Кевін Венделл Крамб (Джеймс МакЕвой), в якому живе безліч особистостей, включаючи надсильного Звіра, зустрінуться в психіатричній лікарні. Але коли Містер Скло об'єднується зі Звіром і здійснює втечу, на плечі Девіда Данна лягає відповідальна місія їх зупинити.

Дивіться також другий український трейлер фільму «Скло».

В кінотеатри України нова кінокартина Ш'ямалана, ключові ролі в якій також виконують Сара Полсон і Аня Тейлор-Джой, прибуде 17 січня 2019 року.

12 жовтня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Семюел Л. Джексон хоче зустрітися зі Звіром у другому трейлері науково-фантастичного трилера М. Найта Шьямалана «Скло».

Герої фільмів «Невразливий» та «Спліт» об'єднуються у своєму спільному сиквелі «Скло», в якому Девід Данн (Брюс Вілліс), містер Скло (Семюел Л. Джексон) та Кевін Венделл Крамб (Джеймс МакЕвой) стають пацієнтами однієї психіатричної лікарні, де їх намагається вилікувати доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Але підступний містер Скло випускає Звіра на свободу, і тепер Девіду доведеться ловити їх обох.

У сиквелі також повернеться Кейсі Кук (Аня Тейлор-Джой), єдина, кому вдалося пережити зустріч зі Звіром.

Дивіться також перший український трейлер фільму «Скло», чия прем'єра відбудеться в січні 2019 року.

21 липня 2018,  15:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася довгоочікуваним трейлером фантастичного трилера М. Найта Ш'ямалана «Гласс», який є спільним сиквелом фільмів «Невразливий» та «Спліт».

Трейлер показує, що вважаючий себе невразливим Девід Данн (Брюс Вілліс), терорист містер Гласс (Семюел Л. Джексон), чиї кістки є крихкими, як скло, та Кевін Венделл Крамб (Джеймс МакЕвой), в якому живе 24 різні особистості і який може перетворюватися на суперсильного Звіра, замкнені в психіатричній лікарні. Їх намагається лікувати доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон), яка вважає суперздібності вигадкою їх хворих розумів. Але незабаром вони покажуть їй, що вона помиляється.

У світовий прокат «Гласс», де також повертається Аня Тейлор-Джой в образі Кейсі Кук, вийде в січні 2019 року. Чекаємо на оголошення дати української прем'єри.

20 липня 2018,  00:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов третій тизер фантастичного трилера «Гласс», який показує повернення Семюела Л. Джексона в ролі енігматичного містера Гласса.

Елайджа Прайс, відомий як містер Гласс, був головним антагоністом картини М. Найта Ш'ямалана «Невразливий», і в її спільному зі «Сплітом» сиквелі він возз'єднається з колишнім супергероєм Девідом Данном (Брюс Вілліс) та познайомиться з третьою людиною з надзвичайними здібностями в їх команді — Кевіном Венделлом Крамбом (Джеймс МакЕвой), усередині якого живе багато особистостей, включаючи неймовірно сильного Звіра. І в своєму тизері містер Гласс зловісно каже, що «настав час показати світові, на що ми здатні».

Довгоочікуваний трейлер «Гласс» буде показаний в цю п'ятницю на конвенції Comic-Con, після чого ви зможете побачити його на Kinofilms.ua.

У світовий прокат фільм Ш'ямалана вийде в січні 2019 року.

18 липня 2018,  22:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий тизер кінокартини «Гласс» показує повернення Брюса Вілліса в образі невразливого Девіда Данна.

Фантастичний трилер «Гласс» («Скло») буде спільним сиквелом культових фільмів М. Найта Ш'ямалана «Невразливий» та «Спліт», в якому разом з Девідом Данном (Вілліс) повернеться Елайджа Прайс (Семюел Л. Джексон), також відомий як містер Гласс. До них приєднаються людина з багатьма особистостями Кевін Венделл Крамб (Джеймс МакЕвой) та єдина виживша після зустрічі зі Звіром Кейсі Кук (Аня Тейлор-Джой).

Повноцінний трейлер «Гласс» буде представлений в цю п'ятницю в рамках конвенції Comic-Con. У прокат фільм вийде в січні.