Новини фільмів про (2018)

11 травня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Майкл Дуглас розкрив, що «дуже скоро» з'являться новини щодо супергеройського фільму «Людина-мураха 3», підтвердивши свою участь в ньому.

Читати далі...
14 квітня 2020,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський дует всесвіту Marvel Людина-мураха та Оса рятує світ від пандемії коронавірусу на новому оптимістичному фан-арті.

Читати далі...
1 лютого 2020,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. Animation оголосила дату виходу свого сімейного фільму з елементами анімації «Том і Джеррі», в якому зіграє зірка оскароносного фільму «Хранитель часу» Хлоя Грейс Морец.

Читати далі...
24 жовтня 2018,  01:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса» Пол Радд та Еванджелін Ліллі розповідають у новій фічуретці, що складніше всього їм було зніматися в сцені, де Радд зображував Джанет ван Дайн.

Читати далі...
4 жовтня 2018,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios опублікувала в мережі перший вирізаний фрагмент супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», який розкриває важливу детать про квантовий вимір.

В сиквелі «Людини-мурахи» Скотт (Пол Радд), Гоуп (Еванджелін Ліллі) та Генк (Майкл Дуглас) працюють над тим, щоб визволити мати Гоуп і дружину Генка Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер) з квантового виміру. Коли Генку нарешті вдається туди потрапити і він зустрічає там Джанет, вона проводить чоловіка через цей приголомшливий мікросвіт і навіть спілкується з його жителями за допомогою спеціального передавача. В кінці фільму Скотт застряг у квантовому вимірі, так що цей фрагмент може зберігати підказку до того, як він звідти вибереться.

Другий супергеройський екшен Пейтона Ріда вже доступний до перегляду на офіційних стримінгових сервісах. На Blu-ray він виходить 16 жовтня.

25 вересня 2018,  15:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила повеселити нас за допомогою розширеного фрагмента свого останнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса».

Щоб добути старий костюм Людини-мурахи, Скотт Ленг (Пол Радд) і Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) проникають в школу його дочки Кессі (Еббі Райдер Фортсон). Раптом новий прототип костюму починає глючити, і Скотт то перетворюється на гіганта, то знову стає розміром з мураху, але тут костюм заклинює, і головний герой застрягає у зрості першокласника. Звичайно, Гоуп і Генк (Майкл Дуглас) не втрачають нагоди пожартувати над ним у цій ситуації.

У форматі Digital супергеройський екшен режисера Пейтона Ріда стане доступний для перегляду 2 жовтня, а на Blu-ray він вийде 16 жовтня.

11 вересня 2018,  13:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася новим хвилинним трейлером свого супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», який повідомляє, що його можна буде побачити вдома повторно в жовтні.

Підтримавши Капітана Америка (Кріс Еванс) під час подій картини «Перший месник: Протистояння», Скотт Ленг (Пол Радд) опинився під домашнім арештом. Як раптом до нього у двері стукають Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) та доктор Генк Пім (Майкл Дуглас) і вербують Скотта для нової місії. Він знову надягає свій супергеройський костюм Людини-мурахи і йде битися пліч-о-пліч з Осою, поки команда розкриває секрети свого минулого.

І зверніть увагу, як в кінці трейлера картинку «здуває вітром», що натякає на майбутній блокбастер «Месники 4».

У форматі Digital другий супергеройський екшен Пейтона Ріда вийде 2 жовтня. На Blu-ray його можна буде купити з 16 жовтня.

13 липня 2018,  02:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася черговим ТБ-роликом свого екшену про зменшуваних супергероїв «Людина-мураха та Оса», який показує захоплюючу подорож по квантовій області.

В сиквелі Пейтона Ріда Людина-мураха (Пол Радд) і Оса (Еванджелін Ліллі) об'єднуються з метою врятувати Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер), яка пропала в квантовій області 30 років тому. Щоб відправитися туди, забрати свою матір і дружину й повернутися назад, Гоуп та Генк (Майкл Дуглас) побудували спеціальний тунель, і тепер герої повинні поспішити, оскільки зв'язок з Джанет стає все слабшим.

Читайте нашу рецензію на фільм «Людина-мураха та Оса», який ви вже можете подивитися в кінотеатрах України в форматах 2D, 3D і IMAX 3D.

Квитки на сеанси «Людина-мураха та Оса» ви знайдете на нашому сайті.

10 липня 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен Пейтона Ріда «Людина-мураха та Оса» є одним з найкумедніших фільмів від Marvel Studios, і черговий комедійний фрагмент це підтверджує.

Втікши з-під домашнього арешту, щоб допомогти Гоуп (Еванджелін Ліллі) та Генку (Майкл Дуглас), Скотт (Пол Радд) повертається в свій офіс, щоб в свою чергу звернутися за допомогою до друзів і колег Луїса (Майкл Пенья), Дейва (Ті-Ай) і Курта (Давид Дастмалчян). Хлопці зустрічають гостей чаєм і дорогим печивом. Луїс тут же починає вичитувати колег за те, що вони розтрачують їх скромний бюджет на печиво; Скотт намагається повернути розмову в потрібне русло, але бачить, що йому дістався маленький дешевий стіл, і починає нову суперечку. Здається, цих хлопців неможливо переговорити.

В український прокат сиквел Ріда вийшов 5 липня. Чим він відрізняється від інших марвелівських екшенів цього року «Чорна пантера» і «Месники: Війна нескінченності», дізнайтеся з нашої рецензії на фільм «Людина-мураха та Оса».

7 липня 2018,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса» є дві сцени після титрів, обидві з яких пов'язані з подіями блокбастера «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
5 липня 2018,  19:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В коміксах супергероїня Оса була учасницею оригінальних Месників, повідомляє друга фічуретка марвелівського екшену «Людина-мураха та Оса».

Читати далі...
2 липня 2018,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В четвертому фрагменті супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса» костюм Скотта несподівано зменшує героя до зросту дитини.

Опинившись зростом в 1 метр, Скотт (Пол Радд) став вельми дратівливим, адже ніяких супергеройських переваг, як розміри мурахи чи гіганта, цей зріст йому не дає. Він ледве добігає до фургона, де на нього чекають Хоуп (Еванджелін Ліллі) і Хенк (Майкл Дуглас), які не пропускають нагоди підколоти головного героя з данного приводу.

В третьому фрагменті «Людина-мураха та Оса» Хенк зменшив будинок Скотта, щоб звільнити його з-під домашнього арешту. У кіно з 5 липня.

Квитки на сеанси «Людина-мураха та Оса» ви знайдете на нашому сайті.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
1 липня 2018,  01:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В супергеройському екшені «Людина-мураха та Оса» можна зменшити буквально все. Навіть багатоповерховий будинок.

Новий 20-секундний фрагмент, продемонстрований на днях в ефірі каналу ABC, показує, як Хоуп (Еванджелін Ліллі) і Хенк (Майкл Дуглас) звертаються за допомогою до Скотта (Пол Радд). Людина-мураха знаходиться під домашнім арештом, тому не може далеко відходити від свого будинку, але Хенк нагадує герою, що він винен їм послугу, клацає пультом, і їхня лабораторія зменшується до розмірів невеликої коробки. На додаток у цієї коробки є коліщатка та зручна для транспортування ручка. Вельми зручно, чи не так?

Дивіться новий ТБ-ролик «Людина-мураха та Оса», який представляє Мішель Пфайффер в образі оригінальної Оси. У кіно з 5 липня.

Купуйте квитки на сеанси «Людина-мураха та Оса» на нашому сайті.