Новини фільмів про (2017)

22 травня 2020,  13:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ кіно оживає! Студія Warner Bros. представила другий трейлер очікуваного науково-фантастичного фільму «Тенет», який зняв режисер культових стрічок «Інтерстеллар» і «Початок» Крістофер Нолан.

Читати далі...
5 лютого 2020,  18:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Композитором нової загадкової кінострічки Крістофера Нолана під назвою «Тенет» стане лауреат премії «Оскар» Людвіг Йоранссон.

Читати далі...
16 листопада 2019,  00:38 | Новини фільмів

Очікуваний військовий екшен Сема Мендеса «1917» за участі Бенедикта Камбербетча і Коліна Ферта отримав офіційний український трейлер, який своєю темою і атмосферою нагадує «Дюнкерк» Крістофера Нолана.

Нова кінострічка від режисера знаменитого шпигунського бойовика «Скайфол» розповість про двох молодих британських солдатів Шофілда (Джордж МакКей з «Капітана Фантастика») та Блейка (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яким їхній командир під час Першої світової війни доручив небезпечну і дуже відповідальну місію. Хлопці повинні боротися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого можуть загинути багато солдатів, включаючи брата Блейка.

Українська прем'єра фільму «1917» відбудеться 30 січня 2020 року. Компанію йому в прокаті складуть драма Грети Гервіг «Маленькі жінки» та кримінальна картина Гая Річі «Джентльмени».

1 серпня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Скайфол» Сем Мендес зняв епічну військову кінокартину про Першу світову війну «1917», яка зібрала зірковий каст з відомих британських акторів.

Фільм «1917», чий трейлер вже нагадує такі відомі військові драми, як «Врятувати рядового Раяна» та «Дюнкерк», буде слідувати за парою молодих британських солдатів Шофілдом (Джордж МакКей з «Капітана Фантастіка») і Блейком (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яких командир відправляє в небезпечну місію. Вони повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого загине багато солдат, включаючи брата Блейка.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса, де також зіграють Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, відбудеться у грудні. Дата української прем'єри «1917» поки не повідомляється.

12 вересня 2017,  03:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики пророкують Гері Олдману всі нагороди за його гру в байопіку «Темні часи».

Читати далі...
24 травня 2016,  15:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кристофер Нолан только начал съемки своей военной драмы «Дюнкерк», как уже стал известен его официальный синопсис и появились первые фото со съемочной площадки.

Читати далі...