Оновлення (2016)

23 травня 2016,  19:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярна американська група Imagine Dragons представила свою нову композицію «Not Today», яка прозвучить в мелодрамі «До зустрічі з тобою» з Емілією Кларк і Семом Клафліном.

В українських кінотеатрах з 7 липня.

10 лютого 2016,  04:35 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Стрічку «До зустрічі з тобою» знято за однойменним бестселлером Джоджо Мойес. У центрі історії - молода жінка Лу Кларк. Вона не знає, чим хоче займатися в житті, і переходить з однієї роботи на іншу, намагаючись допомогти своїй сім'ї. Нарешті Лу влаштовується на роботу в заможну сім’ю, де має доглядати за Уїллом Трейнером - молодим чоловіком, який внаслідок ДТП опинився в інвалідному візку. Уїлл не хоче жити далі і знає, що потрібно зробити, щоб покласти край стражданням. Але він не знає, що Лу скоро увірветься в його світ буйством барв. І вони змінять життя одне одного.

В кінотеатрах України і росії з 7 липня.

5 лютого 2016,  16:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Лу Кларк знає, скільки кроків від автобусної зупинки до її будинку. Вона знає, що їй дуже подобається робота в кафе і що, швидше за все, вона не любить свого бойфренда Патріка. Але Лу не знає, що ось-ось втратить свою роботу і що в найближчому майбутньому їй знадобляться всі сили, щоб подолати проблеми, що звалилися на неї.

Вілл Трейнор знає, що мотоцикліст, який його збив, відняв у нього бажання жити. І він точно знає, що треба зробити, щоб покласти кінець всьому цьому. Але він не знає, що Лу скоро увірветься в його світ буйством фарб. І вони обидва не знають, що назавжди змінять життя один одного.

В кінотеатрах України і РФ з 7 липня.