Новини фільмів про (2017)

22 січня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі зможуть пережити фінальну главу антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в форматі 4DX.

Читати далі...
9 січня 2018,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент британської сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2» відправляє нас на кухню, де головний герой показує, як готувати свій знаменитий апельсиновий мармелад.

У сиквелі Паддінгтону (Бен Вішоу) доведеться не так солодко, як може здатися в даному відео, оскільки його заарештують і кинуть у в'язницю, зрозуміло, за злочин, якого він не скоював. Але і там ведмежа не опустить лапки і знайде нових друзів. Наприклад, Костета МакГінті (Брендан Глісон), якого він тут вчить робити мармелад. В українській версії Паддінгтона знову буде дублювати Володимир Зеленський.

Попередні покази фільму від продюсера «Гаррі Поттера» Девіда Хеймана стартують в кінотеатрах IMAX з 11 січня, а в широкий український прокат він вийде 18 січня. Купуйте квитки на «Пригоди Паддінгтона 2» на нашому сайті.

3 січня 2018,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2», де Паддінгтон (Бен Вішоу) знайомить сімейство Браунів зі своїми новими друзями.

У другій частині своїх пригод безжурний любитель мармеладу вирішує подарувати своїй тітці Люсі (Імелда Стонтон) на її 100-річчя антикварну книжку-розкладачку, як раптом хтось викрадає її з магазину, і в пограбуванні звинувачують Паддінгтона. Ведмедик опиняється у в'язниці, де швидко заводить дружбу зі зломщиком сейфів Кастетом МакГінті (Брендан Глісон) та іншими ув'язненими, що не дуже радує містера Брауна (Г'ю Бонневілль).

Фільм «Пригоди Паддінгтона 2» потрапив в наш гід по святковим прем'єрам місяця. У кіно з 18 січня.

28 грудня 2017,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий трейлер сімейної картини «Пригоди Паддінгтона 2», який показує зворушливого Паддінгтона в дитинстві.

Паддінгтон (Бен Вішоу) знайшов свою нову сім'ю в особі Браунів, але сумує за тіткою Люсі (Імелда Стонтон), яка залишилася в далекому Перу. На її 100-й день народження ведмедик хоче подарувати тітці антикварну книжку-розкладачку з видами Лондона, але вночі підступний лиходій Г'ю Гранта викрадає книжку з лавки містера Грубера (Джим Бродбент), і Паддінгтон відправляється ловити злочинця.

Дивимося, як Г'ю Грант знайомиться з Паддінгтоном у фрагменті «Пригоди Паддінгтона 2». У кіно з 18 січня.

20 грудня 2017,  03:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2» відправляє ведмедика на ярмарок з атракціонами та Г'ю Грантом.

Грант втілює колись популярного і дуже самозакоханого актора Фенікса Б'юкенена, який, як заявляє місіс Берд (Джулі Волтерс), а потім підхоплює і Паддінгтон (Бен Вішоу), тепер скотився до того, що рекламує собачий корм.

За сюжетом сиквела персонаж Гранта є майстром перевтілення і знатно зіпсує репутацію Паддінгтона.

Дивимося, як Паддінгтон приміряє різні професії в ТБ-ролику «Пригоди Паддінгтона 2». У кіно з 18 січня.