Лускунчик (2019)The Nutcracker

Трейлер Лускунчик
50%
0
50%
0

«Лускунчик» — балет, без якого просто неможливо уявити Різдво. Його перегляд вже давно став чимось на зразок святкової традиції для усієї родини та світовою класикою, що займає особливе місце у серцях поціновувачів балету.

Улюблена стрічка знову на великому екрані! Якщо ти не встиг насолодитися фільмом одразу після його прем’єри, або давно мріяв переглянути його ще раз – саме час це зробити.

Хореограф Пітер Райт вперше поставив «Лускунчика» на сцені Королівської опери у 1984 році й відтоді він залишається найпопулярнішою постановкою театру Ковент-Гарден. В основі його хореографії — найперша й найбільш автентична версія Лева Іванова 1892 року, створена для прем’єри у Маріїнському театрі.

Саме у цій версії, присвяченій 90-річчю Пітера Райта, можна побачити оригінальну хореографію, у якій Райт не зраджує традиціям класики російського балету — в першу чергу, це стосується па-де-де Феї Драже та її Принца. Над неймовірними святковими декораціями працювала легендарна художниця кіно, театру й телебачення Джулія Тревельян-Оман, завдяки чому на сцені можна буде побачити вінтажні ялинкові іграшки 19 століття.

Ще до початку першого акта звучить музика, яка переносить глядачів у казковий світ. Щойно завіса підніметься й очима маленької Клари ми побачимо, як в її будинку повним ходом йде приготування до різдвяного балу...

Балет буде з антрактом (20 хвилин).

Жанр: музика
Тривалість: 2 г. 30 хв.
Країна: США

Творці

Режисер:
Сценарист:

Акторський склад

Лорен Катбертсон...фея Драже
Федерико Бонелли...принц
Франческа Гейворд...Клара
Александр Кэмпбелл...Ханс-Петер / Щелкунчик
Гари Эйвис...господин Дроссельмейер
Відео матеріали «Лускунчик»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Лускунчик». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Лускунчик»

Написати коментар...
Написати коментар...

Лускунчик, фільм 2019
Жанри: музика
США