Новини про фільм (2021)

22 листопада 2023,  19:40 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року супергеройські екшени переживають не найкращі часи, оскільки глядачі від них трохи втомилися, проте за ці роки компанія Marvel Studios подарувала нам чимало чудових та захоплюючих екранізацій пригод наймогутніших супергероїв Землі (і не тільки). Давайте їх згадаємо.

Читати далі...
8 лютого 2023,  05:03 | Бокс-офіс

Джеймс Кемерон офіційно став першим в історії режисером, три фільми якого змогли заробити в прокаті більше 2 мільярдів доларів. І його «Аватар: Шлях води» зробив це всього за 39 днів, тобто на 6 днів швидше за оригінал, який вийшов у 2009 році.

Читати далі...
12 січня 2023,  00:55 | Бокс-офіс

Фантастичний світ Джеймса Кемерона продовжує підкорювати бокс-офіс, і його блокбастеру «Аватар: Шлях води» вже вдалося не тільки стати найприбутковішим фільмом 2022 року, а й пробитися ближче до вершини в рейтингу найбільш успішних стрічок усіх часів та народів, де він тепер займає 7-е місце.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  09:33 | Бокс-офіс

Супергерої, посуньтеся. Цього року бокс-офісом правлять Том Круз та... динозаври. Пригодницька фантастика «Світ Юрського періоду: Домініон» стала другим фільмом після екшену про пілотів-винищувачів «Топ Ґан: Меверік», якому у 2022 році вдалося заробити у світовому прокаті більше 1 мільярда доларів.

Читати далі...
7 жовтня 2022,  02:15 | Новини серіалів

Ми так довго цього чекали і нарешті дочекалися! Чарлі Кокс знову вдягнув костюм Шибайголови у новій серії супергеройського серіалу «Жінка-Галк: Адвокатка».

Читати далі...
8 червня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Завтра в український прокат виходить очікуваний супергеройський горор-екшен «Морбіус» з Джаредом Лето у головній ролі, і якщо ви вже купили квитки в кіно, то не поспішайте залишати зал після перегляду, адже на вас чекають одразу дві сцени після титрів.

Читати далі...
6 червня 2022,  13:35 | Нагороди та премії

Головним фільмом року на церемонії нагородження премії MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю, назвали супергеройський блокбастер від Marvel Studios «Людина-павук: Додому шляху нема», тим часом головним серіалом стала хітова молодіжна драма від HBO «Ейфорія».

Читати далі...
31 травня 2022,  13:12 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта фаза кіновсесвіту Marvel, події якого слідують за нашими героями після Війни нескінченності та перемоги над Таносом, знаходиться у самому розпалі, розширюючи межі та можливості цього фантастичного світу, і щоб вам було простіше стежити за всіма фільмами та серіалами, що до неї увійдуть, ми зібрали їх для вас разом у порядку їхніх прем'єр.

Читати далі...
13 травня 2022,  18:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярний сайт про кіно IMDb постійно стежить за тим, на сторінки яких фільмів його користувачі заглядають найчастіше, щоб дізнатися про них щось нове. І на основі цих даних він представив десятку найочікуваніших супергеройських екшенів від Marvel та DC, які вийдуть у кіно цього та наступного року.

Читати далі...
13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
16 квітня 2022,  20:54 | Новини фільмів

Супергеройський блокбастер «Людина-павук: Додому шляху нема» здійснив мрію всіх шанувальників Людини-павука об'єднав на екрані трьох Павуків у втіленні Тома Голланда, Тобі Магуайра та Ендрю Гарфілда. І, звісно, ​​вони не змогли встояти перед тим, щоб відтворити знаменитий мем.

Читати далі...
15 квітня 2022,  12:24 | Новини фільмів

Слідом за новиною про відкриття кінотеатрів мережі Планета кіно з 21 квітня у Києві та з 14 квітня у Дніпрі, вже сьогодні, 15 квітня, в кінотеатрі мережі Мультиплекс Komod стартують покази фільмів і вже можна замовити квитки. Є надія, що і інші кінотеатри підуть за прикладом Мультиплексу і відкриються для пошановувачів кіно дуже скоро. Звичайно, треба не забувати про обережність під час повітряних тривог.

Читати далі...
8 квітня 2022,  12:33 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний міжнародний трейлер супергеройського екшену від Marvel і Disney «Доктор Стрендж у Мультівсесвіті божевілля» режисера Сема Реймі, який є чи не найочікуванішим блокбастером 2022 року.

Читати далі...
29 березня 2022,  22:45 | Новини серіалів

Чудова новина для всіх шанувальників талановитого Ендрю Гарфілда! Вийшов трейлер його наступного проекту міні-серіалу «Під прапором небес», який за духом нагадує «Справжнього детектива».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-павук: Додому шляху нема»
Найкращий фільм про Людину-павука, який підірве ваш (мульти)всесвіт
17 грудня 2021,  04:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року у зв'язку з пандемією у кіновсесвіті Marvel було повне затишшя, зате в цьому Marvel Studios радували нас практично щомісяця – якщо не фільмом, то серіалом. І наприкінці року цей супергеройський марафон завершує кінокомікс «Людина-павук: Додому шляху нема», третя сольна пригода Пітера Паркера, наймолодшого учасника Месників та наступника Залізної людини. Ми не бачили його два роки з часів прем'єри фільму «Людина-павук: Далеко від дому», але він зовсім не змінився, оскільки його третій сольник починається якраз з того місця, де закінчився другий – зі сцени, де всьому світу стало відомо, що під маскою Людини-павука ховається... Пітер Паркер.

Читати далі...