Новини про фільм (2022)

7 лютого 2023,  18:55 | Новини фільмів

Минулого року Джейк Джилленгол втілив жорстокого злочинця у бойовику Майкла Бея «Швидка», а цього року він зіграє військового у стрічці «The Covenant», яку зняв знаменитий британський режисер Гай Річі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Швидка»
Невдале пограбування за Майклом Беєм
19 травня 2022,  23:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши після п'яти фільмів про нескінченну війну автоботів та десептиконів залишити франшизу «Трансформери» у спокої, знаменитий голлівудський режисер aka майстер вибухів Майкл Бей відправився знімати скромніше кіно про злочинців. Спочатку він зібрав команду найманців під проводом Раяна Рейнольдса в екшені «Шестеро поза законом», а через пару років вирішив зняти фільм про пограбування банку «Швидка», який по суті є однією затяжною погонею вулицями Лос-Анджелеса, що триває майже 2 години, у ході якої два брати-злочинці намагаються вирішити свої сімейні проблеми (адже звичайний похід до психолога був би не таким видовищним).

Читати далі...
7 травня 2022,  16:24 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Вже з наступного тижня до українських кінотеатрів повертаються прем'єри, в числі яких новий супергеройский фільм «Бетмен» з Робертом Паттінсоном та екшен-трилер «Швидка» від режисера Майкла Бея.

Читати далі...
1 квітня 2022,  16:17 | Новини фільмів

Це мало бути просто пограбуванням. Дивіться фінальний трейлер кримінального екшен-трилера «Швидка», режисером якого є творець «Трансформерів» Майкл Бей.

Читати далі...
31 жовтня 2021,  16:24 | Оновлення

Пропонуємо подивитись український трейелр нового напруженого трилера від режисера Майкла Бея – «Швидка»! У головних ролях знялися Джейк Джилленхол та Яхья Абдул-Матін II. На нашу думку, трейлер виглядає дуже епічно! У кінотеатрах фільм можна буде переглянути з 17 лютого 2022 року.

Читати далі...
23 січня 2021,  19:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітової франшизи «Трансформери» Майкл Бей приступив до зйомок свого наступного кінопроекту під назвою «Швидка допомога», головну роль в якому виконає номінант на премію «Оскар» Джейк Джилленхол.

Читати далі...