Новини про фільм (2020)

17 березня 2021,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий офіційний постер спортивної драми «Пульс» з актрисою Наталією Бабенко повідомляє, що побачити її на великих екранах буде можливо вже з 8 квітня.

Читати далі...
9 травня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія FILM.UA збирається випустити популярні українські фільми останніх років в повторний прокат, щоб українським кінотеатрам було що показувати після зняття карантину.

Читати далі...
27 березня 2020,  00:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коронавірус вдарив з особливою силою по кіноіндустрії, і ми вже нарахували 10 гучних прем'єр, які в зв'язку з закриттям кінотеатрів на карантин тепер перенесені на певний чи непевний час.

Читати далі...
6 лютого 2020,  19:51 | Новини фільмів

З'явився офіційний трейлер драматичної стрічки Сергія Чеботаренко «Пульс», в якій знялися відомі українські актори Станіслав Боклан, Олександр Кобзар, Лілія Ребрик та Ахтем Сеітаблаєв.

Юна українська легкоатлетка Оксана (Наталія Бабенко) живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

На великі екрани біографічна драма «Пульс», яка ґрунтується на реальній історії української легкоатлетки та параолімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук, вийде навесні, 19 березня.

18 грудня 2019,  14:26 | Оновлення

Презентуємо перший трейлер спортивної драми «Пульс». Динамічне відео знайомить глядачів з головною героїнею та викликами, що стають на її шляху до мрії.

Це історія юної української легкоатлетки, яка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпіаду. Її спортивна кар’єра тільки починається, але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте дівчина не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Дивіться в кіно з 19 березня 2020 року.

Читати далі...