Новини про фільм (2021)

Рецензія на фільм «Пороховий коктейль»
Руда вдова та її небезпечна банда
18 липня 2021,  18:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У дитинстві рідко хто мріє вирости й стати кілером. Хіба тільки цей хтось ріс в суворих дев'яностих на просторах колишнього СНД (кажуть, тоді професії космонавта і мільярдера були не такими захоплюючими, адже про них рідко знімали кіно) або у цього когось один з батьків – кілер, який кидає його на свого боса і відправляється переховуватися після невдалої справи. Сем відноситься до других, оскільки коли їй було років 15 її мама-кілерка Скарлет вбила не того хлопця і зникла в ночі, залишивши Сем одну. Хоча не зовсім одну, але бос секретної та небезпечної організації навряд чи підходить для виховання дівчинки-підлітка, тому не варто дивуватися, що Сем пішла по стопах матері і теж стала кілеркою. І одного разу вона потрапляє в схожу ситуацію, після чого її ж організація відкриває на неї полювання. Але Сем голими руками не взяти...

Читати далі...
25 травня 2021,  15:02 | Оновлення

З'явився український трейлер екшн-комедії «Пороховий коктейль» з Карен Гіллан і Ліною Хіді в головних ролях. Реліз фільму в Україні відбудеться 15 липня тільки в кінотеатрах.

Читати далі...
1 травня 2021,  02:36 | Новини фільмів

Комедійний екшн «Пороховий коктейль» з'явиться в українських кінотеатрах 15 липня 2021 року. Фільм молодого режисера-візіонера Навота Папушадо зібрав по-справжньому яскравий акторський склад:

Читати далі...
19 березня 2021,  23:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ліна Гіді, відома завдяки ролі королеви Серсеї в мегапопулярному фентезі «Гра престолів» стане головною зіркою серіалу «Beacon 23», де її героїня буде подорожувати далекими просторами космосу.

Читати далі...
9 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Вартові Галактики» Карен Гіллан поділилася у понеділок першими кадрами свого наступного бойовика «Пороховий молочний коктейль» («Gunpowder Milkshake»), де вона зіграє найману вбивцю.

Читати далі...
9 серпня 2019,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси майбутнього бойовика «Пороховий молочний коктейль» Карен Гіллан, Ліна Гіді, Карла Гуджино, Мішель Йео і Анджела Бассетт вдень працюють не покладаючи рук, а вечорами відпрацьовують свою шикарну ходу.

У минулому місяці Гіллан опублікувала у своєму Instagram смішне відео, де вона разом з Гіді, Гуджино, Йео і Бассетт за кулісами фільму «Пороховий молочний коктейль» пародіює кліпи гьорлзбендів з минулого, де героїні нібито невимушено танцюють в піжамах в коридорі готелю. В описі актриса зазначила, що «до зйомок цього відео ніхто не пив вино». І ми майже їй повірили.

Прем'єра екшену «Пороховий молочний коктейль», режисером якого виступає Навот Папушадо, відбудеться у 2020 році.

24 липня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви б ризикнули викрасти та з'їсти улюблені горішки Серсеї Ланністер? Ні? А ось безстрашна Карен Гіллан ризикнула провернути цю небезпечну справу за лаштунками фільму «Пороховий молочний коктейль».

Гіллан зараз знімається в бойовику «Пороховий молочний коктейль» разом із зіркою «Гри престолів» Ліною Гіді, де актриси грають мати і дочку, які віддалилися одна від одної, але обидві обрали одну професію — наймана вбивця. Жінки дуже здружилися під час зйомок, що підтверджує смішне відео, яким Гіді поділилася у своєму Instagram, про зникнення своїх улюблених горішків. Спойлер: їх з'їла Гіллан.

Також відео показує, що у героїні Гіді буде круте татуювання на плечі.

Побачити цих веселих актрис у фільмі Навота Папушадо «Пороховий молочний коктейль» буде можливо у 2020 році.

24 червня 2019,  18:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви коли-небудь мріяли про те, щоб Емі Понд та Серсі Ланністер з'явилися в одному кадрі і надерли комусь зад, то бойовик «Пороховий молочний коктейль» обіцяє це виконати.

Читати далі...