Новини про фільм (2019)

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
19 березня 2019,  15:20 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером італійської драми «Піранії Неаполя». Цей фільм екранізація бестселера La Paranza dei Bambini відомого італійського письменника та журналіста Роберто Савіано, автора роману "Гоморра" про неаполітанську мафію.

Вони ще дуже молоді, але вже смертельно небезпечні, адже тільки найсміливіші можуть стати новими королями злочинного світу Неаполя. Їх легко помітити по дорогому одягу, татуюванням та холодному погляду, коли вони прорізають щільний потік машин на скутерах. Їх дружба і честь перевіряється в вуличних перестрілках. Вони живуть на повну, але готові вбивати і вмирати за свою мрію про владу, гроші та кохання...

В українському кінопрокаті картина «Піранії Неаполя» очікується 25 квітня.