Новини фільмів про (2018)

17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
10 грудня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Кеннет Брана грає старіючого Вільяма Шекспіра в офіційному трейлері драматичного фільму «All Is True»

Події картини «All Is True» («Усе правда») будуть розвиватися в 1613 році, коли Шекспір був найвідомішим автором свого часу. Але трапляється трагедія його театр «Глобус» згорає до тла, і розбитий драматург повертається до свого рідного місто Стратфорда, де він повинен зіткнутися з примарами свого минулого та занедбаною сім'єю. Переслідуваний смертю свого єдиного сина Гемнета, Шекспір намагається налагодити стосунки зі своєю дружиною Енн (Джуді Денч) і доньками Сюзанною і Джудіт.

В американський прокат нова режисерська робота Брани, де також з'являється зірка «Володаря перснів» і «Людей Ікс» Іен МакКеллен, виходить наприкінці грудня. Глядачі Європи побачать її у 2019 році.