Новини фільмів про (2019)

7 березня 2023,  13:21 | Новини фільмів

Вийшов офіційний трейлер очікуваного пригодницького екшену з нотками романтичної комедії «Ghosted» від платформи Apple TV+, у якій возз'єднаються зірки фільмів «Ножі наголо» та «Сіра людина» Кріс Еванс та Ана де Армас.

Читати далі...
14 листопада 2022,  18:46 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі офіційний трейлер детективного фільму «Ножі наголо: Скляна цибуля», де зірка Бондіани Деніел Крейг знову втілить геніального детектива Бенуа Бланка.

Читати далі...
8 вересня 2022,  18:01 | Новини фільмів

Режисер Раян Джонсон, який зняв хітовий детектив 2019-го року «Ножі наголо», щойно поділився у соцмережах тизер-трейлером його сиквела під назвою «Glass Onion: A Knives Out Mystery» і обіцяє, що в ньому немає спойлерів.

Читати далі...
7 липня 2022,  15:25 | Новини фільмів

Увага всім шанувальникам романів Агати Крісті та хітового фільму «Ножі наголо»! Наступного тижня, 14 липня, в український прокат виходить нова детективна комедія із заплутаним сюжетом під назвою «Вечірка кілерів».

Читати далі...
8 травня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно студія Walt Disney Pictures оголосила про те, що збирається зняти художній рімейк мультфільму «Геркулес», шанувальники її історій стали пропонувати на головні ролі різних знаменитостей. А один художник навіть зробив за їх участю повноцінний постер.

Читати далі...
19 березня 2020,  21:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий майстер фотошопу Bosslogic представив зірку фільмів «Ножі наголо» і «Той, хто біжить по лезу 2049» Ану де Армас в образі знаменитої суперлиходійки з коміксів DC Отруйний плющ.

Читати далі...
20 лютого 2020,  18:18 | Новини фільмів

Представляємо український трейлер кримінального трилера «Нічний портьє», головні ролі в якому виконують зірка фантастики «Першому гравцю приготуватися» Тай Шерідан і зірка детектива «Ножі наголо» Ана де Армас.

Нічний портьє Барт Бромлі (Шерідан) — дуже розумний хлопець-аутист. Під час його зміни вбивають жінку, і Барт стає головним підозрюваним. Коли поліцейське розслідування закінчується, Барт встановлює особистий зв'язок з прекрасною гостею готелю на ім'я Андреа (Армас), але незабаром розуміє, що повинен зупинити справжнього вбивцю, перш ніж вона стане наступною жертвою.

Також у фільмі Майкла Крістофера знялися лауреатка премії «Оскар» Гелен Гант та номінант на премію «Золотий глобус» Джон Легуізамо. Українська прем'єра трилера «Нічний портьє» відбудеться через місяць, 19 березня.

30 листопада 2019,  22:02 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що детектива у фільмі «Ножі наголо» грає Деніел Крейг, в новому фрагменті допит влаштовують саме йому. Та ще й не хтось там, а сама Джеймі Лі Кертіс, якій в даному образі палець в рот не клади.

Коли після святкування свого дня народження помирає 85-річний Гарлан Тромбі (Крістофер Пламмер), автор популярних детективів, в його особняк прибуває таємничий детектив Бенуа Блан (Крейг) і під його підозру потрапляють всі члени родини письменника та його обслуги. Включаючи дочку Гарлана Лінду (Кертіс). Але коли Блан запрошує її на розмову тет-а-тет, Лінда швидко бере справу у свої руки і намагається вивідати у нього, хто його сюди відправив. Адже сама вона вважає, що її батько вчинив самогубство і тут нічого розслідувати.

Дивіться також новий український трейлер «Ножі наголо». У кіно з 5 грудня.

25 листопада 2019,  15:20 | Новини фільмів

Детективи збирають всіх підозрюваних разом та чемно просять їх не розходитися у другому фрагменті детективного фільму Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Читати далі...
18 листопада 2019,  18:29 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Еванс змінює костюм і щит Капітана Америка на модне пальто і сонцезахисні окуляри в дебютному фрагменті детективного фільму «Ножі наголо».

У гостросюжетному детективі від режисера фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона актор Деніел Крейг (детектив Бенуа Блан) буде розслідувати вбивство Крістофера Пламмера (відомий автор детективів Гарлан Тромбі), і під підозрою опиняється кожен. В тому числі і персонаж Кріса Еванса, онук Гарлана, якого звуть Ренсом. В даному відео він прибуває на допит, але не схоже, щоб він сильно прагнув допомогти розслідуванню.

Дивіться також новий український трейлер «Ножі наголо». У кіно з 5 грудня.

4 листопада 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня відбувся реліз нових дубльованих трейлерів пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», детективного фільму «Ножі наголо» і скандинавського фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок», а також трейлерів очікуваного українського фільму «Віддана» та нової кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
2 листопада 2019,  21:30 | Новини фільмів

Дивимося новий дубльований трейлер детективної кінокартини «Ножі наголо», в якій знялися Деніел Крейг, Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Тоні Коллетт і Крістофер Пламмер.

Новий фільм режисера блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона​ був натхненний творами Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Українська прем'єра детектива «Ножі наголо» відбудеться через місяць, 5 грудня.

31 жовтня 2019,  23:14 | Новини фільмів

Детективна кінокартина «Ножі наголо» від режисера блокбастеру «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона отримала веселий фінальний трейлер.

Натхненний творами письменниці Агати Крісті детектив «Ножі наголо» розповість про вбивство відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя. За справу береться допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг), якому належить просіяти крізь сито недомовки і корисливу брехня дисфункціональної сім'ї Гарлана і його відданого персоналу (Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Дон Джонсон, Тоні Коллетт), щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

На початку осені у мережі з'явився десяток персональних постерів фільму «Ножі наголо», який дозволяє ближче познайомитися з його підозрілими персонажами. Українська прем'єра детектива очікується 5 грудня.

12 жовтня 2019,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бережися, Майкл Майєрс. Джеймі Лі Кертіс рада знову примірити образ Лорі Строуд на знімальному майданчику наступного горора франшизи «Хелловін вбиває».

Читати далі...
18 вересня 2019,  17:44 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився новий трейлер і десяток постерів детективного фільму з елементами чорної комедії «Ножі наголо», в якому зірка Бондіани Деніел Крейг грає суміш Шерлока і Пуаро.

Читати далі...