Новини про фільм (2022)

2 листопада 2023,  14:05 | Новини фільмів

Повідомляється, що на свій новий супергеройський блокбастер «Марвели» компанії Marvel Studios та Disney витратили 250 мільйонів доларів. Як гадаєте, це багато чи мало для кінокоміксу MCU?

Читати далі...
2 квітня 2023,  16:11 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» і «Хоббіта» Мартін Фріман знову втілить (вже колишнього?) агента ЦРУ Еверетта Росса в майбутньому серіалі «Секретне вторгнення» від Marvel Studios та Disney Plus. І на цей раз на нього чекає зміна образу.

Читати далі...
3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
21 грудня 2022,  05:50 | Бокс-офіс

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читати далі...
30 листопада 2022,  09:01 | Новини серіалів

Супергеройський блокбастер «Чорна пантера: Ваканда назавжди» представив нову супергероїню MCU Рірі Вільямс, яка наступного року повернеться у своєму власному серіалі «Залізне серце», що готує для шанувальників Marvel платформа Disney Plus.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорна пантера: Ваканда назавжди»
Вакандійська пісня скорботи, надії та океанів
20 листопада 2022,  23:39 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Після смерті видатного актора Чедвіка Боузмана, який багато років відважно боровся з раком, доля сиквела «Чорної пантери» опинилася під питанням, адже було б нечесно взяти на його роль, на роль Т’Чалли/Чорної пантери, іншого актора і зробити вигляд, наче все добре, як було б нечесно й відмінити сиквел, адже історія Ваканди та її відважних людей мала жити далі й надихати далі, а також стати справжнім спадком актора, який до останнього віддавав кінематографу всього себе, незважаючи на свою хворобу. І так на світ з’явилася стрічка Раяна Куглера «Чорна пантера: Ваканда назавжди», присвячена пам’яті Чедвіка Боузмана та його спадку.

Читати далі...
17 листопада 2022,  21:55 | Бокс-офіс

Успішний старт супергеройського фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди» в світовому прокаті дозволив йому дуже швидко пробитися ближче до вершини рейтингу найприбутковіших стрічок 2022 року. І він вже обійшов такі очікувані кінокомікси, як «Морбіус» та «Чорний Адам».

Читати далі...
17 листопада 2022,  18:27 | Новини фільмів

В прокат вийшов супергеройський екшен від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», і в його кінці є всього одна сцена після титрів. Проте вона має дуже важливе значення для майбутнього Ваканди та MCU.

Читати далі...
6 жовтня 2022,  07:19 | Новини фільмів

Офіційний трейлер супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди» з українським дубляжем підтверджує, що його прем'єра відбудеться в Україні у листопаді, одночасно з усім світом.

Читати далі...
3 жовтня 2022,  19:06 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила порадувати нас повноцінним трейлером свого наступного супергеройського екшену «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який розкриває багато цікавих деталей, включаючи костюм нової Чорної Пантери.

Читати далі...
3 серпня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Представляємо вашій увазі добірку свіжих трейлерів, куди увійшли трейлери до майбутніх супергеройських екшенів «Чорна пантера 2», «Чорний Адам» та «Шазам! 2», а також трейлери до очікуваних фільмів за участю світових кінозірок Бреда Пітта, Сандри Буллок, Віоли Девіс, Тома Круза, Джулії Робертс, Джорджа Клуні, Ідріса Ельби та багатьох інших, які ви вже можете подивитися з шикарним українським дубляжем (і які незабаром покажуть у кінотеатрах).

Читати далі...
25 липня 2022,  16:27 | Новини фільмів

Поспішаємо поділитись українським тизер-трейлером фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди», представленим учора на Comic-Con. У кінотеатрах фільм можна буде переглянути з 10 листопада.

Читати далі...
25 липня 2022,  14:46 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На вихідних у рамках конвенції San Diego Comic-Con президент Marvel Studios Кевін Файгі представив повний список фільмів, серіалів та мультсеріалів, які увійдуть у дві наступні фази Marvel, що разом з Четвертою фазою складуть нову Сагу Мультивсесвіту.

Читати далі...
24 липня 2022,  16:11 | Новини фільмів

Перший трейлер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», що вийде наприкінці року, показує повернення відважних героїнь Ваканди та розкриває головного лиходія сиквела Немора.

Читати далі...