Новини фільмів про (2019)

5 лютого 2024,  22:16 | Новини фільмів

Культовий британський режисер Гай Річі продовжує знімати кіно і випускати його в рекордні терміни. Вже скоро ми зможемо побачити його пригодницьку стрічку «Міністерство неджентльменської війни» за участю голлівудського актора Генрі Кавілла, відомого за ролями Супермена і Відьмака.

Читати далі...
23 лютого 2021,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року режисер Гай Річі потряс всіх кіноманів своєю блискучою кримінальною стрічкою «Джентльмени», а тепер вирішив очолити військовий фільм «Ministry Of Ungentlemanly Warfare» («Міністерство неджентльменської війни»).

Читати далі...
20 листопада 2020,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на всі негаразди 2020 року, він виявився прихильним до Чарлі Ганнема. На початку року актор підкорював своєю харизмою (і бородою) в фільмах «Джентльмени» і «Правдива історія банди Келлі», а цієї осені його можна побачити в драмі «Країна джунглів».

Читати далі...
1 липня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра, 2 липня, в містах України відновлюють роботу кінотеатри. І незважаючи на нестабільну ситуацію в світі кіно, українські кінопрокатні компанії підготували для вас 8 кінопрем'єр, а також різні хіти минулих років.

Читати далі...
18 квітня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні ми вже побачили, як Кріс Гемсворт міг би виглядати в ролі Супермена, а тепер той же шанувальник коміксів Marvel і DC пропонує на роль Капітана Америка актора Чарлі Ганнема.

Читати далі...
7 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій день народження, який був 5 лютого, актор Генрі Голдінг поділився першим поглядом на свого персонажа з фільму «Snake Eyes», який буде спін-оффом екшен-франшизи «G.I. Joe: Атака кобри».

Читати далі...
24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
26 листопада 2019,  01:31 | Новини фільмів

Шість знаменитих джентльменів і одна леді зібралися разом на новому локалізованому постері кримінальної кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
16 листопада 2019,  00:38 | Новини фільмів

Очікуваний військовий екшен Сема Мендеса «1917» за участі Бенедикта Камбербетча і Коліна Ферта отримав офіційний український трейлер, який своєю темою і атмосферою нагадує «Дюнкерк» Крістофера Нолана.

Нова кінострічка від режисера знаменитого шпигунського бойовика «Скайфол» розповість про двох молодих британських солдатів Шофілда (Джордж МакКей з «Капітана Фантастика») та Блейка (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яким їхній командир під час Першої світової війни доручив небезпечну і дуже відповідальну місію. Хлопці повинні боротися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого можуть загинути багато солдатів, включаючи брата Блейка.

Українська прем'єра фільму «1917» відбудеться 30 січня 2020 року. Компанію йому в прокаті складуть драма Грети Гервіг «Маленькі жінки» та кримінальна картина Гая Річі «Джентльмени».

4 листопада 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня відбувся реліз нових дубльованих трейлерів пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», детективного фільму «Ножі наголо» і скандинавського фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок», а також трейлерів очікуваного українського фільму «Віддана» та нової кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
30 жовтня 2019,  15:23 | Новини фільмів

Нова кримінальна комедія культового британського режисера Гая Річі «Джентльмени» отримала офіційний український трейлер, який підтверджує, що скоро вона вийде на великі екрани в Україні.

Фільм «Джентльмени», раніше відомий як «Хлопці-аристократи», слідує за королем лондонської імперії марихуани Міки Пірсоном (лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі), який давно переїхав до Великої Британії з США. Коли в злочинних колах з'являється інформація, що він хоче вийти з бізнесу, місцеві гангстери на чолі з запеклим психопатом (Генрі Голдінг) починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів, викрадень та інших злочинних методів, щоб прибрати до рук його прибуткову справу. І Мікі, який вважає себе в даній ситуації царем звірів, виходить на стежку війни з ними.

Українська прем'єра «Джентльменів» очікується взимку 2020 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися точну дату прем'єри першими.

5 жовтня 2019,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні Інтернет підірвали трейлери супергеройського екшену від DC «Хижі пташки», науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум», шпигунського приквела «Кінгс Мен», мультфільмів «Крижане серце 2» і «Шпигуни під прикриттям» та екшену Майкла Бея «6 Underground», в якому запалює Раян Рейнольдс.

Читати далі...
3 жовтня 2019,  17:18 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі переїжджає до Великої Британії і стає там королем маріхуанної імперії в офіційному трейлері нового фільму Гая Річі «Джентльмени».

«Джентльмени» (або «Хлопці-аристократи») покажуть небезпечне, але захоплююче життя американського емігранта Мікі Пірсона (МакКонахі), який побудував в Лондоні дуже прибуткову імперію марихуани. Коли в злочинних колах з'являється інформація, що він хоче продати свою імперію і назавжди вийти з бізнесу, місцеві гангстери починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів, викрадень та інших злочинних методів, щоб прибрати до рук його справу. Але Мікі так просто не візьмеш.

Українська прем'єра фільму «Джентльмени», де компанію МакКонахі складають британські актори Чарлі Ганнем, Мішель Докері, Колін Фаррелл, Г'ю Грант, Джеремі Стронг та Генрі Голдінг, відбудеться у 2020 році.

2 жовтня 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових фільмів «Великий куш» і «Карти, гроші, два стволи» Гай Річі повертається до кримінального жанру у своєму наступному проекті «Джентльмени», також відомого як «Хлопці-аристократи».

Читати далі...