Новини про фільм (2019)

10 червня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер хітового драматичного серіалу «13 причин чому» Селена Гомес представить цього літа нову романтичну комедію під назвою «Галерея розбитих сердець», події якої будуть розвиватися в Нью-Йорку.

Читати далі...
25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
6 лютого 2020,  21:55 | Новини зірок

Компанія Jeep вирішила порадувати всіх шанувальників легендарного актора Білла Мюррея та його культового фільму «День бабака», знявши на нього пародію для свого рекламного ролика, який показали на Супербоулі.

Пам'ятаєте ту комедійну драму «День бабака», в якій герой Мюррея потрапив у часову петлю і був змушений проживати один і той же день в нудному маленькому містечку знову і знову? Через багато років актор знову потрапляє в ту саму часову петлю, але з однією відмінністю тепер він знаходить на головній вулиці містечка новий Jeep Gladiator. Сівши за його кермо разом з тим самим бабаком, Мюррей більше не переживає про те, що день повторюється, оскільки тепер кожен день на них чекають нові захоплюючі пригоди.

Восени Мюррей знову зіграв самого себе в комедійному екшені «Зомбіленд: Подвійний постріл», а також він нещодавно знявся в фільмі Джима Джармуша «Мертві не вмирають». З нетерпінням чекаємо на його повернення в нових «Мисливцях на привидів», чия прем'єра відбудеться влітку.

24 жовтня 2019,  18:25 | Новини зірок

Американська співачка і актриса Селена Гомес, яку зараз можна побачити у кіно в новому фільмі Вуді Аллена «Дощовий день у Нью-Йорку», представила в середу чорно-білий кліп на свою нову пісню «Lose You To Love Me».

Читати далі...
8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
4 квітня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Драйвер, Білл Мюррей і Тільда Свінтон б'ються з зомбі в першому трейлері комедійного горора Джима Джармуша «Мертві не вмирають».

Чорна комедія «Мертві не вмирають» відправить нас в мирне американське провінційне містечко Центервіль, в якому прокидається велике зло. Але сильно не переймайтеся, адже на захист живих одразу встають поліцейські Рональд Петерсон (Драйвер) та Кліфф Робертсон (Мюррей), які збираються битися з зомбі всіма підручними засобами.

Компанію їм в цьому божевіллі складуть Стів Бушемі, Хлоя Севіньї, Селена Гомес, Калеб Лендрі Джонс, Остін Батлер і Денні Гловер.

В американський прокат новий фільм Джармуша прибуде у червні. Чи добереться він до українських кінотеатрів, поки залишається під питанням.

17 січня 2019,  23:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Софія Коппола запросила у свій новий кінопроект «On the Rocks» зірку своєї знаменитої картини «Труднощі перекладу» Білла Мюррея.

Читати далі...