Новини про фільм (2022)

3 лютого 2024,  20:40 | Новини серіалів

Наступним проєктом номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча, відомого за ролями Шерлока та Доктора Стренджа, стане трилер від Netflix «Ерік».

Читати далі...
2 листопада 2023,  14:05 | Новини фільмів

Повідомляється, що на свій новий супергеройський блокбастер «Марвели» компанії Marvel Studios та Disney витратили 250 мільйонів доларів. Як гадаєте, це багато чи мало для кінокоміксу MCU?

Читати далі...
25 серпня 2023,  17:43 | Новини фільмів

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читати далі...
23 лютого 2023,  22:19 | Новини серіалів

Наступною роботою після минулорічного супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для акторки Елізабет Олсен стане міні-серіал «Любов і смерть» від платформи HBO Max.

Читати далі...
3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
21 грудня 2022,  05:50 | Бокс-офіс

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читати далі...
2 серпня 2022,  10:09 | Бокс-офіс

Супергеройський екшен від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» вже заробив у світовому прокаті понад $660 мільйонів, що ставить його на 6-е місце в рейтингу найуспішніших з фінансової точки зору фільмів 2022 року.

Читати далі...
1 серпня 2022,  09:52 | Кастінг

Наступним фільмом після супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для Бенедикта Камбербетча стане стрічка «The Wonderful Story of Henry Sugar», яку знімає культовий режисер Вес Андерсон.

Читати далі...
6 липня 2022,  11:02 | Бокс-офіс

Новий екшен Тома Круза «Топ Ґан: Меверік» все ж таки обігнав супергеройський блокбастер від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» і першим цього року перетнув позначку в 1 мільярд доларів.

Читати далі...
26 червня 2022,  12:00 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

У подіях кінокоміксу Сема Реймі «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» фігурує могутній темний артефакт під назвою «Даркхолд». Саме час розібратися в його історії детальніше, адже ця книга вже давно фігурує у різних серіалах, що базуються на коміксах Marvel.

Читати далі...
20 червня 2022,  15:37 | Бокс-офіс

Кінокоміксу від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» вдалося перевершити збори «Бетмена» Метта Рівза та змістити його з першого місця в рейтингу найуспішніших із фінансової точки зору фільмів 2022 року. Тепер пригода Доктора Стренджа та Багряної відьми має всі шанси стати першим фільмом-мільярдером цього сезону.

Читати далі...
18 червня 2022,  19:50 | Новини фільмів

Let's dance! Сюжет нового супергеройського фільму від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» є дуже драматичним, але за лаштунками, як показує нове відео, його актори встигали знатно повеселитися. І потанцювати у перервах між дублями.

Читати далі...
11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Читати далі...
10 червня 2022,  22:41 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Маг-супергерой Доктор Стрендж з коміксів Marvel, з яким ми познайомилися у кіно в 2016 році, з тих пір встиг пережити на великому екрані чимало захоплюючих пригод і поборотися з Дормамму та Таносом, одними з наймогутніших лиходіїв MCU, але його другий сольний фільм затримувався, оскільки було непросто придумати для цього сильного мага гідного противника. Цей противник повинен не просто володіти рівною нашому магу силою, а й перевершувати його своєю магією, адже тільки таке протистояння буде справжнім викликом для Стренджа і дозволить йому вийти на наступний рівень. І в книзі темряви «Даркхолді» є цілий розділ про таке створіння, Багряну відьму, яка своєю силою перевершує навіть Верховного мага...

Читати далі...