Новини про фільм (2019)

27 січня 2020,  23:13 | Новини фільмів

Зірку хітового серіалу «Оповідь служниці» і фільму «Королеви криміналу» Елізабет Мосс переслідує невидимий екс-бойфренд в другому українському трейлері науково-фантастичного горора «Людина-невидимка».

У сучасній адаптації легендарного роману Герберта Веллса, режисером якої є Лі Воннелл, Мосс втілює Сесилію Касс, яка вночі тікає від свого жорстокого хлопця, геніального вченого Едріана Гріффіна (Олівер Джексон-Коен). Щоб утримати її, Едріан інсценує своє самогубство і йде на небезпечний експеримент, в ході якого стає повністю невидимим. Він продовжує тероризувати свою кохану, і оскільки їй ніхто не вірить, Сесілії доводиться розраховувати тільки на себе в цій грі на виживання.

Також в цьому горорі зіграє Сторм Рейд з серіалу «Ейфорія». Прем'єра фільму жахів «Людина-невидимка» відбудеться рівно через місяць, 27 лютого.

Рецензія на фільм «Королеви криміналу»
Мелісса МакКарті очолює ірландську мафію
9 серпня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З кожним роком кримінальних історій, і зокрема історій про гангстерів, на великому екрані стає все менше, і поки затяті шанувальники цього жанру з передчуттям чекають виходу нового фільму Мартіна Скорсезе «Ірландець», студія New Line Cinema вирішила адаптувати гангстерський комікс від DC «Кухня», який в український прокат виходить з більш гучною назвою «Королеви криміналу» і розповідає про небезпечне тріо жінок-гангстерів.

Читати далі...
17 липня 2019,  13:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. поділилася вчора фінальним трейлером своєї кримінальної драми «Королеви криміналу», акторський склад якої очолює номінантка на премію «Оскар» Мелісса МакКарті.

Фільм режисера Андреї Берлофф, на чиєму рахунку є 1 номінація на «Оскар», покаже глядачеві кримінальну частину Мангеттена під назвою Пекельна кухня, де в 1970-х всім правила ірландська мафія. Коли їхніх чоловіків відправляють за ґрати, три домогосподарки Пекельної кухні Кеті (Мелісса МакКарті), Клер (Елізабет Мосс) та Рубі (Тіффані Геддіш) вирішують самі стати на чолі злочинного району.

В кінотеатри України екшен-драма «Королеви криміналу», де також знялися Донал Глісон, Джеремі Бобб, Коммон та Марго Мартіндейл, прибуде 8 серпня.

31 травня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер це їхній бізнес. Перший український трейлер кримінальної драми «Королеви криміналу» показує, як Мелісса Маккарті, Елізабет Мосс і Тіффані Геддіш стають головною мафією Пекельної кухні.

Події фільму відправлять нас у 1978 рік і покажуть історію трьох домогосподарок Кеті (Мелісса Маккарті), Клер (Елізабет Мосс) та Рубі (Тіффані Геддіш), які живуть в нью-йоркському районі, також відомому як Пекельна кухня. Одного разу їхніх чоловіків-бандитів ФБР упікає у в'язницю. Залишившись один на один зі своїми проблемами, жінки беруть керівництво ірландською мафією в свої руки і тепер завідують усім: від рекету до прибирання конкурентів... у прямому сенсі слова.

В український прокат кримінальна картина від номінантки на премію «Оскар» Андреї Берлофф прибуде влітку, 8 серпня.