Новини фільмів про (2018)

2 жовтня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джек Блек і Кейт Бланшетт стикаються зі зграєю зубастих гарбузів, що ожили, в новому фрагменті фентезі «Будинок з годинником у стінах», яке вже можна подивитися в кінотеатрах України.

У фільмі Елая Рота сирота Льюїс (Овен Ваккаро) відправляється жити в будинку свого дядька Джонатана Барнавельта (Блек), який виявляється чарівником. Разом з доброю відьмою Флоренс Циммерман (Бланшетт), яка живе по сусідству, Джонатан починає навчати Льюїса магії, і незабаром їм доводиться битися з різними темними силами. Наприклад, зі злісними гарбузами, як показує даний фрагмент.

Квитки на сеанси «Будинок з годинником у стінах» ви можете купити на нашому сайті.

28 вересня 2018,  19:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перш ніж заводити вдома чарівного лева, варто кілька разів подумати, попереджає другий фрагмент сімейного фентезі «Будинок з годинником у стінах».

В даному відео чарівник Джонатан Барнавельт (Джек Блек) опитує свого небожа та учня Льюїса (Овен Ваккаро) по його домашньому завданню з магії. Хлопчик правильно відповідає на всі запитання, але момент його тріумфу псує дивний запах, який походить в саду від чарівного крилатого лева, створеного з гілок і листя. Лев з'їв щось не те, і тепер комусь доведеться за ним прибирати.

В український прокат фільм Елая Рота вийшов учора, 27 серпня. Квитки на сеанси «Будинок з годинником у стінах» ви знайдете в нашій афіші.

26 вересня 2018,  20:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо на урок чарів та чаклунства від Джека Блека і Кейт Бланшетт!

У фентезійному фільмі «Будинок з годинником у стінах» Блек і Бланшетт втілюють чарівників Джонатана Барнавельта і Флоренс Циммерман, які беруть під своє крило осиротілого племінника Джонатана Льюїса (Овен Ваккаро) і вирішують навчити його магії. Але виявляється, що просто вимовити заклинання недостатньо, треба спершу знайти свій чарівний стиль, і з цим у Льюїса виникають проблеми.

Дивіться також другий український ТБ-ролик фільму «Будинок з годинником у стінах», який виходить в прокат завтра, 27 вересня.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
14 вересня 2018,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джек Блек і Кейт Бланшетт викладають уроки чарів і чаклунства в розширеному українському ТБ-ролику фентезійної картини «Будинок з годинником у стінах», режисером якої виступає Елай Рот.

Головним героєм фільму є 10-річний сирота Льюїс (Овен Ваккаро), який відправляється жити зі своїм ексцентричним дядьком Джонатаном (Блек). Дядько виявляється добрим чаклуном, і, незважаючи на небезпеку, Льюїс проситься до нього в учні. Разом зі своєю сусідкою-чарівницею місіс Циммерман (Бланшетт) Джонатан починає навчати хлопчика магії, поки в його будинку продовжує загадково цокати годинник, який відраховує час до чогось жахливого.

Нещодавно «Будинок з годинником у стінах» отримав арт-постер від IMAX, на якому зібралися його основні герої та фантастичні чудовиська. У кіно з 27 вересня.

12 вересня 2018,  00:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джек Блек кидається вогняними кулями в першому українському ТБ-ролику фентезі для всієї родини «Будинок з годинником у стінах», чия прем'єра відбудеться у цьому місяці.

Картина Елая Рота познайомить нас з 10-річним сиротою Льюїсом (Овен Ваккаро), який переїжджає в старий будинок свого дядька Джонатана (Блек). На свій подив хлопчик дізнається, що його дядько могутній чаклун, а в його будинку живуть різні доброзичливі і не дуже монстри. Допомагати їм боротися зі злом буде добра відьма місіс Циммерман (Кейт Бланшетт), яка мешкає по сусідству з Джонатаном.

Дивіться також другий український трейлер фентезі «Будинок з годинником у стінах». В кінотеатрах України його можна буде побачити з 27 вересня.

9 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер очікуваного бойовика з Двейном Джонсоном «Хмарочос», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові українські трейлери фільмів «Праведник 2», «Будинок з годинником у стінах», «Спекотні літні ночі» та «Це кляте серце».

Читати далі...
2 липня 2018,  20:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий офіційний український трейлер фентезійної картини Елая Рота «Будинок з годинником у стінах».

Історія слідує за 10-річним сиротою Льюїсом (Овен Ваккаро), який відправляється жити разом зі своїм дядьком-чаклуном Джонатаном (Джек Блек) та його сусідкою, доброю відьмою місіс Циммерман (Кейт Бланшетт). Вони починають вчити хлопчика магічних наук, а незабаром Льюїс дізнається, що древній будинок, де він оселився, колись належав темному чаклунові Айзеку (Кайл МакЛоклен). Лиходій заховав в його стінах годинник, який веде зворотний відлік до чогось жахливого, і Льюїс разом з дядьком Джонатаном та місіс Циммерман повинен знищити годинник й зупинити кінець світу.

У галереї фільму «Будинок з годинником у стінах» ви знайдете нові кадри з дивакуватими Бланшетт та Блеком. У кіно з 27 вересня.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
29 червня 2018,  00:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Чуєш цокання?»

Кіностудія Universal Pictures опублікувала другий трейлер сімейного фентезі «Будинок з годинником у стінах», де Кейт Бланшетт і Джек Блек втілюють чарівників.

Ця магічна пригода розповість про 10-річного сироту Льюїса (Овен Ваккаро), який відправляється жити до свого дядька-дивака Джонатана (Блек) в старий, скрипучий будинок з загадковим серцем, що цокає. І коли хлопчик випадково будить мертвих, все місто прокидається від сну разом зі своїм таємним світом чаклунів та відьом.

Дивіться також перший український трейлер «Будинок з годинником у стінах». Прем'єра картини Елая Рота переїхала на тиждень раніше і тепер відбудеться 27 вересня.

16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
28 березня 2018,  13:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures представила дебютний трейлер фентезі з елементами фільму жахів «Таємниця будинку з годинником», де знялися володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт і номінант на «Золотий глобус» Джек Блек.

«Таємниця будинку з годинником» є адаптацією роману Джона Беллерса, який розповідає про чарівні пригоди хлопчика-сироти Льюїса (Овен Ваккаро). Разом зі своїм дядьком-чаклуном Джонатаном Барнавельтом (Блек) і могутньою доброю відьмою Флоренс Ціммерман (Бланшетт) Льюїс вирушає на пошуки годинника, захованого в стінах проклятого будинку, щоб зупинити кінець світу.

Також в цій історії з'явиться зірка серіалу «Твін Пікс» Кайл МакЛоклен.

У світовий прокат картина Елая РотаХостел», «Хто там?») вийде у вересні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли «Таємниця будинку з годинником» прибуде в українські кінотеатри.