Новини про фільм (2020)

7 квітня 2022,  16:35 | Статті

На вихідних Міністерство культури та інформаційної політики (МКІП) опублікувало в мережі ТОП-10 українських фільмів останніх років, які демонструвалися у рамках благодійного марафону у Варшаві. І якщо ви їх ще не бачили, це терміново потрібно виправити.

Читати далі...
31 березня 2022,  09:30 | Новини фільмів

Бізнес має працювати навіть під час війни, щоб допомагати економіці й наближати нашу перемогу. Так свою роботу поступово відновлюють в Україні ті кінотеатри, які знаходяться подалі від бойових дій. І ви вже можете подивитися там одні з кращих українських фільмів останніх років.

Читати далі...
1 липня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра, 2 липня, в містах України відновлюють роботу кінотеатри. І незважаючи на нестабільну ситуацію в світі кіно, українські кінопрокатні компанії підготували для вас 8 кінопрем'єр, а також різні хіти минулих років.

Читати далі...
9 травня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія FILM.UA збирається випустити популярні українські фільми останніх років в повторний прокат, щоб українським кінотеатрам було що показувати після зняття карантину.

Читати далі...
30 січня 2020,  20:07 | Новини фільмів

Сьогодні компанія FILM.UA Group представила офіційний трейлер української військової екшен-драми «Черкаси», яку зняв режисер Тимур Ященко. Її продюсерами виступають Марта Лотиш та Ірина Клименко.

Військовий фільм, заснований на реальних подіях, відправить глядачів в лютий 2014 року і покаже початок окупації Кримського півострова. Мінний тральщик «Черкаси» разом з іншими українськими кораблями заблокований в озері Донузлав шлях до моря перекритий затопленими судами російського флоту. Це пастка. Наші кораблі починають здаватися росіянам. Здається, іншого виходу просто немає, але команда тральщика вирішує не капітулювати, три тижні чинить опір ворогові і стає єдиним з 9 українських кораблів, який не спустив державний прапор.

Командир тральщика «Черкаси» Юрій Федаш був консультантом на зйомках фільму. Прем'єра військової драми «Черкаси» відбудеться через місяць, 27 лютого, в 6-ту річницю анексії Криму Росією.

24 серпня 2019,  02:49 | Оновлення

З'явився другий тизер екшн-драми «Черкаси» режисера Тимура Ященка.

Лютий 2014 року. Починається окупація Кримського півострова. Мінний тральщик «Черкаси» разом з іншими українськими кораблями заблокований в озері Донузлав — шлях до моря перекритий затопленими суднами російського флоту. Це пастка. Наші кораблі починають здаватися росіянам. Здається, іншого виходу просто немає.

В кінотеатрах України з 27 лютого 2020 року.

2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
27 березня 2018,  14:55 | Оновлення

Дивимося український трейлер військової драми «Черкаси».

Мишко та Лев — хлопці з українського села. Вони з різних причин опиняються на воєнному кораблі ВМС України «Черкаси», дислокованому в порту кримського озера Донузлав, під час подій на Майдані 2014 року. У той час, коли екіпаж тральщика «Черкаси» проходить навчання, президент Янукович втікає з України, а Крим захоплюють «зелені чоловічки». Починається окупація Кримського півострову. Корабель повертається на базу, але порт вже втрачений. Українські кораблі здаються один за одним, лише екіпаж «Черкас» чинить опір і продовжує відважну, хоч і безнадійну, боротьбу з ворогом.

Прем'єра фільму відбудеться 24 серпня.