Меріленд (2015)Maryland

Меріленд
Трейлер Меріленд
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 4 лютого 2016

Після повернення з війни в Афганістані Вінсента мучать спогади. Йому доручено бути охоронцем Джессі, дружини великого ліванського бізнесмена, в його ж маєтку Меріленд. Вінсента нездоланно тягне до жінки, яку він має захищати, і разом з цим мучать страхи і галюцинації. Незважаючи на видимий спокій, який панує в Меріленді, Вінсент помічає зовнішню загрозу...

Жанри: драма, трилер
Вікові обмеження: в Україні 16+
Тривалість: 1 г. 38 хв.
Країни: Франція, Бельгія
Світова прем'єра: 16 травня 2015

Чи знаєте ви?

В процессе съёмок актёр Маттиас Шонартс спал всего по два часа в сутки. Он полностью перевоплотился в собственного персонажа, которого мучают страхи и тревожные видения.

Відео матеріали «Меріленд»

Рецензія на фільм «Меріленд»
Охоронець Вінсент

6 лютого 2016,  00:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернувшись з війни, Вінсент не може спокійно спати; його мучать важкі спогади, постійно тримають у фізичному і психологічному напруженні. Він би радий повернутися назад, але переконати лікаря у своїй придатності для подальшої служби не так вже й просто, коли здригаєшся від найменшого шереху. Тому доводиться підробляти в охороні. Хороші гроші, нескладна робота в будинку, де встановлена прекрасна охоронна система – він цілком міг би тут трохи розслабитися... Але ліванський бізнесмен, який найняв його, схоже, замішаний в чомусь серйозному. Тепер його дружина і син у небезпеці, і Вінсент знову опиняється на полі бою, тільки цього разу супротивник йому невідомий.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Меріленд». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Меріленд»

Написати коментар...
Написати коментар...

Меріленд, фільм 2015
Українська прем'єра 04.02.2016
Жанри: драма, трилер
Франція, Бельгія