Новини про фільм (2016)

10 квітня 2019,  13:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок Netflix поділився офіційним трейлером своєї нової молодіжної мелодрами «Останнє літо», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Рівердейл» Кей Джей Апа.

Картина «Останнє літо» («The Last Summer») відправить глядача в Чикаго, де для свого останнього літа разом збирається група давніх шкільних друзів, які незабаром їдуть в коледж. Вони намагаються взяти від цього літа все і не упустити шанс зізнатися в своїх почуттях.

Разом з Апою у фільмі знялися Майя МітчеллФостеры»), Голстон СейджОрвілл»), Тайлер ПозіПеревертень») і Джейкоб ЛатіморПрихована краса»).

Прем'єра романтичної картини Вільяма Байндлі відбудеться 3 травня.

11 листопада 2017,  14:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Мелодраматична антологія «Берлін, я люблю тебе» роздобула двох провідних англійських актрис Кіру Найтлі і Хелен Міррен.

Читати далі...
19 грудня 2016,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширену фічуретку драми «Прихована краса» в українському перекладі. В ній режисер Девід Франкель і виконавці ключових ролей, в числі яких Вілл Сміт, Кейт Вінслет, Едвард Нортон, Хелен Міррен та Кіра Найтлі, беруть вас за лаштунки своєї нової кінокартини, де герой Сміта намагається оговтатися від жахливої втрати, зрозуміти життя й знову знайти в ньому сенс.

Нашу рецензію на даний фільм, який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

18 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка драми «Прихована краса» розповідає про цей надихаючий фільм словами його акторів Вілла Сміта, Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Едварда Нортона, Кіри Найтлі, Наомі Харріс та Майкла Пеньї. Вони порівнюють свою нову роботу з «Різдвяною історією» та «Цим чудовим життям» й сподіваються, що після перегляду глядачі вийдуть з кіно з бажанням жити.

Нашу рецензію на даний фільм читайте тут.

14 грудня 2016,  18:27 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Нікому не побажаєш пережити втрату дитини, але світ часто буває несправедливим по відношенню навіть до найдобріших і найлюблячих батьків. І ось один з них, колись успішний рекламщик, опиняється в глибокій і безпросвітній депресії після втрати доньки. Він злий на життя і всесвіт, в якому відбувається таке, і раптом всесвіт, дивлячись на його страждання, вирішує йому відповісти...

Досягнувши успіху в комедійному жанрі завдяки серіалу «Секс і місто» і кінокартині «Диявол носить Prada», режисер Девід Френкел вирішив піти в бік більшої драми і зняти історію про чоловіка, життя якого закінчується зі смертю дочки.

В минулому креативний рекламщик, заснувавший разом з другом успішну фірму в Нью-Йорку, Говард тепер днями безперервно збирає з доміно складні конструкції, а потім руйнує їх і знову збирає заново. Якщо б за кілька днів він зміг зібрати своє життя і знайти в ньому хоч якийсь сенс рухатися далі... Але, здавалося б, ніщо не зможе змусити Говарда знову почати жити. Як раптом він вирішує висловити все, що наболіло, трьом стовпам, на яких, як він раніше вважав, тримається існування кожного з нас: Кохання, Часу і Смерті. Він опускає ці розбиваючі серце листи в поштову скриньку і не чекає на них відповіді. Але відповідь все одно приходить, причому в найнесподіванішій формі.

Це, напевно, найбільш небагатослівна, зате одна з найбільш емоційних ролей у кар'єрі Вілла Сміта. Він з'являється на екрані, ти заглядаєш в його очі, а там вся біль цього світу, і не перейнятися нею неможливо. Доля, провидіння, всесвіт – як її не називай, але вона все одно буває неймовірно жорстокою. І, слідуючи за Говардом в його непростому квесті, де він повинен знову знайти надію, це відчувається дуже чітко. Здається, що якщо він не зможе рухатися далі, то світ просто зупиниться, а вогні згаснуть. Тому переживаєш за нього від початку і до кінця, бажаючи, щоб в його тьмі з'явився промінчик світла.

Незважаючи на те, що після втрати найціннішої людини у своєму житті Говард відчуває себе кинутим всім всесвітом, у нього ще залишилися друзі, які переживають за нього і хочуть його повернути, щоб врятувати їх спільну компанію. Але пройшло три роки, вони ось-ось втратять своїх найцінніших клієнтів, якими займався Говард, і ця трійця вирішується на відчайдушний крок. Вони хочуть довести недієздатність свого боса, і його листи космосу як раз припадають до речі. Ось тільки наслідки їхньої афери виявляються дуже непередбачуваними. Ролі колег головного героя виконали талановиті Едвард НортонКейт Вінслет і Майкл Пенья, і, якими б не були егоїстичними мотиви їх героїв, вони все одно намагаються врятувати єдину спадщина Говарда, віддавшого цій фірмі стільки років і сил. Та й на нього самого їм точно не плювати.

Людським обличчям для Смерті, Любові і Часу послужили Хелен МірренКіра Найтлі і Джейкоб Латімор. Вони чудово підійшли для втілення цих космічних субстанцій, які, можливо, ми розуміємо зовсім не так, як потрібно. Кожен з нас вкладає в ці поняття щось своє, але, в кінцевому підсумку, саме до них і зводиться наше існування, адже вони змушують нас відчувати швидкоплинність і красу нашого буття і не стояти на місці.

«– Завжди в усьому існує прихована краса. Не забувай про це.»

Ще одну ключову героїню, керівника групи підтримки батьків, які втратили своїх дітей, з душею зіграла в цій історії Наомі Харріс. Її героїня підкорює своєю щирістю, красою і величчю перед обличчям свого горя. А разом зі Смітом вони зробили цей фінал незабутнім.

Дивитися цю драму, що розгортається на тлі атмосфери новорічних свят в нарядному Нью-Йорку, аж ніяк не просто, тому будьте готові до того, що цей фільм змусить вас відчувати і ридати. Нортон одного разу порівняв «Приховану красу» з «Цим чудовим життям», і у цих кінокартин дійсно є схожий посил, який полягає в тому, що жити деколи стоїть не заради чогось хорошого, а всупереч всьому поганому, що відбувається. Але «Прихована краса» набагато більш жорстока по відношенню до свого головного героя, який начебто залишився зовсім один проти всього світу.

Якщо перед Новим роком ви відчуваєте себе самотнім, спустошеним, втомленим від життєвих проблем або переживаючою серйозну особисту втрату людиною, подивіться «Приховану красу» в терапевтичних цілях, выплачте всі свої негаразди, вдихніть на повні груди і гляньте вперед у майбутнє, де, напевно, на вас чекає щось хороше.

Часом життя дуже несправедливе і приносить стільки болю, що, здається, воно все з неї і складається. Але не варто забувати, що навіть в найтемніший період в цьому божевільному світі залишається прихована краса, яку варто впустити в своє серце.

12 грудня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик драми «Прихована краса» («Примарна краса») з Віллом Смітом, Кірою Найтлі та Хелен Міррен нагадує, що потрібно цінувати час, який нам відведено, що не варто жити без любові, і якщо дивитися на речі правильно, то можна побачити, як ніщо в нашому світі не зникає повністю.

Кінокартина прибуде в українські кінотеатри вже на цьому тижні, 15 грудня.

30 листопада 2016,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт нагадує нам про те, що наше життя — це люди, які нас оточують, і що ми всі взаємопов'язані. Чи зможе він знову відчути цей зв'язок і відкритися людям?

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Едвард Нортон, Наомі Харріс та Майкл Пенья, дивимося тут.

29 листопада 2016,  11:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт постає в образі нью-йоркського піарника, який втратив дитину, і тепер йому все одно, якщо він втратить й все інше. Але в терапевтичних цілях він починається писати листи всесвіту, і той несподівано йому відповідає.

Відчуйте чудо в цей святковий сезон. Фільм виходить в український прокат 15 грудня.

10 листопада 2016,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. поділилися повноцінним трейлером прийдешньої драми «Прихована краса» («Примарна краса»), в якій герой Вілла Сміта втратив найдорожче — свою дочку — і тепер не знає, як жити далі. Щоб впоратися з депресією, він починає писати листи всесвіту, і, як не дивно, він вирішує відповісти, посилаючи Смерть, Любов і Час на допомогу цьому чоловікові з розбитим серцем.

Перший трейлер кінокартини, де також зіграли Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Вінслет, Наомі Харріс і Едвард Нортон, в українському дубляжі дивимося тут.

19 жовтня 2016,  17:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда драмы «Скрытая красота» Эдвард Нортон считает, что эта кинокартина снята в духе «старого Голливуда», и сравнил ее с такой классикой, как «Эта замечательная жизнь».

Читати далі...
22 вересня 2016,  22:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер драми «Прихована краса» з Віллом Смітом, що зібрала зірковий каст. У фільмі Сміт втілює нью-йоркського рекламщика, який після жахливої трагедії виявляється у важкій депресії, і допомагають йому з усім цим впоратися Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Уінслет і Едвард Нортон.

В український прокат фільм вийде 15 грудня.