Новини фільмів про (2018)

14 вересня 2018,  13:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хан Соло відправляється в імперську академію, щоб стати найкращим пілотом у галактиці, в вирізаному фрагменті науково-фантастичного бойовика «Соло. Зоряні війни: Історія».

Утікши зі своєю жахливої рідної планети Корелія, молодий Хан (Олден Эйренрайк) поступив в академію Імперії. Там він записався на курс пілотів, але, як показує вирізаний фрагмент, Хан з тріском провалив тренування. Ослухавшись наказу, хлопець потрапив під трибунал, де командир говорить йому, що не може визначитися, чи хоробрий він, чи дурний. І Хан заявляє, що всього потроху.

У форматі Digital фільм Рона Говарда виходить сьогодні, 14 вересня. На Blu-ray він стане доступний з 25 вересня.

19 липня 2018,  03:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm поділилася новим трейлером свого фантастичного бойовика «Соло. Зоряні війни: Історія», який повідомляє дату виходу фільму на Blu-ray.

Другий спін-офф франшизи «Зоряні війни» розповідає про становлення самого малоймовірного героя в лавах повстанців — Хана Соло (Олден Эренрайк). У своїй першій пригоді він прагне стати найкращим пілотом в галактиці і зустрічає свого знаменитого напарника Чубакку (Йонас Суотамо) й горезвісного гравця Лендо Калріссіана (Дональд Гловер), а також вперше сідає за штурвал легендарного зорельота «Тисячолітній сокіл».

Головну жіночу роль тут виконала зірка «Гри престолів» Емілія Кларк.

Фантастична картина Рона Говарда вийде у форматі Digital на початку осені, 14 вересня, а додати її в свою колекцію на Blu-ray буде можливо з 25 вересня.

30 травня 2018,  02:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда Хана Соло в його персональному спін-оффі «Соло. Зоряні війни: Історія» зібрана зі справжніх негідників, про що, не соромлячись, вони заявляють у свіжій фічуретці.

Виконавець головної ролі Олден Еренрайк каже, що «Хан зростав з єдиною мрією — піднятися в світі злочинців», і що в цій історії «Хан перевіряє, чи зможе він стати частиною цього світу». Також актор відзначає, що відносини Хана й Чубакки (Йонас Суотамо) нагадують «відносини старої подружньої пари». А після своїх негідників представляють Емілія Кларк (Кі'Ра), Дональд Гловер (Лендо) та Вуді Гаррельсон (Беккет).

Читайте нашу рецензію на «Соло. Зоряні війни: Історія».

Квитки на сеанси «Соло», який вийшов в український прокат 24 травня, ви знайдете в нашій афіші.

20 травня 2018,  19:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олден Эренрайк говорит о становлении Хана Соло в двухминутной фичуретке фантастического боевика «Соло. Звездные войны: История».

Читати далі...
18 травня 2018,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент фантастичного бойовика «Соло. Зоряні війни: Історія» показує знамениту гру франшизи, яка вперше була представлена ​​у фільмі «Зоряні війни: Епізод 4 — Нова надія».

Поки «Тисячолітній сокіл» борознить простори всесвіту, Чубакка (Йонас Суотамо) і Беккет (Вуді Гаррельсон) коротають час за грою в голограмні шахи, в якій вуки зовсім не щастить. В кінці партії роздратований Чуї намагається змести фігурки зі столу, але у нього нічого не виходить, оскільки, як зазначає Беккет, «вони всього лише голограми». А в кінці на невдоволені вигуки Чубакки приходить спантеличений Хан (Олден Еренрайк).

На цьому тижні з'явилися нові українські постери «Соло. Зоряні війни: Історія». В кінотеатри України фільм Рона Ховарда прибуде 24 травня.

10 травня 2018,  15:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», який показує доленосну зустріч Хана Соло і Лендо Калріссіана.

Хан Соло (Олден Еренрайк) підсаджується за стіл до відомого гравця Лендо Калріссіана (Дональд Гловер), щоб пограти в гру сабакк. Вони представляються один одному, і між персонажами тут же відчувається напруга. Хан каже, що він чув про Лендо «одну історію», і йому цікаво, «чи правдива вона». На що капітан відповідає, що «все, що ти про мене чув, є правдою». За зустріччю здалеку стежать Кі'Ра (Емілія Кларк) і Чубакка (Йонас Суотамо).

Другий фрагмент «Соло» показав Хана в компанії його майбутнього ментора Беккета (Вуді Гаррельсон) та соратниці Вел (Тенді Ньютон). У кіно з 24 травня.

Купуйте квитки на сеанси «Соло. Зоряні війни: Історія» на нашому сайті.

9 травня 2018,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Вуді Гаррельсон представив вчора новий фрагмент фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі».

У спін-оффі «Зоряних воєн» Гаррельсон втілює злочинця Тобіаса Беккета, який під час царювання Галактичної Імперії стане ментором Хана Соло (Олден Еренрайк). В даному відео Хан підкрадається до Беккета та його суворої соратниці Вел (Тенді Ньютон), які розробляють план, й розкриває їх маскування, кажучи, що вони вдягли чужу імперську форму, а насправді є злодіями, які викрадають й продають обладнання. І Хан хоче до них приєднатися.

Перший фрагмент «Соло» показав погоню за участю «Тисячолітнього сокола». У кіно фільм Рона Ховарда виходить 24 травня, і ви вже можете придбати квитки на сеанси «Соло. Зоряні війни: Історія» на нашому сайті.

7 травня 2018,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент фантастичного екшену «Соло. Зоряні війни: Історія» не розмінюється на душевні розмови, а одразу кидає глядача в гущу подій.

Хан (Олден Еренрайк) намагається одноосібно керувати «Тисячолітнім соколом», оскільки Кі'Ра (Емілія Кларк) не вміє літати, як раптом йому на допомогу несподівано приходить Чубакка (Йонас Суотамо). Хан дивується, що Чуї знає, як керувати зорельотом, на що вукі відповідає, що йому 190 років. Так вони стають легендарним дуетом пілотів, разом відводячи «Тисячолітній сокіл» від імперського винищувача. А в кінці фрагмента звучить легендарна тема саги, яку 40 років тому написав Джон Вільямс.

Також вирушаємо в цікавий тур по «Тисячолітньому соколу» разом з Лендо (Дональд Гловер). У кіно з 24 травня.

6 травня 2018,  14:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео пригодницької фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» відправляє нас на екскурсію по легендарному зорельоту «Тисячолітній сокіл».

Спочатку власником «Сокола» був професійний гравець і підприємець Лендо Калріссіан, якого в молодості втілює Дональд Гловер, і він заявляє, що корабель був у найкращому вигляді, коли перебував під його опікою. Лендо показує житлове приміщення зі шкіряними диванами, звуковою системою, гостьовим ліжком і баром; каюту капітана з великим ліжком; гардеробну з різнокольоровими плащами, яку Лендо називає «найкрутішим місцем на кораблі»; а в кінці ми потрапляємо в кабіну пілота, де майбутній друг Хана Соло показує, як здійснюється гіперстрибок в просторі.

Дивимося новий ТВ-ролик фільму «Соло», де Хан (Олден Еренрайк) збирається стати найкращим пілотом галактики. У кіно з 24 травня.

4 травня 2018,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm представила четвертий офіційний ТБ-ролик очікуваної фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», який присвячений збору команди.

Молодий Хан Соло (Олден Еренрайк) говорить, що стане «пілотом, найкращим в галактиці», показуючи першокласні віражі на «Тисячолітнього сокола». Потім він знайомиться з Чубаккою (Йонас Суотамо) і гангстером Беккеттом (Вуді Харрельсон), який збирає команду для таємної місії. Після Хан разом з Чуї та Кі'Рою (Емілія Кларк) приходить на зустріч до Лендо (Дональд Гловер), а також тут періодично з'являються різні іншопланетяни.

Дивіться другий український трейлер «Соло. Зоряні війни: Історія». У кіно фільм Рона Ховарда можна буде побачити з 24 травня.

30 квітня 2018,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТБ-ролик фантастичного бойовика «Соло. Зоряні війни: Історія», на тлі якого грає відома тема саги, радить пристебнути ремені.

Спін-офф легендарної франшизи «Зоряні війни» покаже пригоди молодого Хана Соло (Олден Еренрайк), який в майбутньому зіграє ключову роль в історії далекої-далекої галактики. Тут він зустрічає свого другого пілота Чубакку (Йонас Суотамо), горезвісного гравця Лендо (Дональд Гловер), а також фатальну жінку Кі'Ру (Емілія Кларк), завдяки яким стане тим самим знаменитим бунтарем-контрабандистом, якого ми всі добре знаємо.

Також дивіться другий ТБ-ролик «Соло. Зоряні війни: Історія», де є більше героїні Кларк. У кіно з 24 травня.

30 квітня 2018,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В украинских кинотеатрах перед блокбастером «Мстители: Война бесконечности» демонстрируются свежие трейлеры к пятерке ожидаемых фильмов от киностудий MarvelDisney и Universal.

Читати далі...
22 квітня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові українські трейлери до очікуваних сиквелів «Дедпул 2», «Світ Юрського періоду 2» та «Праведник 2», а також промо-ролики і трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Елементарно», «Геній» та «База Куантіко».

Читати далі...