Новини кастінгу (2017)

9 серпня 2015,  16:38 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Брі Ларсон підтвердила, що зіграє головну жіночу роль у «Кінг Конгу: Острів черепа».

На честь участі в приквелі історії про Кінг Конга Ларсон отримала цікаву записку, якою поділилася в Твіттері. Її зміст свідчить:

Брі, ласкаво просимо в джунглі. З любов'ю, Кінг Конг.

Крім Ларсон, яка прославилася завдяки «Короткому терміну 12», в проекті Джордана Вот-Робертса зіграє Том Хіддлстон

Нещодавно каст фільму залишили Майкл Кітон і Дж.К. Сіммонс, замінити їх можуть Семюел Л. Джексон і Том Уілкінсон. У списку акторів також значиться Джон Сі Райлі.

Наступного тижня виходить у прокат мелодраматична комедія «Дівчина без комплексів» Емі Шумер, де з'явиться Ларсон. Пізніше з нею в головних ролях вийдуть драма «Кімната», мюзикл «Basmati Blues», кримінальна «Стрілянина» з Армі Хаммером і Кілліаном Мерфі і драма «Бруклінський міст» з Деніелом Редкліффом.

«Кінг Конг: Острів черепа» розкриє свої таємниці 10 березня 2017 року.

16 грудня 2014,  19:01 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До акторського складу пригодницького екшену «Кінг Конг Острів черепа» приєднався актор Дж.К. Сіммонс, який часто згадується останнім часом в різноманітних списках кращих минає завдяки своїй грі у фільмі «Одержимість».

«Кінг Конг Острів черепа» розповість історію про загадковий і небезпечний рідний світ відомої гігантської горили. Сіммонс зіграє там разом з Томом Хіддлстоном, але їх ролі поки не розголошуються. Режисером кінокартини буде Джордан Ось-Робертс, який дебютував в повному метрі торік інді драмою про підлітків «Королі літа». Ранній сценарій писав Макс Боренштейн, що працював над «Годзіллою», а переписує його тепер Джон Гейтінс, сценарист «Реальної сталі», «Рейса», за якого був номінований на «Оскар», і «Need for Speed: Жага швидкості».

За свою роль в «Одержимості» Дж.К. Сіммонс минулого тижня отримав номінацію на «Золотий глобус».

Прем'єра фільму «Кінг Конг: Острів черепа» очікується в березні 2017 року.