Новини про фільм (2017)

25 квітня 2022,  21:45 | Новини зірок

Прощавай, капітане «Чорної перлини»! Актор Джонні Депп підтвердив, що його звільнили з популярної франшизи від Disney «Пірати Карибського моря», і причиною цього стали скандальні звинувачення від його колишньої дружини Ембер Герд.

Читати далі...
1 липня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра, 2 липня, в містах України відновлюють роботу кінотеатри. І незважаючи на нестабільну ситуацію в світі кіно, українські кінопрокатні компанії підготували для вас 8 кінопрем'єр, а також різні хіти минулих років.

Читати далі...
27 червня 2020,  18:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney готує спін-офф своєї популярної франшизи «Пірати Карибського моря», головну роль в якому виконає зірка супергеройських екшенів «Загін самогубців» та «Хижі пташки» Марго Роббі.

Читати далі...
16 червня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс AppleTV+ представив свій трейлер і постер військового екшену з Томом Генксом у головній ролі, який повинен був вийти в український прокат влітку під назвою «Грейхаунд: Битва за Атлантику», але не вийде через пандемію коронавірусу.

Читати далі...
11 червня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка Бондіани Пірс Броснан втілить знаменитого французького короля Людовіка XIV в фентезійному фільмі «Дочка короля», який своїм сюжетом трохи нагадує фентезі «Пірати Карибського моря: На дивних берегах».

Читати далі...
4 жовтня 2019,  19:38 | Новини фільмів

Скучили за темною стороною Анджеліни Джолі? Тоді вам пощастило, оскільки вона якраз виривається на свободу в третьому ТБ-ролику фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви».

Продовження фільму «Чаклунка», яке зняв режисер фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» Хоакім Роннінг, покаже, як через декілька років вже доросла принцеса Аврора (Ель Фаннінг) приймає пропозицію руки і серця від гаряче коханого нею принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Але знайомство її хрещеної Малефісенти (Анджеліна Джолі) з матір'ю Філліпа королевою Інгріт (Мішель Пфайффер) незабаром обертається для закоханих жахливою катастрофою і призводить до війни між людьми і чарівними істотами. Наприкінці відео Аврора зі сльозами говорить Малефісенті, яка розбушувалася, що вона насправді не така, на що хрещена їй відповідає, що та її просто не знає.

Дивіться також другий ТБ-ролик фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де Малефісента показує свій ульотний вихід. У кіно з 17 жовтня.

30 вересня 2019,  15:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рогата фея Анджеліна Джолі приходить на звану вечерю до злої королеви Мішель Пфайффер, і знайомство сімей обертається взаємними звинуваченнями у першому фрагменті діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви».

Читати далі...
11 вересня 2019,  18:13 | Новини фільмів

Нагороду «Відео дня» присуджуємо таймлапсу діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», який під пісню AC/DC «Back In Black» показує, як Анджеліну Джолі гримують для ролі рогатої лісової феї Малефісенти.

Читати далі...
8 липня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі починає війну з Мішель Пфайффер в офіційному українському трейлері пригодницького фентезі від студії Disney «Чаклунка: Повелителька темряви», чия прем'єра відбудеться восени.

Продовження фільму «Чаклунка», номінованого на премію «Оскар», покаже, як принцеса Аврора (Ель Фаннінг) збирається заміж за принца Філіпа (Гарріс Дікінсон), але її хрещена фея Малефісента (Анджеліна Джолі) виступає проти цього союзу. Її знайомство з королівською сім'єю і матір'ю Філіпа королевою Інгріт (Мішель Пфайффер) дуже скоро перетворюється на масштабний конфлікт між людьми і чарівними істотами.

Нове фентезі режисера Гоакіма Роннінга, який зняв фільм «Пірати Карибського моря: Помста Салазара», прибуде в українські кінотеатри 17 жовтня.

16 травня 2019,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures представила офіційний постер свого нового фільму жахів «Хижаки», на якому зірка «Піратів Карибського моря 5» Кая Скоделаріо намагається не потрапити в зуби до гігантського крокодила.

Читати далі...
30 серпня 2017,  00:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила підняти нам настрій хвилинним відео з невдалими дублями «Піратів Карибського моря: Помста Салазара». Тут Джонні Депп в образі капітана Джека Спарроу літає на гільйотині, не попадає колодою по Девіду Венему, забуває слова, розмовляє німецькою та б'є стелю, а Хав'єр Бардем, який втілив головного лиходія фільму капітана Салазара, під час поєдинку з Деппом ламає свою шпагу.

Також відео повідомляє, що п'яті «Пірати» вийдуть у форматі Digital 19 вересня, а на Blu-ray — 3 жовтня.