Оновлення (2017)

4 вересня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися класною вирізаною сценою з супергеройського екшену «Вартові Галактики 2». У ній Его (Курт Рассел) показує Пітеру (Кріс Претт), Гаморі (Зої Салдана) і Дракса (Дейв Батіста) свою версію монумента на честь їх битви з Ронаном (Лі Пейс) на Ксандарі, яка відбулася у фіналі першого фільму і зробила їх Вартовими Галактики. Але цей пам'ятник подобається далеко не всім.

Невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Фільм Джеймса Ганна вже вийшов на Blu-ray.

28 серпня 2017,  01:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як ви думаєте, що відбувається в голові Дракса (Дейв Батіста) з «Вартових Галактики»? Нове промо-відео від Marvel Studios, присвячене виходу «Вартових Галактики 2» на Blu-Ray і у форматі Digital, розкриває, про що думає брутальний найманець. Його внутрішній голос міркує тут над давнім прислів'ям: «Дай людині рибу, і ти нагодуєш її на весь день. Навчи її ловити рибу, потім вбий її... і в тебе буде в два рази більше риби».

Нашу рецензію на «Вартових Галактики 2» читайте тут. Дракс повернеться на екрани в «Месниках: Війна нескінченності».

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

22 липня 2017,  03:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» продовжує радувати і після завершення його прокату в кінотеатрах. Новий трейлер, присвячений виходу фільму на Blu-ray, є дуже веселою і реалістичною рекламою в стилі 1980-х, де двоє ведучих в костюмах і з зачісками (та й манерою рекламувати) того часу розповідають про те, скільки всього цікавого чекає на шанувальників в якості бонусу до фільму на дисках. Золотом серед них є кліп «Guardians Inferno» з кастом і Девідом Хассельхоффом, чиї фрагменти ви можете тут побачити.

У форматі Digital кінокартина Джеймса Ганна вийде 8 серпня, а поповнити нею свою колекцію на Blu-ray буде можна з 22 серпня.

13 липня 2017,  16:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Вартові Галактики 2» відправляються до вас додому. Студія Marvel за допомогою яскравого трейлера повідомила, що в наступному місяці супергеройський сиквел Джеймса Ганна вийде на в форматі Digital і на Blu-ray. Причому команда Зоряного лицаря прибуде не одна, а в компанії купи закулісних відео, вирізаних сцен, невдалих дублів, кліпу «Guardians Inferno» з кастом і Девідом Хассельхоффом та багато чого іншого!

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» з'являться 8 серпня, а додати їх в свою колекцію на Blu-ray буде можливо с 22 серпня.

21 червня 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джеймс Ганн вирішив знову порадувати нас закулісним відео «Вартових Галактики 2», на якому він танцює як малюк Грут. В описі до відео в Instagram Ганн розповів, що придумав три різних версії цього танцю для відкриваючого епізоду фільму, та відповів шанувальникам, що для нього він вжився в роль маленького дерева, і що в реальному житті він не так танцює в клубах.

Попереднє відео ви знайдете тут, а багато зворушливого концепт-арту з малюком Грута — тут.

7 червня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Вартових Галактики 2» Джеймс Ганн поділився крутим закулісним відео, яке показує танок малюка Грута (Він Дизель), що відкривав фільм. Тепер ясно, звідки у цього персонажа таке відмінне почуття ритму й такі класні рухи.

Помилуватися концепт-артом малюка Грута і дізнатися, як створювався його вигляд, який так сильно полюбився глядачам, ви можете тут.

21 травня 2017,  20:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney вирішила на честь успішних зборів «Вартових Галактики 2» в світовому прокаті зняти кумедний переказ першого фільму, зроблений за допомогою емодзі, який показує, як Зоряний лицар, Гамора, Ракета, Грут і Дракс уперше рятують свою Галактику від знищення Ронаном. Вийшло досить змістовно і кумедно.

Добірку кращих трейлерів «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Квитки на їх сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

13 травня 2017,  12:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже подивилися «Вартових Галактики 2»? Пам'ятаєте той крутий момент? Що, не можете вибрати один з них? Ось і Кріс Претт з Дейвом Батістою теж не знають, який момент виділити з усієї маси крутих епізодів свого супергеройского екшену, що і обговорюють у смішному промо-ролику.

У минулому відео Претт назвав біцепси Батісти найкращий на реквізитом «Вартових Галактики 2».

11 травня 2017,  18:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В промо-ролику супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» Кріс Претт показує його крутий реквізит, включаючи бластери Зоряного лорда та малюка Грута, але найкращим реквізитом, на його думку, є біцепси Дейва Батісти, якого Претт тут же озброює кинджалами Дракса й тікає з ним гратися.

Новий фрагмент «Вартових Галактики 2», де Дракс дає Пітеру Квіллу любовну пораду, дивіться тут.

10 травня 2017,  19:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» представляє розмову по душам Дракса (Дейв Батіста) й Пітера Квілла (Кріс Претт). Квілл страждає від «недомовок» з Гаморою (Зої Салдана), і Дракс розповідає йому історію про те, як зустрів свою дружину, відзначаючи, що в світі є два типи людей: ті, які танцюють, і ті, які не танцюють; й натякаючи, що Гамора та Квілл дуже різні.

Як актори «Вартових Галактики 2» виглядають без свого гриму, ви можете побачити тут.

8 травня 2017,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC поділився ексклюзивним фрагментом «Вартових Галактики 2», який представляє персонажа Сільвестра Сталлоне. У ньому Слай відчитує Йонду Майкла Рукера за те, що останній порушив кодекс Варварців. Обережно, можливі спойлери.

Нашу рецензію на «Вартових Галактики 2», які вже можна і варто подивитися в українських кінотеатрах, читайте тут.

5 травня 2017,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Марвелівський екшен «Вартові Галактики 2», де Кріс Претт і Дейв Батіста повертаються в образах Зоряного лорда та Дракса, вже прибули в українські кінотеатри, а ми пропонуємо вам згадати, з чого починався супергеройський шлях цих двох акторів — з ось цього екранного тесту для перших «Вартових Галактики», де вони розіграли ту знамениту сцену з метафорою про перерізання горлянки.

Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна, який вже планує третій фільм, читайте тут.

30 квітня 2017,  16:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зої Салдана, яка втілює у «Вартових Галактики 2» Гамору, опублікувала в Instagram закулісне відео, що показує таймлапс складного 3-годинного гриму її супергероїні всього за 38 секунд.

Попереднє відео зі зйомок з Салданою, де вона в гримі Гамори зображує пафосну іншопланетянку, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться 4 травня.