Новини серіалів про (2017)

16 жовтня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пробач, Г'ю Джекман, але ми, здається, знайшли ідеального кандидата на роль Росомахи у майбутніх фільмах MCU Карла Урбана з хітового супергеройського серіалу «Хлопаки». І новий фан-арт з його участю вас теж в цьому переконає.

Читати далі...
5 листопада 2019,  15:40 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового фентезійного серіалу «Темні початки» канал HBO поділився в Інтернеті розширеним фрагментом його першої серії за участю зірки франшизи «Люди Ікс» Джеймса МакЕвоя.

В новій адаптації епічної фентезійної трилогії письменника Філіпа Пулмана МакЕвой втілює лорда Азріеля, дослідника і прийомного батька головної героїні Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін). Він повернувся з довгої та небезпечної подорожі на Північ і представляє своїм колегам-вченим у Jordan College своє відкриття загадкового явища під назвою Пил, існування якого від них приховує Магістеріум. Тим часом Ліра підглядає за зборами із сусідньої кімнати.

Друга серія серіалу «Темні початки» вийде на екрани 11 листопада за українським часом. Всього його 1 сезон буде складатися з 8 серій, а після він повернеться з 2 сезоном.

5 жовтня 2019,  15:32 | Новини серіалів

Джеймс МакЕвой відправляється на Північний полюс, щоб зробити несподіване відкриття, яке все змінить, у новому трейлері фентезійного серіалу «Темні початки».

Новий серіал від HBO є екранізацією епічної фентезійної трилогії письменника Філіпа Пулмана, яка слідує за пригодами юної сироти Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін). Вона живе в паралельному світі, де у всіх людей є тварини-компаньйони, в яких знаходиться душа людини. По ходу розвитку подій Ліра розкриває небезпечний секрет, в якому замішані дослідник лорд Азріель (МакЕвой) і його колишня кохана Маріса Колтер (Рут Вілсон), і в руках дівчинки опиняється доля всього світу.

Прем'єра серіалу «Темні початки», де одного з ключових персонажів також зіграє актор Лін-Мануель Міранда, відбудеться 4 листопада.

20 липня 2019,  16:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до нової фентезійної пригоди від каналу HBO, який подарував нам «Гру престолів»? Тоді занурюйтеся в таємничий світ письменника Філіпа Пулмана з новим трейлером серіалу «Темні початки».

Фентезійний серіал «Темні початки» буде слідувати за пригодами хороброї 12-річної дівчинки Ліри (зірка фільму «Логан» Дафні Кін) з іншого світу, де душі людей живуть в їхніх тваринах-компаньйонах. Пошуки друга приводять Ліру до розкриття жахливої змови про викрадення дітей, і в ході свого квесту вона намагається зрозуміти дивний феномен під назвою Пил. Поки вона подорожує по різних світах, Ліра зустрічає дивних істот, розкриває різні таємниці, і в результаті в її руках опиняється доля всіх живих і мертвих.

Наприкінці трейлер каже, що прем'єра фентезі «Темні початки», де разом з Кін зіграють Джеймс МакЕвой, Рут Вілсон і Лін-Мануель Міранда, відбудеться восени, але точну дату не повідомляє. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

17 травня 2019,  22:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки франшизи «Люди Ікс» Дафні Кін і Джеймс МакЕвой очолюють каст адаптації серії фентезійних романів Філіпа Пулмана «Темні початки», над якою працює канал HBO.

Фентезі «Темні початки» розкажуть про пригоди хороброї 12-річної дівчинки Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін) з іншого світу. Пошуки викраденого друга приводять Ліру до розкриття жахливої змови про викрадення дітей, і в ході свого квесту вона намагається зрозуміти дивний феномен під назвою Пил. Поки вона подорожує по різних світах, включаючи наш, Ліра знайомиться з відважним хлопчиком Віллом; разом вони зустрічають дивних істот, що розкривають різні таємниці, і в результаті в їхніх руках опиняються долі усіх живих та мертвих.

Також у серіалі зіграють Рут Вілсон, Лін-Мануель Міранда та Енн-Мері Дафф. Його прем'єра очікується пізніше у 2019 році.

6 березня 2019,  19:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія BBC поділилася першим поглядом на свій новий серіал у жанрі пригодницького фентезі «Темні початки», який є адаптацією романів письменника Філіпа Пулмана.

Серіал розповість про пригоди 12-річної дівчинки-сироти Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін), яка подорожує паралельними всесвітами. Також в даному фентезі зіграють Джеймс МакЕвойЛюди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Спліт»), Рут ВілсонЛютер», «Коханці») та Лін-Мануель МірандаМері Поппінс повертається», «Ваяна»).

Очікується, що серіал «Темні початки» складатиметься з 2 сезонів.