Новини фільмів про (2018)

12 вересня 2018,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гейден Крістенсен веде Емму Робертс на фестиваль італійської культури у другому офіційному трейлері романтичної картини «Маленька Італія».

Романтична комедія, яка була натхненна п'єсою Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта», розповість про дві ворогуючі сім'ї італійських іммігрантів. У кожної з них є своя піцерія в нью-йоркському кварталі Маленька Італія, і кожна сім'я намагається довести усім, що саме їх піца є найкращою. Конфлікт загострюється, коли молоді представники цих сімей — Лео (Крістенсен) та Ніккі (Робертс) — закохуються одне в одного.

Компанію Крістенсену і Робертс у новому фільмі режисера Дональда Пітрі складуть Алісса Мілано, Денні Айелло, Андреа Мартін, Джейн Сеймур та Гері Басараба. В європейський прокат «Маленька Італія» вийшла в серпні.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
13 липня 2018,  21:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Робертс та Гейден Крістенсен готують піцу і закохуються в офіційному трейлері романтичної комедії «Маленька Італія».

«Маленька Італія» є сучасною і набагато більш оптимістичною інтерпретацією п'єси Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта», де головні герої — молоді закохані Лео та Ніккі — належать до ворогуючих сімей, чиї піцерії постійно змагаються за звання кращої піцерії в американському кварталі Маленька Італія, де живуть італійські іммігранти.

У комедії також зіграють Алісса Мілано, Денні Айелло, Андреа Мартін, Джейн Сеймур та Гері Басараба.

Світова прем'єра нової картини режисера Дональда Пітрі, який прославився завдяки класиці жанру «Міс Конгеніальність» і «Як позбутися хлопця за 10 днів», відбудеться у вересні.

18 травня 2018,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голливудская актриса Алисса Милано поделилась новой фотографией со съемок романтической комедии «Маленькая Италия».

Читати далі...