Оновлення (2015)

17 серпня 2017,  17:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Принцеса Тільда (Ханна Альстрем), яка прославилася пікантною пропозицією на адресу агента Еггсі (Терон Еджертон) в «Kingsman: Таємна служба», повернеться в сиквелі, що підтверджує новий ТБ-ролик. Більш того, Еггсі буде запрошений до її знатних батьків на шикарну звану вечерю. І на питання його високості про те, чим він займається, хлопець відповідає просто й майже правдиво — працює на кравців Kingsman.

Другий український трейлер шпигунського екшену Меттью Вона «Kingsman: Золоте кільце», який вийде в кіно у вересні, дивіться тут.

8 серпня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику комедійного шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» англійські манери зустрічаються з південним шармом американців. Відео показує, як головний герой Еггсі (Терон Еджертон) знайомиться з батьками дівчини (імовірно тієї самої принцеси з першого фільму), а після відправляється в США в гості до агентів Statesman, яких грають Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль та Джефф Бріджес, і знову рятує світ пліч-о-пліч з Гаррі Хартом (Колін Ферт).

Другий український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», головну злочинницю якого втілює Джуліанна Мур, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться у вересні.

9 березня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Дуже пізніше шоу» в рамках промо-туру «Конг: Острів черепа», актор Семюел Л. Джексон разом з ведучим Джеймсом Корденом розіграв знакові сцени зі своїх найвідоміших фільмів, включаючи «Кримінальне чтиво», «Міцного горішка 3», «Три ікси», «Джанго вільного», «Парк Юрського періоду», «Суперсімейку», «Kingsman: Таємна служба», всі частини «Месників» та кілька «Зоряних війн». І зробили вони це всього за 11 хвилин.

Побачити легендарного Джексона у фільмі «Конг: Острів черепа» можна в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

10 жовтня 2014,  14:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ексклюзивно на KinoFilms! Другий дубльований трейлер до пригодницького бойовика про секретних агентів Великобританії «Kingsman: Таємна служба» з Коліном Фьортом, Семюелем Л. Джексоном, Майклом Кейном, Марком Стронгом і Терона Еджертона в головних ролях.

В розвідку, як відомо, кого попало не беруть. Гаррі, який вирів в одному з бідних убогих районів, залишається лише мріяти про кар'єру Джеймса Бонда, поки за справу не береться його дядько, ветеран секретної служби Її величності. У його умілих руках неотесаний хлопчисько-шибайголова перетворюється на мужнього, холоднокровного, зухвалого агента.

В кінотеатрах України і Росії з 12 лютого 2015 року.

19 липня 2014,  00:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Джек, агент MI6, бере під опіку свого талановитого, але недолугого племінника Гаррі, щоб передати йому свою майстерність і відправити служити у британську розвідку.

У кінотеатрах України з 23 жовтня.