Віктор Франкенштейн (2015)Victor Frankenstein

Віктор Франкенштейн
Трейлер Віктор Франкенштейн
100%
1
0%
0

Прем'єра в Україні 26 листопада 2015

«Монстр створив монстра»

Новий погляд на фантастичну історію Віктора Франкенштейна, на цей раз - з точки зору його помічника Ігоря. Під непоказною оболонкою горбаня з кочуючого цирку ховається воістину блискучий розум. Особливо горбаня цікавить медицина: він як губка вбирає в себе всі знання з підручників, що йому приносить його єдиний друг - гімнастка по імені Лорелей. Одного разу випадок зводить горбаня з молодим і ексцентричним студентом медичної академії Віктором Франкенштейном, який приходить в цирк, розраховуючи купити тіла померлих звірів. Франкенштейна вражають медичні пізнання горбаня і те, як спритно він може поставити складний діагноз і зробити операцію за допомогою підручних засобів. Недовго думаючи, Франкенштейн допомагає горбаню втекти з цирку, після чого вкриває його у своїй квартирі.  Віктор виліковує горбаня від недуги і попереджає, що якщо хтось раптом буде цікавитись його особистістю, то нехай горбань представляється зниклим сусідом Франкенштейна, якого звали Ігор.

Жанри: драма, жахи, трилер, фантастика
Вікові обмеження: в Україні 16+
Бюджет: $40 000 000
Тривалість: 1 г. 49 хв.
Країни: США, Велика Британія, Канада
Світова прем'єра: 10 листопада 2015

Чи знаєте ви?

Неправильно произнесённое имя главного героя является аллюзией на персонаж пародийной комедии 1974 года «Молодой Франкенштейн», который не афиширует принадлежность к печально знаменитому роду и произносит свою фамилию «Франкенстин».

Відео матеріали «Віктор Франкенштейн»

Рецензія на фільм «Віктор Франкенштейн»
История гениального безумца

18 грудня 2015,  19:44 | Рецензії | Автор: SergioBond

В догонку минаючому з українського прокату фільму «Віктор Франкенштейн», представляємо рецензію нашого користувача SergioBond:

Незважаючи на повну відсутність вихідних і сильну втому, третього дня відвідав кінотеатр з метою подивитися що-небудь цікаве і хоч трохи розвантажити мозок. Особливих переваг не було, а тому відразу почав озиратися в пошуках постерів. Погляд зупинився на найепічнішій афіші біля каси, де красувалися особи Данила Редкліффа і Джеймса Макевоя, а підпис свідчив «Віктор Франкенштейн». Власне, квиток саме на цей фільм я і купив. Хотілося мені дізнатися що-небудь нове в цій старій історії. Ну а крім усього іншого з'ясувати – чи залишиться за Данилом клеймо "вічного Поттера" або ж він потихеньку починає виростати з цієї ролі.

Рецензія на фільм «Віктор Франкенштейн»
І вони створили монстра

25 листопада 2015,  23:09 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

До вашої уваги рецензія на фільм «Віктор Франкенштейн», який вже стартував в кінотеатрах.

Ви не раз почуєте, що це всім відома історія про те, як учений, що кинув виклик законам природи, створив одну з найбільших монстрів. Тому його помічник бажає більше розповісти про творця, ніж про знамените творіння. Та чи виявиться передісторія його створення чимось справді захоплюючим? Настільки захоплюючим, щоб затьмарити або хоча б стати в ряд з безпосереднім життям цього монстра?

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Віктор Франкенштейн». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Віктор Франкенштейн»

Написати коментар...
Написати коментар...

Віктор Франкенштейн, фільм 2015
Українська прем'єра 26.11.2015
Жанри: драма, жахи, трилер, фантастика
США, Велика Британія, Канада