Оновлення (2017)

21 вересня 2017,  00:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася цікавим відео про зйомки супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому». У ньому розкриваються секрети створення епізоду, під час якого Людина-павук у втіленні Тома Голланда видряпувався на монумент Вашингтона, щоб врятувати своїх друзів. Для зйомок було збудовано цілу стіну, якою актор вертикально видирався за допомогою тросів, щоб це виглядало реалістично.

Супергеройський фільм Джона Воттса вийде у форматі Digital 26 вересня, а на Blu-ray його можна буде придбати з 17 жовтня.

28 липня 2017,  20:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив один з кращих фрагментів супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому»: відеоблог Пітера Паркера (Том Голланд), який він знімав під час своєї першої місії з Залізною людиною (Роберт Дауні мол.) в «Першому меснику: Протистояння». Відео показує, як він із захопленням звичайного тінейджера вперше їде на приватному літаку з Хеппі Хоганом (Джон Фавро), як отримує крутий костюм від Тоні Старка, а також фрагменти його битви з командою Кепа (Кріс Еванс) та гігантським Людиною-мурахою (Пол Радд). Варто відзначити, що Хеппі аж ніяк не в захваті, що йому доручили приглядати за таким юним та енергійним супергероєм.

Ви все ще можете застати сольник нового Людини-павука в українських кінотеатрах. Нашу рецензію на нього читайте тут.

17 липня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику фільму «Людина-павук: Повернення додому» його зірки Том Голланд і Зендея розповідають про різні гаджети, які Пітер Паркер використовує в своєму супергеройському житті. Голланд показує, як правильно стріляти павутиною, як заправляти нею картридж, де ховаються крила в костюмі Людини-павука, і розповідає, що валіза, де зберігався цей високотехнологічний костюм від Тоні Старка, була неймовірно важкою, і акторові довелося тягати її за собою на зйомках три дні.

Нещодавно Людина-павук знявся у веселій рекламі Audi. Нашу рецензію на його сольний супергеройський екшен читайте тут.

10 липня 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Навіть супергероям, які літають на павутині, доводиться здавати на права. У кумедній короткометражці компанії Audi Пітер Паркер (Том Голланд) відправляється в незабутню поїздку з інструктором з водіння на машині, позиченій у Тоні Старка (Роберт Дауні мол.). Але під час тесту хлопець проїжджає повз банк, який грабують, і відправляється затримувати злочинців. Цей ролик стає ще смішнішим, якщо ви вже подивилися «Людину-павука: Повернення додому» й пам'ятаєте, як водить цей супергерой.

Нашу рецензію на нову «Людину-павука» читайте тут. Ви вже можете подивитися цей фільм в українських кінотеатрах.

8 липня 2017,  03:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках промо-туру «Людини-павука: Повернення додому» Тому Голланду і Зендеї доводиться щодня давати з десяток інтерв'ю, і самим милим серед них виявилося інтерв'ю, яке провів маленький хлопчик Ліам, одягнений в костюм Людини-павука. Актори щиро захопилися його костюмом, весело відповіли на його вельми влучні питання, а Голланд навіть назвав цього юного шанувальника своїм найулюбленішим інтерв'юером і зробив з ним в кінці класне фото на пам'ять.

Днями актор підтвердив божевільну теорію про свого супергероя та «Залізну людину 2». Ви вже можете подивитися екшен «Людина-павук: Повернення додому» в українських кінотеатрах.

6 липня 2017,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» радує запрошенням на фільм від самого Роберта Дауні мол., який грає тут ментора Пітера Паркера (Том Голланд). В український прокат кінокартина Джонатана Воттса виходить вже сьогодні, на день раніше решти світу, так що ви вже можете подивитися її в своєму улюбленому кінотеатрі.

Де знайти квитки на найближчі сеанси? Звичайно, в нашій афіші.

4 липня 2017,  17:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Бетмена» і «Бердмена» Майкл Кітон грає в супергеройському екшені «Людина-павук: Повернення додому» його головного антагоніста — інженера Едріана Тумса, відомого як Стерв'ятник. І новий фрагмент фільму показує, як Тумс вирішує зберегти уламки іншопланетних механізмів та оголошує своїм спільникам, що світ змінився, і прийшов час їм змінитися разом з ним.

Критики називають Кітона «найкращим лиходієм фільмів MCU з часів Локі». Фільм виходить в прокат 6 липня.

3 липня 2017,  02:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В марвелівському екшені «Людина-павук: Повернення додому» українська телеведуча й співачка Регіна Тодоренко озвучила інтерфейс супергеройського костюма Пітера Паркера (Том Голланд), подарованого йому Тоні Старком (Роберт Дауні мол.). І в новому промо-ролику, де вона радісно запрошує вас в кіно, нарешті можна почути, як її голос буде звучати в цій ролі. Як вам?

Детальніше про український дубляж за участю Тодоренко читаємо тут. В український прокат фільм виходить 6 липня.

1 липня 2017,  16:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей хлопець знає, як зробити феєричний вихід! На голлівудську прем'єру супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» Том Голланд прибув верхи на машині, одягнений в костюм Людини-павука і його курточку, в яких він красувався на своєму першому постері. А будучи сучасним супергероєм, він знімав подію на смартфон і робив селфі з приголомшеною публікою, яка абсолютно не чекала на таке прибуття актора.

Фотографії з прем'єри, яку також відвідали Роберт Дауні мол., Зендея, Маріса Томей та Майкл Кітон, ви знайдете в нашій галереї.

30 червня 2017,  20:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Холланд намагався сам виконувати трюки свого супергероя в фільмі «Людина-павук: Повернення додому», від якого критики прийшли в захват. У новому смішному промо-ролику він влаштовує своїй колезі Зендеї тренування для новачка, і його трохи заносить... Зате актор показує, що може дертися на стіну, як справжня Людина-павук.

Новий фрагмент супергеройського екшену з незграбною вечерею Пітера Паркера і тітки Мей дивіться тут.

29 червня 2017,  18:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий фрагмент супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», де Пітер Паркер (Том Холланд) вечеряє в китайському ресторані разом з тіткою Мей (Маріса Томей). Вона каже, що не довіряє Тоні Старку (Роберт Дауні мол.), і коли по телевізору повідомляють, що Людина-павук зупинив недалеко звідси пограбування банку, наставляє Пітера тікати, якщо він опиниться в такій ситуації. А ви думали, що раз тітка стала молодшою, то з нею супергероєві буде простіше.

Критики в захваті від нової «Людини-павука», їх перші відгуки без спойлерів читайте тут.

23 червня 2017,  21:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Композитор Майкл Джаккіно представив 6-хвилинну сюїту «Людини-павука: Повернення додому», куди увійшли фрагменти ключових треків супергеройського сольника з Томом Холландом в головній ролі. Звучить вона по-супергеройський чудово. Нас чекає відмінний саундтрек.

Джаккино є автором музики до мультфільмів «Рататуй» і «Вгору», а також до фільмів «Доктор Стрендж» та «Бунтар-один».

16 червня 2017,  23:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Холланд представив новий промо-ролик «Людини-павука: Повернення додому», в якому за допомогою сучасних VR-технологій можна надіти костюм Людини-павука та відчути себе справжнім супергероєм. Ви можете покидати за допомогою павутини бочки й стільці, політати над Нью-Йорком і навіть поборотися зі Стерв'ятником (Майкл Кітон). Але актор просить бути обережніше, оскільки костюм не незнищенний, і повернути його чистим.

Раніше вийшла цікава фічуретка «Людини-павука», яка розкриває таємниці його крутого костюма від Тоні Старка (Роберт Дауні мол.).

15 червня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик супергеройського екшену від Marvel і Sony Pictures «Людина-павук: Повернення додому» показує нові моменти з головним лиходієм фільму Стерв'ятником (Майкл Кітон), впоратися з яким Пітеру Паркеру (Том Холланд) допоможе Залізна людина (Роберт Дауні мол.). Чи зможе хлопець довести, що вартий бути справжнім Месником?

Фічуретку про крутому костюмі Людини-павука, створеному корпорацією Stark Industries, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться 6 липня.

12 червня 2017,  23:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після подій «Першого месника: Протистояння» Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) подарував наймолодшому майже-Меснику Пітеру Паркеру (Том Холланд) модернізований супергеройський костюм від Stark Industries, у якого є аж 576 різних комбінацій для стрільби павутиною. І в закулісній фічуретці «Людини-павука: Повернення додому» Холланд говорить, що цей костюм — краще, що коли-небудь з ним траплялося.

Постери «Людини-павука» з Пітером і Тоні ви знайдете тут. Фільм вийде в прокат 6 липня.